Dodaj do ulubionych

10 rocznica

19.09.15, 08:03
Dziewczyny pomóżcie, siostra ze szwagrem mają 10 rocznicę ślubu a ja nie mam pomysłu na prezent. Sprawa jest trudna, bo odpadają spa, wyjścia itp. Szwagier najchętniej by się nie ruszył z domu. Maciej jakieś pomysły? Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: 10 rocznica 19.09.15, 08:06
      Wódka.
    • cauliflowerpl Re: 10 rocznica 19.09.15, 09:08
      Piją wino?
      www.google.es/search?q=zestaw+do+wina&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCK-D7ojFgsgCFYHrFAodyVgO_w
    • baltycki Re: 10 rocznica 19.09.15, 10:15
      Szwagrowi konsole do gier.
      Szwagierce maszyne do szycia.
      • dido_dido Re: 10 rocznica 19.09.15, 14:21
        Dlaczego tak a nie na odwrót czyli konsola dla kobiety a maszyna do szycia dla mężczyzny?
    • nutka07 Re: 10 rocznica 19.09.15, 10:59
      Zlozcie sie na mega wygodna kanape wink
    • rozwiane_marzenie Re: 10 rocznica 19.09.15, 11:08
      Zależy ile kasy chcesz przeznaczyć. Może jakiś bardziej praktyczny prezent, może jakaś ładna, pasująca do wystroju narzuta, może komplet pościeli. Albo ekspres do kawy na kapsułki, ja bym taki chciała, ludzie mają różne potrzeby/pragnienia. A może bilety do kina, może siostra by się cieszyła, a szwagra "zmusisz" do wspólnego z żoną ruszenia się z domu smile. Ty najlepiej znasz siostrę i najlepiej sama wybierzesz, co by jej się podobało
    • mamaemmy Re: 10 rocznica 19.09.15, 14:40
      Może rysunek z ich zdjęcia ślubnego ? Można cos takiego zamówić na allegro
    • mruwa9 Re: 10 rocznica 20.09.15, 00:36
      zlozyc zyczenia.
      Naprawde czujesz sie zobowiazana do kupowania rezentu z takiej okazji? W moim srodowisku rocznice slubu swietuja sami malzonkowie, nie robi sie z tego imprezy na pol wsi.
      Jesli koniecznie chcesz sprawic niespodzianke, zabierz do siebie siostrzencow (jesli sa) na weekend..Szansa na weekend we dwoje dla pary z malymi dziecmi to najlepszy prezent.
      • jola-kotka Re: 10 rocznica 20.09.15, 02:41
        Można robic co roku imprezę zapraszać ludzi i wtedy raczej wypada dać przynajmniej butelkę wina. Ja robie imprezy z tej okazji mniej lub bardziej huczne bo to dla nas ważne święto i lubimy je spędzać w gronie ważnych dla nas osób.
      • kina1 Re: 10 rocznica 20.09.15, 12:19
        Ja z mężem dostaliśmy od nich zabiegi w spa, więc wypadałoby coś jednak dać. To są ludzie raczej majętni, mogą kupić wiele rzeczy. Pomyślałam, że może kosz delikatesowy byłby dobry, jak myślicie?
        • rozwiane_marzenie Re: 10 rocznica 20.09.15, 12:23
          Jasne, myślę, że kosz zawsze jest dobrym prezentem. Chociaż są majętni to może akurat takich produktów by sobie nie kupili. Ja bym chciała taki kosz smile
        • ophelia78 Re: 10 rocznica 20.09.15, 16:23
          >Pomyślałam, że może kosz delikatesowy byłby dobry, jak myślicie?

Nieeeeee..... Mnie się kosz wydaje taki totalnie bezosobowy, jak prezent dla delegacji w firmie.....

Może coś z jajem, typu karykatury (ze zdjęć)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka