Dodaj do ulubionych

A co dla męża/partnera

15.11.15, 19:39
Pisałam na forum zakupy, ale tam mały odzew, więc powielam tutaj.
Nie mam zupełnie pomysłu co kupić mężowi pod choinkę. Ma 40 lat, lubi oglądać dobre filmy, ma motor, nie czyta raczej. Może podzielicie się swoimi pomysłami? Jakieś dobre seriale na dvd może znacie? Oglądał Narkos, Homeland, Breaking bad.
Dzięki za pomysły
Obserwuj wątek
    • leanne_paul_piper Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 19:47
      Ponieważ ostatnio robimy sobie maratony serialowe to ja proponuję
      (podaję tytuły oryginalne, żeby uniknąć nieporozumień):
      Lost
      Desperate Housewifes
      6 feet under
      True Blood
      Game of Thrones
      Prison Break
      X-Files

Wszystkie już trochę wiekowe, ale to imho najlepsze seriale ostatniej dekady albo everwink.
    • bistian Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 19:50
      Może rękawice na motor?
    • zabka141 Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 20:06
      Krawat lub koszula - jesli maz z praca "biurowa".

Z seriali te podane przez Leanne raczej nie. Sami jestesmy z tych co lubia wlasnie Narkos, Homeland, wiec polecam True Detective.

• leanne_paul_piper Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 20:22
        Ja True Detective nie zdzierżyłam, zirytowały mnie te mamrotane monologi. Natomiast Homeland uwielbiam (bo kocham Carrie), tak że nigdy nie wiadomo, co komu przypadnie do gustu.
        • zabka141 Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 22:31
          Ale zeby desperate housewives polecac dla meza?
          • leanne_paul_piper Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 23:30
            Powiem Ci w tajemnicy, bo mój R. mi zabroniłwink, ale kiedy ja zamawiałam Sex and the city dla siebie, to dla niego zamówiłam Desperatki. Na dodatek nie pozwalał mi się spokojnie zachwycać Bree, bo to on chciał ją do łóżka przede mnąwink. Tak że ten, tak jak mówiłam, nigdy nie wiadomo kto zachwyci się jakim serialemwink.
      • bei Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 20:22
        Kask, rekawice, buff, ochraniacze, sakwy, koszulki, skora barana pod pupe...
        • kina1 Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 20:34
          Bei niestety wszystko to ma.
      • kk345 Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 21:02
        zabka141 napisał(a):

> Krawat lub koszula - jesli maz z praca "biurowa"

Gdyby maż pod choinkę położył mi koszulę lub pasek, poczułabym, ze totalnie nie ma na mnie pomysłu...
        • zabka141 Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 22:33
          No widzisz, a je chetnie dostalabym koszule biurowa porzadnej marki, taka za 100 euro, samej mi zal tyle wydac. Podobnie na porzadny pasek czy porzadny szalik czy chustke.

Co wiecej czesto faceci nie lubia sobie zawracac glowy prezentami i ich odpowiedz na pytanie co by chcieli - cos praktycznego.
          • kk345 Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 23:35
            Ubrania potrzebne tak czy inaczej do pracy wydaja mi się marnym prezentem niezależnie od ceny, słabe to jakieś. No, może obroniłaby się torebka Birkin, czy coś na tym poziomie...
            Koszula czy krawat to taki bezosobowy prezent- coś, jak skarpetki od teściowej...
            • zabka141 Re: A co dla męża/partnera 16.11.15, 08:44
              No coz, my nie mamy takiego hopla na punkcie prezentow o generalnie to nie marze o birkinach i tego typu rzeczach. U autorki watku poprzedni prezent to byly dvd, wiec raczej tez nie prezenty na tym poziomie co u ciebie. Gusta sa rozne, autorka sama sobie wybierze.
    • cauliflowerpl Re: A co dla męża/partnera 15.11.15, 20:42
      Porządny zestaw audio do filmów?
      Dobre słuchawki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka