eve-lynn 03.12.15, 14:56 Mam nowe buty które ściągają mi skarpety w trakcie chodzenia. Po max 10 metrach juz mam skarpetę ściągnięta z pięty. Można coś na to poradzić? Buty są fajne a poza tym nie mam już jak ich oddać bo w nich chodzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angeika89 Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:00 Może dłuższe skarpetki? Mi się tak kiedyś robiło w jednej parze jak nosiłam stopki. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:01 ja Ci nie doradze ale chcialam podziekowac za watek. W koncu jakis lajcik w natloku trybunalno-konstytucyjnych nawalanek. A te buty nie pasuja do spodnicy i rajstop? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:05 zlotarybka_1 napisała: > ja Ci nie doradze ale chcialam podziekowac za watek. > W koncu jakis lajcik w natloku trybunalno-konstytucyjnych nawalanek. to ja się przyłaczę. Wiadomości już nie oglądam bo nie mogę ich wszytskich ani słuchac nai na nich patrzeć Z Gazety została mi domosfera z powodu j.w. I na dodatek ematki wpadły w szał politykowania. A ja bym tylko chciała cichutko w kąciku przewegetować te kadencję... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:03 Nosisz stopki? Ja mam takie z paskiem z silikonu w środku - może takie by sie nie ściągały? Jak nie to wyższe skarpety, albo rajty Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:10 eve-lynn napisała: > Mam nowe buty które ściągają mi skarpety w trakcie chodzenia. Po max 10 metrach Mi tak robią gumofilce, ale tylko ze zbyt luźnymi skarpetkami. Zastosuj podwiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:13 Zakładałam juz nawet podkolanówki - to samo. A buty pasują do wszystkiego www.crocs.com/p/16035.html?cgid=cold-weather-boots&cid=0S8#start=9 Do spódnicy tez mogą być ale myślałam tez i o innym zastosowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
loreen1 Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:15 problem nie lezy w butach, tylko skarpetkach. niestety wiekszosc ladnych, kobiecych skarpetek tak ma. mnie sie tak dzieja w obojetnie jakich butach. pozostaja skarpety mezowe Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:20 A mi też jedne buty ściągają skarpetki. Jedne, spośród ponad 10 par, które noszę. To raczej nie jest wina skarpet tylko konkretnego modelu buta. Może skórzany wklejany zapiętek? Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:29 Mnie tak robią jedne buty - i są to buty w za dużym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 15:37 Miałam tak w większości kozaków i wyższych botków. Zakładałam dłuższe skarpety i wywijałam je nad brzegiem buta. Ale to jest patent tylko do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 16:08 moim zdaniem to wina butow. mi skarpetki sciagaja za luzne kalosze, wiec stawiam na za duze/za luzne buty. sprobuj wlozyc wkladke w te buty, powinno pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 16:27 Ha - buty są faktycznie ciutkę za duże bo mam haluksy i buty w moim rozmiarze nie wejdą mi na nogę. Chała... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: buty ściągają skarpety 03.12.15, 17:03 sprobuj z ta wkladka, niekoniecznie gruba. jak w srodku bedzie nieco ciasniej, to moze skarpety przestana sie sciagac. Odpowiedz Link Zgłoś
nevix Re: buty ściągają skarpety 26.02.16, 12:56 Podbijam. Mam ten sam problem. W moim przypadku buty nie są za duże, stópek do nich nie noszę, tylko wyższe skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś