Gość: daro IP: *.chello.pl 08.04.09, 09:10 Fajny odcinek, szkoda ze taki krotki. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
terry23 Re: Muzeum 007 08.04.09, 09:19 Panie Jacku te Ferrari to auto trenera wyłącznie na papierze. W stanach w ligach uczelnianych jest zakaz opłacania i premiowania zawodników, którzy - przynajmniej w teorii - grają dla zabawy. Omija się to właśnie w taki sposób, a wiele przykładów zepsucia karier przez takie prezenty mogliśmy zaobserwować w koszykarskiej NCAA. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Ore Re: Muzeum 007 IP: 79.110.195.* 08.04.09, 09:22 Ciary to mnie dzisiaj przeszły kiedy zobaczyłem jak Lusiątko mało nie wjechało F1 w płot.. Link Zgłoś
Gość: tq Re: Muzeum 007 IP: *.gorzow.mm.pl 08.04.09, 10:03 To była specjalnie przygotowana reklama Vodafone i BlackBery :)) Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Muzeum 007 IP: *.polskieradio.pl 08.04.09, 10:31 Chyba ktoś dziś zapomniał o statywie ;-) Link Zgłoś
Gość: niko Re: Muzeum 007 IP: 194.9.67.* 08.04.09, 11:03 No widać że z ręki kręcone. Warunki jak widać bojowe :) I tak bardzo fajny odcinek. Link Zgłoś
Gość: jacek.balkan Re: Muzeum 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 11:08 Nie mieliśmy pozwolenia na kręcenie - bez statywu łatwiej uciekać:) Link Zgłoś
Gość: Wolek Re: Muzeum 007 IP: *.warszawa.mm.pl 08.04.09, 11:33 A tak przy okazji młodych kierowców: moto.pl/MotoPL/1,88571,6475472,Poczatkujacy_pirat.html Szczerze mówiąc nie wiem czy w takich przypadkach to się śmiać czy płakać... Link Zgłoś
Gość: do Wolek Re: Muzeum 007 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.04.09, 11:51 a czym ty się tak bulwersujesz dla zasady ??? jeszcze ci ciśnienie skoczy mnie ta sprawa jedynie śmieszy :) chociaż to lekka przesada Link Zgłoś
Gość: do Wolek Re: Muzeum 007 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.04.09, 12:00 nie sorry to gruba przesada a nie lekka zarówno matka jak i jej syn to jak dla mnie szajbnięte zniewieściałe snoby jechać z taką prędkością i jeszcze takie cyrki na trasie P.S. dopiero teraz przeczytałem tekst Link Zgłoś
Gość: stanczy ernwopr@wp Re: Muzeum 007 IP: *.107.datacomsa.pl 08.04.09, 12:20 średniawy odcinek bez konkretów:) i za krotki... a co do poprawy "jakości realizacyjnej programu" moze mógłbym pomóc.. mam dobry namiar..:) tych Testarosek naprawde szkoda, ale jakos i na czyms musi sie mlodziez uczyc.... mlodzi są to rajduja..a kiedy maja jezdzic jak sie dorobia po 40-tce? (to niestety polska rzeczywistosc)..popatrzcie , doswiadczony kierowca , mlody pan Zientarski nie ustrzegl sie i ulegl magii Ferrari... jest fura to sie chce przydusić..najpierw jednak powinno sie przejsc jakies przeszkolenie.. duza wypadkowosc to jedna z przyczyn upadku Muscle cars...trakcji tam nie uswiadczyloes , ale ogierów pod maską miałes pod dostatkiem.. teraz auta sa znacznie stabilniejsze, ale jak się chce je wykoleić to też da radę.. juz wkrotce wprowadza takie elektroniczne niańki do aut, ze fizycznie nie bedzie mozna wyprowadzic pojazdu z równowagi.to i dobrze i źle... na pocieszenie pozostaną motocykle..:) "sterowanie komórkowe" autem...no mozna sie pobawic tylko po co ? Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Muzeum 007 IP: *.107.datacomsa.pl 08.04.09, 12:54 zerknijcie jak fajnie zrealizowany test: www.youtube.com/watch?v=MGeqCWgeYyk lepiej niz w TVN Turbo :) Link Zgłoś
Gość: titoo Re: Muzeum 007 IP: 194.9.67.* 08.04.09, 13:29 taaaaa, świetna realizacja na youtubie. kamera lata, gó...ane bajery, nic nie widać. nędza. Link Zgłoś
Gość: Ttt Re: Muzeum 007 IP: 193.111.166.* 08.04.09, 13:39 Jak zawsze coś ciekawego. Taki odcinek rozbudza ciekawość i jak widać ktoś coś dołoży.Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Muzeum 007 IP: *.3s.pl 08.04.09, 14:13 James Bond w czołgu ? faktycznie w filmie ?Golden eye? jest scena w której agent 007 dosiada ruskiego czołgu, i faktycznie jest to T-55, jak prawidłowo podajecie w waszym njusie, ale ten egzemplarz T-55 został, że się tak wyrażę, przystrojony przez producentów filmu tak, by wyglądać na T-72 ? stąd ?ubranko? z kostek materiału wybuchowego (pancerz reaktywny) ? można powiedzieć, że zastosowano tak zwany tuning optyczny. Jednak jak zawsze w takich sytuacjach zawieszenie pojazdu prawdę ci powie ? nie ważne jak bardzo wysilili się spece od przeróbek i tak z boku widać było duże koła ?pięćdziesiątki piątki? z charakterystyczną przerwą za pierwszą parą kół. Jestem pełen uznania dla waszego profesjonalizmu, że wyłowiliście takie niuanse, a swoja drogą ciekawe czemu producenci się tak męczyli ? nie stać ich było na wynajęcie oryginału? ? w Rosji nie powinni mieć z tym żadnego problemu. Innego wyjścia nie mieli natomiast producenci ?Szeregowca Rayana?, powtarzanego niedawno w naszej TV, którzy w roli Tygrysa zatrudnili T-34 ? na tych swoich cienkich gąsieniczkach wyglądał jak ztuningowany Trabant. Link Zgłoś
Gość: Dzieciaczek Re: Muzeum 007 IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 17:55 A by się pan panie Jacku zdziwił ile osób ogląda motodziennik... (no, na przykład ja) Pozdro, Dzieciaczek Link Zgłoś
Gość: jaro88 Re: Muzeum 007 IP: *.e-wro.net.pl 08.04.09, 18:10 fajny odcinek. Prawde mówiąc ja też bym nogi powyrywał :D. A to sterowanie auta ciekawa sprawa. Trzeba mieć niezłą banie żeby coś takiego skonstruować =p Link Zgłoś
Gość: WWL Re: Muzeum 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:14 Bond już 10 lat temu prowadził swoją Siódeme za pomocą telefonu Ericsson- więc to żadna nowość:) Link Zgłoś
Gość: jaymes Re: Muzeum 007 IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 00:11 e, coś mi się zdaję że to nie hamilton sterował boilidem (sądząc po ruchach jakie robił i pozwalając mclaenowi odjechać w siną dal, aucie za kilka milionów ! :) fajny odcinek Link Zgłoś