paloma_blauwinder 08.10.15, 11:30 Tak sugeruje nasz przyszły Minister Obrony Narodowej, Antoni Macierewicz. Cieszę się, że żyjemy w pięknym kraju, z super klimatem i wolnością słowa I zmieniłam zdanie o 180 stopni - uważam, że ta opcja powinna sformować rząd. A w co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 11:46 Wiesz, pewne cechy się dziedziczy. Skoro dziadek Tuska był w Wehrmachcie, to sam Tusk musiał być w Stasi. Oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 11:51 Mnie się najbardziej podobała odpowiedź pani Szydło, na pytanie o komentarz do wypowiedzi Macierewicza. Stwierdziła, że jest to strategia wyborcza PO. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 11:55 Jak się słucha Macierewicza to myśl wyrażona przez p. Szydło przemknie przez głowę nawet najzagorzalszego przeciwnika teorii spiskowych. Jeśli już o (nomen omen) agentach mowa A tak serio - to nie jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 12:11 Też to widziałam. Proszona o komentarz do tej wypowiedzi, uporczywie odpowiadała, że nie będzie komentować strategii PO... Czy ona myśli, że jesteśmy głupi, czy jak? Chociaż, fakt, ludzie jednak są głupi. Ciekawe jaką rzeczywistość zgotują nam głupi współobywatele po 25 X. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 12:18 Tak się składa, że mam cały czas podgląd na serwisy informacyjne i często zerkam na konferencje. W przypadku pani Szydło zauważyłam kilka prawidłowości, brak kontaktu wzrokowego z pytającym, uciekanie wzrokiem przed kamerą i zwykle nieodpowiadanie na pytanie, tylko klepanie wyuczonych tekstów. Blebleble jedno i to samo w kółko. A jak czasem coś tam chlapnie i dziennikarze zaczynają drążyć, to czujni koledzy zaraz zaczynają mówić o ataku dziennikarza i odbierają mu głos. Jak widać są tacy co to kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 12:10 I wtedy dopiero będzie Polska w ruinie (chociaż w zasadzie to nie jest śmieszne). Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Tusk agentem Stasi 08.10.15, 12:15 Zaczynam uważać, że Antoni jest marketingowcem PO. Odpowiedz Link Zgłoś