janis4 31.05.04, 07:17 Co powiecie o leku przeciwmigrenowym o nazwie Divascan? Ktoś bierze? Są jakieś rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanoka Re: Divascan 31.05.04, 12:43 Witaj! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=8671094&v=2&s=0 Ten temat już tutaj był, ale może są nowe doświadczenia? Mnie lekarz proponował Divascan w profilaktyce migreny, ale po zapoznaniu się z działaniami ubocznymi - zrezygnowałam. Wróciłam do Amlozka, który brałam na nadciśnienie i który się u mnie sprawdził w profilaktyce migreny, a tryptam noszę przy sobie na wszelki wypadek, gdyby się przydarzyła. Pozdrawiam bezmigrenowo knk Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Divascan 31.05.04, 20:38 Uzywalam, skotkow ubocznych nie mialam, niestety zadnej poprawie w migrenie tez :( Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
syrka1 Re: Divascan 01.06.04, 10:19 ja bralam divascan przez ponad pół roku i w sumie może i troche pomoglo, troche zmniejszyla sie czestotliwosc ataków :) ja nieslyszalam zeby divascan mial jakiekolwiek skutki uboczne, na ulotce nic nie jest napisane, w internecie tez nie, w kazdym bądż razie mnie nic po nim nie dolegało, mysle ze warto spróbowac, tylko kurde drogi troche :( zreszta jak wszystkie NASZE leki Odpowiedz Link Zgłoś
gete Re: Divascan 04.06.04, 22:23 Od niedawna rozpocząłem walkę z migreną. Lekarz przepisał mi właśnie ten lek, biorę od 3 miesięcy. Niestety, żadnej poprawy w częstotliwości występowania ataków. Skutków ubocznych brak. Chyba dam sobie z Divascanem spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese79 Re: Divascan 01.07.04, 12:57 ja biore od kilku tygodni i juz z 2 miesiace minely bez migreny Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Divascan 01.07.04, 13:05 Po tygodniu brania Divascani bóle głowy mi się bardzo nasiliły... niestety :( ... i odstawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś