Dodaj do ulubionych

Hotel Transylwania 2

10.11.15, 20:45
Byłyście? chce jutro wziać dzieciaki, ale rozpiętość wiekowa znaczna , nie wiem czy 5 latka nie bedzie sie bała, a 11 latek nie będzie sie nudził. I czy w ogóle warto?
Obserwuj wątek
    • mia_siochi Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 20:49
      Byłam ja z 4,5 latkiem. No, prawie 5. Oboje bawiliśmy sie doskonale, ale pierwsza cześć znamy na pamięć smile
      • hermenegilda_zenia Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:19
        Ja mam syna w tym samym wieku i miałam obawy takie, jak założycielka wątku, ale nie ma się czego bać. Film jest zabawny, co ostatnio trudno mi było powiedzieć o większości filmów dla dzieci, na których byliśmy - śmialiśmy się oboje przez większość czasu. Co do nastolatka, nie mam pojęcia, żarty są żróżnicowane - dla małych dzieci, ale też takie, które zrozumieją tylko starsi lub dorośli.
    • purchawkapuknieta Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:00
      Najlepiej będziesz bawiła sie ty, jesli lubisz takie filmy smile nie będzie ani straszno ani nudno.
    • babunia_wygodka Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:23
      drosetka napisał(a):

> Byłyście? chce jutro wziać dzieciaki, ale rozpiętość wiekowa znaczna , nie wiem
      > czy 5 latka nie bedzie sie bała, a 11 latek nie będzie sie nudził. I czy w og
      > óle warto?

Moim zdaniem nie warto. Jutro idę z dziećmi.
      • babunia_wygodka Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 15:28
        babunia_wygodka napisała:

> drosetka napisał(a):
        >
        > > Byłyście? chce jutro wziać dzieciaki, ale rozpiętość wiekowa znaczna , ni
        > e wiem
        > > czy 5 latka nie bedzie sie bała, a 11 latek nie będzie sie nudził. I cz
        > y w og
        > > óle warto?
        >
        > Moim zdaniem nie warto. Jutro idę z dziećmi.

Dobrze mi się wydawało, nie warto.
    • melancho_lia Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 21:47
      Byłam z klasa córki (7 latki). Ja sie wynudziłam, dzieciaki tak pół na pół - albo zachwycone albo znudzone.
      • karme-lowa Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 22:01
        Byłam z 7 latką. Podobało się nam. Twoje młodsze dziecko nie powinno się bać.
    • maltry Re: Hotel Transylwania 2 10.11.15, 23:53
      BYłam z 5-latkiem i 8-latką, obojgu się podobało, ja też fajnie sie bawiłam smile
      • mirmunn Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 08:17
        Byliśmy we dwójkę( dorośli)- bawiliśmy się super, zgromadzonym na sali dzieciakom , w tym nastolatkom, sądząc z reakcji- tez się podobało. Fajny, ciepły film i dużo uczy-np. jak się można zmienić. Poza tym- dużo śmiechu.
        Ale my z tych, co lubią fajne animacje (nie znaczy- wszystkie). Co do Hotelu Transylwania- obejrzeliśmy w tv 1 część i poszliśmy do kina na drugą, nie zawiedliśmy sięsmile
    • tereska.z.bombaju Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 08:28
      Warto ale pierwsza część zdecydowanie lepsza jest
    • slonko1335 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 08:31
      Mojemu 7 latkowi i 10 latce bardzo się podobało i choćby z tego powodu warto.
    • ruda.anka2 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 09:04
      Moim zdaniem nudna jest ta część.
    • heca7 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 09:10
      Moim dzieciom bardzo się podobało (13,5 roku, 10 lat i 8,5 roku). Mężowi o dziwo też a ja się troszkę nudziłam.
    • koralik12 Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 09:25
      My byliśmy zachwyceni 1 częścią. Oglądaliśmy na pewno więcej niż 4 razy, za każdym razem z przyjemnością.
      Byliśmy w czwórkę na drugiej części i tylko 6 latek był zachwycony. 11 latek i nas dwoje dorosłych mielismy takie same odczucia: nudny, przewidywalny, ogólnie strata czasu.
      • mia_siochi Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 13:28
        Dziś do wyboru jest albo to, albo "rabusie fistaszków". Wiec idziemy na hotel drugi raz, bo kino było obiecane...
        • kaka-llina Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 16:08
          Ja byłam z dziećmi (3 i 6) nikt się nie bał podobało się...
        • maltry Re: Hotel Transylwania 2 11.11.15, 22:19
          Też planowaliśmy kino, ale u nas dla dzieci tylko te "Fistaszki" które zbyt dobrych recenzji nie mają - więc oglądaliśmy Hotel vol. 1 wink na kompie z popcornem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka