drosetka 10.11.15, 20:45 Byłyście? chce jutro wziać dzieciaki, ale rozpiętość wiekowa znaczna , nie wiem czy 5 latka nie bedzie sie bała, a 11 latek nie będzie sie nudził. I czy w ogóle warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia_siochi Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 20:49 Byłam ja z 4,5 latkiem. No, prawie 5. Oboje bawiliśmy sie doskonale, ale pierwsza cześć znamy na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:19 Ja mam syna w tym samym wieku i miałam obawy takie, jak założycielka wątku, ale nie ma się czego bać. Film jest zabawny, co ostatnio trudno mi było powiedzieć o większości filmów dla dzieci, na których byliśmy - śmialiśmy się oboje przez większość czasu. Co do nastolatka, nie mam pojęcia, żarty są żróżnicowane - dla małych dzieci, ale też takie, które zrozumieją tylko starsi lub dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:00 Najlepiej będziesz bawiła sie ty, jesli lubisz takie filmy nie będzie ani straszno ani nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:23 drosetka napisał(a): > Byłyście? chce jutro wziać dzieciaki, ale rozpiętość wiekowa znaczna , nie wiem > czy 5 latka nie bedzie sie bała, a 11 latek nie będzie sie nudził. I czy w og > óle warto? Moim zdaniem nie warto. Jutro idę z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 15:28 babunia_wygodka napisała: > drosetka napisał(a): > > > Byłyście? chce jutro wziać dzieciaki, ale rozpiętość wiekowa znaczna , ni > e wiem > > czy 5 latka nie bedzie sie bała, a 11 latek nie będzie sie nudził. I cz > y w og > > óle warto? > > Moim zdaniem nie warto. Jutro idę z dziećmi. Dobrze mi się wydawało, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:47 Byłam z klasa córki (7 latki). Ja sie wynudziłam, dzieciaki tak pół na pół - albo zachwycone albo znudzone. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 22:01 Byłam z 7 latką. Podobało się nam. Twoje młodsze dziecko nie powinno się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
maltry Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 23:53 BYłam z 5-latkiem i 8-latką, obojgu się podobało, ja też fajnie sie bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 08:17 Byliśmy we dwójkę( dorośli)- bawiliśmy się super, zgromadzonym na sali dzieciakom , w tym nastolatkom, sądząc z reakcji- tez się podobało. Fajny, ciepły film i dużo uczy-np. jak się można zmienić. Poza tym- dużo śmiechu. Ale my z tych, co lubią fajne animacje (nie znaczy- wszystkie). Co do Hotelu Transylwania- obejrzeliśmy w tv 1 część i poszliśmy do kina na drugą, nie zawiedliśmy się Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 08:28 Warto ale pierwsza część zdecydowanie lepsza jest Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 08:31 Mojemu 7 latkowi i 10 latce bardzo się podobało i choćby z tego powodu warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.anka2 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 09:04 Moim zdaniem nudna jest ta część. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 09:10 Moim dzieciom bardzo się podobało (13,5 roku, 10 lat i 8,5 roku). Mężowi o dziwo też a ja się troszkę nudziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 09:25 My byliśmy zachwyceni 1 częścią. Oglądaliśmy na pewno więcej niż 4 razy, za każdym razem z przyjemnością. Byliśmy w czwórkę na drugiej części i tylko 6 latek był zachwycony. 11 latek i nas dwoje dorosłych mielismy takie same odczucia: nudny, przewidywalny, ogólnie strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 13:28 Dziś do wyboru jest albo to, albo "rabusie fistaszków". Wiec idziemy na hotel drugi raz, bo kino było obiecane... Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 16:08 Ja byłam z dziećmi (3 i 6) nikt się nie bał podobało się... Odpowiedz Link Zgłoś
maltry Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 22:19 Też planowaliśmy kino, ale u nas dla dzieci tylko te "Fistaszki" które zbyt dobrych recenzji nie mają - więc oglądaliśmy Hotel vol. 1 na kompie z popcornem Odpowiedz Link Zgłoś