myelegans Re: black friday 28.11.15, 20:25 Na prawde jest w Polsce Black Friday? Taka nowa swiecka tradycja? Jak tu zyje od ponad 20 lat tak moja noga nie przekroczyla progu sklepu w ten Narodowy Dzien Zakupowy, spoleczenstwa ktorego sportem narodowym jest shopping. Z okazji Black Friday poszlismy cala rodzina w gory Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 28.11.15, 20:30 Nie bardzo widzę jak miałoby nie być black friday odkąd mamy globalna gospodarkę internet i bezpłatne (czy 9€ w eu) wysyłki... Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: black friday 28.11.15, 20:58 wieksze (=bardziej oplacalne) promocje są raczej zagranicą; w PL (internetowo i stacjonarnie) to w zdecydowanej większości śmiech na sali i kolejny chwyt na głupawe lemingi. mamy Internet, przelewy międzynarodwowe, itp; jeszcze na długi czas przed wejściem do Unii tez można było w ten sposób kupować. ale "wielkośhfiatowa" trollica myelegans wydziwia, że w Pl nadal nie ma Internetu i ludzie siedzą przy świczkach z baraniegoo łoju. Odpowiedz Link Zgłoś
toek13 Re: black friday 28.11.15, 20:48 Hej, faktycznie jest wiele możliwości wychaczenia fajnych wyprzedaży. Generalnie zakupiłam sobie wiele ciakwych przecenionych rzeczy do domu. Na przykład skórzana pufę, o której zawsze marzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: black friday 28.11.15, 20:53 a softu do autokorekty nie mieli w promocji przypadkiem (o słowniku już nie wspomnę), generalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lianis Re: black friday 28.11.15, 21:18 Generalnie jestem zadowolona, bo mlodego w ciuchy obkupilam, bylo wszystko -50% w firmie ktora lubie, ale ja czesto kupuje na zapas. Plus gadzet do domu dla siebie kupilam, bo mi chodzil po glowie od dluzszego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 21:21 lianis napisała: > Generalnie jestem zadowolona, bo mlodego w ciuchy obkupilam, bylo wszystko -50% > w firmie ktora lubie, na ematce juz strach sie przyznac jakiej marki galoty edziecko nosi wszystkie takie tajemnicze, bo a nuz sie okaze ze polka zbyt niska jak na forumowe standardy asmarabis tez nie powie c-a nie marka, jeansy nie spodnie zaczynam podejrzewac ze nosi jedwabne szarawary ale ja czesto kupuje na zapas. Plus gadzet do domu dla s > iebie kupilam, bo mi chodzil po glowie od dluzszego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 21:26 > zaczynam podejrzewac ze nosi jedwabne szarawary zdobyte na wyprzedazy za dychę koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 21:30 w one dollar group, stad atrakcyjna cena Odpowiedz Link Zgłoś
lianis Re: black friday 28.11.15, 21:26 Zadna tajemnica, ale potem ktoras powie ze reklame badziewia robie Zdecydowana wiekszosc ciuchow dla mlodego w gap wzielam. Mialam nadzieje ze beda obnizki w sklepach lego ale niestety marne 5% przy zakupach powyzej juz znacznej kwoty. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:37 > Mialam nadzieje ze beda obnizki w sklepach lego ale niestety marne 5% przy zaku > pach powyzej juz znacznej kwoty. Lego mialo bardzo duza obnizke w pazdzierniku, kupilam jeden z tych najwiekszych zestawow Duplo ale nie bede pisac za ile bo slonko zaraz znajdzie folder z wyzsza cena i bedzie dowodzic ze nie bylo zadnej obnizki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 21:44 duplo powiadasz..a to dlatego masz takie marne pojecie na temat cen spodni jenasowych dla starszych dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 21:46 no otoz, skoro dzinsy nie spodnie trzeba bylo od razu, ze chodzi o polspiochy albo dresiki dla todlera to faktycznie mozna kupic za 8,99 w pepco i bez wyprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:52 lonko1335 napisała: > duplo powiadasz..a to dlatego masz takie marne pojecie na temat cen spodni jena > sowych dla starszych dzieci.. Nie no, po lekturze tego watku wiem ze spodnie dla starszych dzieci kosztuja majatek, no ale to chodzi o spodnie w folderze Pepco, bo jak sie takie same spodnie za podobna cene kupi w c & a to sie zrobilo interes zycia i nalezy sie tym pochwalic na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 23:18 Nie 20 zotych to nie jest majątek, tak czytałam, ze dla ciebie to straszna cena za ciuch dziecięcy Ani spodnie nie są podobne ani ich cena-z liczeniem też problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 21:46 przed samymi świetami to się obawiam, że może byc tylko gorzej chociaż zajrzyj na Zakupy masz w jednym wątku tam wypisane promocje, może akurat będa zestawy jakich szukasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:53 Ty lepiej nikomu nie doradzaj w zakupach, bo puscisz dziewczyny z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:34 > > asmarabis tez nie powie > c-a nie marka, jeansy nie spodnie > zaczynam podejrzewac ze nosi jedwabne szarawary Szarawary to nosi zdecydowanie slonko, bo tak sie zachowuje jak by wczoraj przyplynela lodza do europy i padla na kolana z wrazenia po przestapieniu progu c @a Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: black friday 28.11.15, 22:23 w nawiazaniu do fascynujacej dyskusji - raz jeden jedyny udalo mi sie kupic jeansy dla dziecka za dyche w tk maksie. Ale to raczej wyjatek niz regula i traflo sie przypadkowo. Jedna para tylko byla. Jeansy z c&a dzieciece sa calkiem ok i za 20 zl tez bym brala. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 22:38 mikams75 napisała: > w nawiazaniu do fascynujacej dyskusji - raz jeden jedyny udalo mi sie kupic jea > nsy dla dziecka za dyche w tk maksie. Dzieki za wsparcie, czekam czy slonko tez zarzuci ci klamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 23:23 "raz jeden jedyny udalo mi sie kupic jeansy dla dziecka za dyche w tk maksie. Ale to raczej wyjatek niz regula i traflo sie przypadkowo. Jedna para tylko byla. Jeansy z c&a dzieciece sa calkiem ok i za 20 zl tez bym brala." czemu miałabym jej zarzucac klamstwo przeciez ona szczerą prawde pisze w przeciwieństwie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 10:13 Bo ty twierdzisz ze to niemozliwe zeby kupic spodnie za 10. A co rusz ktos tutaj pisze ze za tyle kupil. No i masz juz podana nazwe sklepu i co, przeprosisz wreszcie za to ze musialysmy znosic przez dwa dni twoje wrzaski pelne niedowierzania i zarzucanie klamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 10:35 A co rusz ktos tuta > j pisze ze za tyle kupil. wow co rusz...taaa...zupelnie tak jak pełno ofert za 20 zeta w cenach regularnych których do dzisiaj ci się wskazac nie udało... I nie, nie napisalam, ze to niemozliwe bo zdarzyło mi się kupić i taniej w promocji lub na wyprzedaży i nie w pepco czy innym szmatławcu typu aldik...ale to były wyjątkowe okazje jak napisala Mikamas... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 10:53 > I nie, nie napisalam, ze to niemozliwe bo zdarzyło mi się kupić i taniej w prom > ocji lub na wyprzedaży i nie w pepco czy innym szmatławcu typu aldik...ale to b > yły wyjątkowe okazje jak napisala Mikamas... Ale to juz bylo walkowane- niska cena nie jest norma - to WYJATKOWA OKAZA. To ze ty nie umiesz korzystac nie znaczy ze inni nie moga miec z tego profitow, a ty przez zazdrosc bedziesz sie im naprzykrzac i ich dreczyc.....naprawde przeprosiny bylyby wskazane.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 11:08 Owszem i 2 dychy za spodnie jeansowe to także okazja co napisało ci tu więcje osób, a nie normalna regularna cena chociaz jako jedyna uparcie twierdzisz ianczej ale wskazać meijsc z taka cena nie potrafisz to już było wałkowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 11:43 slonko1335 napisała: > Owszem i 2 dychy za spodnie jeansowe to także okazja co napisało ci tu więcje o > sób, a nie normalna regularna cena chociaz jako jedyna uparcie twierdzisz iancz > ej ale wskazać meijsc z taka cena nie potrafisz to już było wałkowane.... No wiec jako blodnynce przypomne ci ze za taka cene sama znalazlas i wkleilas. Rozumiem ze wzielas pierwszy z brzegu folder z pepco i cena byla 20 kilka zlotych, jak bys troche dluzej poszukala to byloby pewnie jeszcze taniej. Wiec SAMA wskazalas SOBIE miejsce i cene. No ale rozumiem ze pamiec blodnynki ma to do siebie ze inne osoby musza ja odswieac Zblazniasz sie juz calkiem na potege Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 11:48 Uuuu z cyferkami tez problem, nie nie wkleiłam za taką sama cenę szmatławca z pepco...ciągle czekam na te sklepy ze spodniami za dwie dychy w regularnej cenie ale dobrze wszyscy wiemy, ze się nie doczekam... > Zblazniasz sie juz calkiem na potege nie ja robaczku nawte tego nie potrafisz ogarnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 11:49 Wkleilas ale jak mozesz pamietac, przeciez minely juz 24 godziny, no nie stawiaj sobie tak wysokich wymagan... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 11:53 wkleiła za prawie 30 zł (29 zł jednak nijak się ma do 20 zł) - bez konkretów asmarabis, a samymi inwektywami, nie dasz rady nic udowodnić, tylko sie ośmieszasz coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 12:58 agni71 napisała: > wkleiła za prawie 30 zł (29 zł jednak nijak się ma do 20 zł) - bez konkretów as > marabis, a samymi inwektywami, nie dasz rady nic udowodnić, tylko sie ośmieszas > z coraz bardziej. Dzieki za przypomnienie slonko - bo juz zdazyla zapomniec co wkleilo. 20 to 20 i juz nie odwracajcie kota ogonem, zaraz bedzie ze slonko to wlasciwie kupila te slawne spodnie w c & a za 19,999999 wiec to sie nijak ma do czegos innego i tak mozna z wami dyskutowac do smierci... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 14:05 asmarabis napisała: > Dzieki za przypomnienie slonko - ależ ja TOBIE przypominam, że slonko wkleiła to, czego ty nie zrobiłaś, spodnie z pepco, rzekomo tańsze w cenie regularnej od tych promocyjnych z C&A. Tylko, że spodnie w C&A w promocji kosztowały 20 zł, a bez promocji w Pepco - 29 zł. Cierpisz na zaniki pamięci i chyba w ogóle jesteś kompletnie nieprzytomna. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 14:24 nej od tych promocyjnych z C&A. Tylko, > że spodnie w C&A w promocji kosztowały 20 zł, a bez promocji w Pepco - 29 zł > . Hahahhahaha, no rzeczywiscie to skandal jakis -spodnie w PROMOCJI tansze od tych BEZ promocji, kto to widzial??? Przeciez na promocji powinna byc wyzsza cena- tak? HAhaahahah, dostajesz medal za mistrzostwo w odwracaniu kota ogonem! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 14:39 Przecież to ty sie upierałaś, że 20 zł za spodnie z C&A to żadna promocja, jako przykład podałaś Pepco i Aldi, czyli najtańsze sklepy (może poza lumpeksami), w których mozna kupić odzież. Pisałaś przy tym, że sa to sklepy, w których jest taniej w cenach regularnych niz w C&A w promocji. Slonko zadała sobie trud wyszukania cen, bo ty najwyraźniej nie znalazłaś nic na potwierdzenie swoich słów. Okazało się, że w Pepco jeansy sa jednak DROŻSZE niz w w C&A. Ponieważ do tej pory nie podałaś żadnych konkretów, a tylko obrażasz dyskutantów, to ja juz dziękuję. Zdanie o tobie mam wyrobione Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 15:36 e 20 zł za spodnie z C&A to żadna promocja, jako > przykład podałaś Pepco i Aldi, czyli najtańsze sklepy (może poza lumpeksami), > w których mozna kupić odzież. Pisałaś przy tym, że sa to sklepy, w których jest > taniej w cenach regularnych niz w C&A w promocji. Slonko zadała sobie trud wys > zukania cen, bo ty najwyraźniej nie znalazłaś nic na potwierdzenie swoich słów. > Okazało się, że w Pepco jeansy sa jednak DROŻSZE niz w w C&A. Byla dyskusja o spodniach za 20 i slonko znalazla taki folder. A tak w ogole to czy slonko wkleila tak w ogole gdzies folder z tymi spodniami ktore kupila w c @ a ? . Bo jak na razie to porownujesz cene z folderu z jakims majaczeniem slonka, ktore co rusz sie skompromituje. Czy wy nie umiecie dyskutowac na powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 17:24 > Byla dyskusja o spodniach za 20 i slonko znalazla taki folder. slonko znalazła spodnie w pepco za 29 zł, a nie za 20 zł. Ty jestes z tych, co jak widzą cenę 29,99, to sie cieszą, że kupili za 20 zł? Ciekawe, że ty nie znalazlas nic na potwierdzenie swoich majaków.... Nawet "na gębę", bez dowodów w postaci katalogów czy stron www nie jesteś w stanie podac żadnej konkretnej kwoty, za jaką ponoc kupujesz bardzo tanio, markowe ciuchy.. A tak w ogóle, to fajna była zabawa, ale co za dużo trolla, to niezdrowo. Bye bye. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 19:09 Oh argumenty sie skonczyly i musialabys przyznac ze nie masz racji. Ok, Bye bye skoro to jedyny sposob zebys wyszla z twarza Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 11:56 2 dychy to strasznie dorgo za dzieciecy ciuch a 3 dychy to ta sama cena? oj coraz bardzije mi Ciebie szkoda...ale żeby samej sobie cos takeigo robić na publicnzym forum...chcoiaż w sumie tutaj już kazdy się na tobie poznał wiec pozostaje tylko brniecie w tę stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 18:47 asmarabis ☺ 28.11.15, 11:43 Skasujcie Odpowiedz Otoz rzeczywiscie nie mozna oczekiwac ze glupie blondynki zrozumieja ze fajne promocje nie wisza miesiacami i nie sa na zawolanie i tez nie czekaja az slonko laskawie cos kupi, tylko sa kwestia polowan, szczescia i szybkich decyzji. Asmarabis, nikt by gęby ze zdziwienia nie otworzył, gdybyś jak człowiek napisała, że po prostu kupiłaś taniej. Więc po co ten prześmiewczy ton? Bo udało ci sie kupić spodnie za 10 zł? I to powoduje, że czyjesz się lepsza od tych, które ich nie kupiły? Może po prostu Slonko, czy też inna "blondyna" nie mają czasu, zeby pół dnia wisieć w necie szukając spodni za 10 zł lub drugie pół w sklepach polując na mega giga promocje. Ot, wchodzą i kupują. Raz taniej, raz niewiele niżej od ceny wyjściowej. Tylko czy to powód, żeby komuś ubliżać? Uwierz, że są ludzie, którzy czas spędzają inaczej. A zakupy robią, gdy znajda chwilę czasu. Raz taniej a raz nie. Kupiłam ostatnio fajne Geoxy. Nowe, żeby nie było, że ze sklepu za 5zł. W cenie... baaardzo niskiej. Czy to znaczy, że każdy, kto kupi drożej ode mnie to skończony idiota? Chyba tak, idąc twoim tokiem myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 19:21 lko czy to powód, żeby komuś ubliżać? > Uwierz, że są ludzie, którzy czas spędzają inaczej. A zakupy robią, gdy znajda > chwilę czasu. Raz taniej a raz nie. Ja ublizam? Po prostu zawsze jak mam okazje to dziwie sie ludziom ktorzy nie umieja oszczedzac.. A po ile Geoxy? Ostatnio widuje w fajnych cenach kupilam w tym roku juz dwie pary Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 19:33 Geoxy? Tanio. A co do okazji, może ludzie po prostu czasu nie mają, żeby biegać po sklepach lub siedzieć pół dnia przy kompie. Niektórzy tego czasu nie mają. Może dobrym wyjście jest zadowolenie, że się samemu tanio kupiło a nie podśmiewywanie się z innych, że nie korzystają z okazji. Prosty przykład: kupuję bilety lotnicze i TEŻ szukam okazji. Niestety, nie mogę sobie pozwolić na zakupy na zasadzie "kupuję a potem załatwiam resztę", bo nadzwyczajniej w świecie mąż musi mieć podpisany wniosek o urlop zanim wydam ileś tam na bilety. Proste? Proste. Ustalenia na gębę pół roku wcześniej nic nie dają, gdy w formie obowiązują plany urlopowe. Dość często zdarza mi się słyszeć o tym, jak to ktoś kupił o połowę taniej a ja jestem leniwa i szukać mi się nie chce. Jasne. Student, wolny strzelec na zleceniach,człowiek bez zobowiązań lub z babcią pod nosem może tak sobie klikać i lecieć choćby za tydzień. Bierze plecak, miesiąc wolnego i leci. Ja nie mogę. Proste? proste. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 19:39 EŻ szukam okazji. Niestety, nie mogę > sobie pozwolić na zakupy na zasadzie "kupuję a potem załatwiam resztę", bo nad > zwyczajniej w świecie mąż musi mieć podpisany wniosek o urlop zanim wydam ileś > tam na bilety. Proste? Proste. Ustalenia na gęb Tu sie nie zgodze- takie bilety nie rozchodza sie jak klapki rzucone do lidla, ze nie ma po godzinie. Ile czasu potrzebuje zeby ten wniosek zalatwic- kilka godzin? Chyba ze chodzi ci o takie okazje jak lot na kube i hotel all inclusive za 500 pln z wylotem jutro, no wtedy to moze byc wiecej chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 19:58 Naprawdę sądzisz, że każdy może sobie przesuwać urlop i załatwiać nowy w ciągu 5 minut? Bilety dla czterech osób, nie dla dwóch. Muszę zgrać cztery dorosłe osoby, nie rodziców i dwójkę przedszkolaków, którym wszystko jedno, gdzie i kiedy jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 29.11.15, 20:05 Daj spokój bo zaraz usłyszysz ze po prostu nieudolna jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:08 pitahaya1 napisał: > Naprawdę sądzisz, że każdy może sobie przesuwać urlop i załatwiać nowy w ciągu > 5 minut? No ja tak na przyklad robilam, to chyba zalezy od tego jak bardzo zalezy na tobie pracodawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 20:12 I tym samym doszliśmy do sytuacji, że albo jestem leniwa i nie chce mi się dzinsów szukać, lub też pracodawcy na mnie nie zależy Umówmy się, że to nie takie proste. A co sobie pomyślisz to już twoje Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:18 Ale pociesz sie ze kupilas tanie Geoxy, mam nadizeje ze nie chodzi o jakas porzadna obnizke a nie psedo promocje - 30 -40 % bo ja sie calkiem tu zalamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 29.11.15, 20:27 dziwie sie. To chcodzi o to zeby kupic TANIO cokolwiek czy zeby kupic TANIEJ to na czym ci zalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 20:30 Taniej Mnie cieszy każda rozsądna obniżka. Patrzę, podoba mi się, kupuję i cieszę się, że parę zł w kieszeni zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 29.11.15, 20:32 no ja tez tak mysle. nie jara mnie ze gdzies tam na bazarze sa rajtki po 5zeta za pare ja chce fajne i ciesze sie jak da sie je kupic 5 zeta taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: black friday 29.11.15, 20:19 Mam prace w której nie uszy oglądać sie na innych i załatwiać sobie zastępstw, mogę brać urlop kiedy chce. Ale nawet ja miałabym problem z załatwieniem tygodniowego wyjazdu tak od ręki, nie w sezonie urlopowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 20:29 My z reguły wyjeżdżamy na 3-4 tygodnie. Na krócej się nie opłaca. Załatwienie tak długiego urlopu w 5 minut to raczej marzenie. Zwłaszcza, gdy trzeba mieć kogoś na zastępstwo a połowa ludzi o urlopach jeszcze nie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:42 A ja zalatwialam natychmiast jak byly jakies fajne ceny, wiec da sie.... Nie rozumiem takich dylematow, przeciez chyba nie kupujesz tych biletow na jutro tylko z wyprzedzeniem, wiec da sie w pracy jakos wszystko zorganizowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 20:48 Przeczytałaś wcześniej, że muszę zgrać cztery dorosłe osoby? I nie, nie zawsze da się wcześniej. Daj spokój. Mówisz, jakbyśmy w tej samej fabryce pracowały. W każdej firmie są takie zasady, jakie pracodawca ustala, zgodnie z prawem Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:58 pitahaya1 napisał: > Przeczytałaś wcześniej, że muszę zgrać cztery dorosłe osoby? Moze te osoby za slabo sia staraja, dziwne ze wszystcy maja akurat szefow- tyranow... Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 21:06 Masz rację Mają. To tak, jak z tymi spodniami. Cieszmy się, że kupiłyśmy taniej. I na tym poprzestańmy. Bez drążenia, czy sąsiadka równie tanio mogła kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: black friday 29.11.15, 21:11 ...a mój szanowny małżonek musi zgrać sie z kilkoma osobami w dziale. Bo zastępują sie nawzajem. Już widzę co by sie działo, jakby wyskoczył nagle z "wyjeżdżam na tydzień" Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: black friday 29.11.15, 21:16 Eee, kiepski ten Twój małżonek Tupnąłby nogą i poszedł w diabły. Odpowiedz Link Zgłoś
omorfi_gynaika Re: black friday 28.11.15, 23:27 Mieszkam w USA i wiekszosc moich znajomych nie robi zakupow w Black Friday, tylko czekaja na Cyber Monday i robia zakupy w ten przyszly poniedzialek przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: black friday 29.11.15, 00:27 W czwartek mierzyłam fajne spodnie, ale ich nie kupiłam ze względu na cenę. W piątek były moje z 30% zniżką Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: black friday 29.11.15, 16:23 W nocy pare stówek przepuściłam. Torba, trochę ciuchów, baleriny ecco za 75zl Odpowiedz Link Zgłoś