Dodaj do ulubionych

rezerwacja hotelu

09.10.15, 12:32
czy ktos rezerwował hotel przez strone www.amoma.com ?Gdzie jeszcze rezerwujecie oprócz booking ?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 12:39
      Np na Trivago.
    • pitahaya1 Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 13:56
      Agoda
      Travelist
      Traveligo
      Mlecznepodroze
      Travelbird
    • babsee Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 14:50
      Bezposrednio w hotelu.W tym roku hotel w Barcelonie bezposredno wychodzil w sumie 100 euro taniej a teraz wlasnie klepalam nocleg w Czechach- 180 zl z booking com, 120 bezposrednio w hotelu.Mega sciema z tymi portalami.
      • mozambique Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 15:06
        tez kilka razy tak trafilam - bezposreddnio w hotelu taniej i o dziwo bez "niezwracalnej" przedpłaty
        • klerjeser Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 22:16
          Zawsze bezpośrednio w hotelu wysyłając maila z zapytaniem o cenę, nie poprzez rezerwację online. Zawsze taniej, a jeszcze taniej niż przez portale.
      • anty_nick Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 22:19
        babsee napisała:

> Bezposrednio w hotelu.W tym roku hotel w Barcelonie bezposredno wychodzil w sum
        > ie 100 euro taniej a teraz wlasnie klepalam nocleg w Czechach- 180 zl z booking
        > com, 120 bezposrednio w hotelu.Mega sciema z tymi portalami.

bo jak zadzwonisz do hotelu, to możesz dostać cenę bez 15% marży booking.
    • eliszka25 Re: rezerwacja hotelu 09.10.15, 22:36
      zawsze rezerwuje bezposrednio w hotelu. do wybranego hotelu wysylam zapytanie o oferte, podajac termin, na ktory chce zarezerwowac pokoj, na ile osob itd. zawsze taka oferta jest tansza niz np. wychodzi z cen podanych na stronie internetowej. nigdy nie rezerwuje bezposrednio na stronie hotelu.
    • zenekartysta Re: rezerwacja hotelu 10.10.15, 17:56
      Ja rezerwowałem hotel w Pradze za ich pośrednictwem i nie narzekam. Wszystko zgodnie z warunkami rezerwacji. Generalnie jest wiele fajnych stronek. Najlepiej poczytać jakieś niezależnie strony podróżnicze niezwiązane z żadną firmą Ja najbardziej lubię np. www.jodertrips.com,Można się wiele dowiedzieć o tanim podróżowaniu, nie tylko o hotelach.
      • zenekartysta Re: rezerwacja hotelu 10.10.15, 17:57
    • gagunia Re: rezerwacja hotelu 10.10.15, 18:03
      Zawsze rezerwuję ze strony hotelu. Jeszcze nigdy nie znalazłam tańszej oferty na tych stronach typu trivago. Najwyżej w tej samej cenie, co w hotelu. Ostatnio rezerwowałam hotel w Gdyni za 126zł w promocji, a wyszukiwarki bookingowe pokazują teraz ofertę za min. 176zł. Na stronie hotelu w promocji są jeszcze dostępne pokoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka