Dodaj do ulubionych

Strach iść spać cd

18.12.15, 08:32
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19364831,nocne-wejscie-ludzi-macierewicza-do-centrum-kontrwywiadu-nato.html#MTstream
przestaje byc smiesznie, czy to podpada pod zamach stanu?
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:37
      Moim zdaniem to potwierdza tezę o tym, że Macierewicz jest sterowany przez rosyjską agenturę. I to już naprawdę przestaje być zabawne.
      • default Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:46
        Rechotałam sobie przy porannej kawce z łona i piersi, ale teraz śmiech mi zamarł na ustach....
      • aagnes Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:46
        dawno temu ktos mi mowil, ze tan pan jest sterowany przez wschodnich sasiadow to wysmiewalam ze teoria spisku tralala, a teraz ten ktos mi mowi, ze wszystko to co sie teraz dzieje nie jest dla niego w ogole dziwne i zaskakujące i w zasadzie dziwi go tylko, ze ludzie sie dziwią...
      • ela.pu.ko Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:52
        Macierewicz sterowany przez ros. agenturę ???
        morgen,to juz szczyt niewiedzy i bezmyslnosci.
        Może zapoznaje się z życiorysem Macierewicza i się nie ośmieszaj.
        Macierewicz był m.in wielokrotnie aresztowany przez władze komunistyczne w latach 70 i 80.
        Z agentura sowiecka są związani ludzie byłego prezydenta i byłego rządu.
        morgen,ja rozumiem,ze wy tu na tym forum uprawiacie agitke,ale robocie to e-lewaczki inteligentniej.
        • ichi51e Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:03
          Wlasnie dlatego kochana. Zauważ ze za każdym razem w końcu wychodził po tym jak zdał raport i podbudował alibii
        • la_mujer75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:28
          Wiesz, a ja miałam wujka w rodzinie, urodzonego w 1910 roku (pochodził z arystokracji ), wielkiego patriotę, bardzo wykształconego człowieka,który działał w AK. I jak go dorwali po wojnie, "pomęczyli" za działalność w AK (i jeszcze to pochodzenie), to "zrobili" z niego nowego człowieka - wielkiego zwolennika komunizmu sad Miał ponad 90-dziesiąt lat, ledwo łaził, a za każdym razem kazał się zawodzić na wybory i zawsze na nich głosował ( a dożył do 2003 roku). Nigdy nie wiadomo ....
          • landora Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:43
            Chciałam coś podobnego napisać, tylko u mnie to była ciocia. Oficer AK, po wojnie spedziła 10 lat w więzieniu z wyrokiem śmierci. Wyszła jako zawzięta komunistka, z przekonania, do końca życia należała do SLD. Pranie mózgu? Syndrom sztokholmski? Trudno powiedzieć.
            • butch_cassidy Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 15:57
              Obstawiam syndrom sztokholmski. Bardzo to smutne sad
        • la_mujer75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:56
          Gdyby mnie tak prześladowano, to nigdy nie zgodziłabym się, aby obok mnie pracowali ludzie,którzy służyli ówczesnej władzy. Nie mogłabym patrzeć na byłych aparatczyków , takich jak Piotrowicz, Kryże, Jasiński i wielu wielu innych. Normalnie, krew by mnie zalewała, a nie ramię w ramię bym z nimi siedziała.
        • kamea_chateau i co z tego? mało to śpiochów? 18.12.15, 13:20
    • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:50
      Wy i spiski? Nie no co wy, nie mówicie że popadacie w paranoje......
      Spiski to tylko PiS węszył i śmialiście się z tego.
      • sumire Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:53
        Wiedziałam, że pojawisz się w tym wątku z kolejnym tekstem o naszej paranoi. Podziwiam zapał do komentowania każdego wątku politycznego w ten sposób, ale proszę - RAZ wypowiedz się merytorycznie.
        • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:57
          Wy o naszej my o waszej i tak to się kreci.
          Przejrzyj watki i zobacz ile tam waszej merytoryki, wiele poza obrażaniem i wyzywaniem nie ma, no i licytacją.
      • lady-z-gaga Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:53
        wierny ludu smoleński, co zrobisz, jak kiedyś wyjdzie na jaw, że byliście na pasku prowadzeni przez ruskich agentów?
        • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:59
          Pytanie czy lepiej na ruskim czy niemieckim?
          A jeśli nie wyjdzie, a wyjdzie natomiast jak to Niemcy kręcili lody z przyzwoleniem PO?
          • joa66 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:02
            Kozica, zastanów się - nie musisz publicznie. Stajesz za dawnymi aparatczykami i oprawcami. Jeszcze jest czas , żeby się wycofać i spojrzeć smiało w twarz dzieciom , a potem wnukom.
          • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:07
            Ty nie odrozniasz bycia na pasku od partnerstwa i wspolpracy. Kraj czlonkowski Unii osuwa sie w dyktature - w ogole sie nie dziwie wyrazom zaniepokojenia.
            • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:10
              Poczytaj wystąpienia pana Martina....jaka współpraca.....
          • lady-z-gaga Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:15
            kozica111 napisała:

> Pytanie czy lepiej na ruskim czy niemieckim?

i wszystko jasne
            • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:29
              Ale sie wsypalawink kobierzec u Jarka zapewnionywink
          • mid.week Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:21
            kozica111 napisała:

Biora pod uwage PKB, kulturę, styl władzy i poziom gospodarki zdecydowanie wolę pasek niemiecki.
            Czy naprawde nie dałoby się tego kraju podzielić na pół? Wy zabralibyście sobie PIS i wszystkie pomniki JP2, a my mielibyśmy święty spokój.
            • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:28
              O, tez bym tak chciala. Beda miec wodza, swoje wlasne jedynie prawdziwe media, ojca dyrektora, wczesniejsza emeryture, nie bedzie bankow, supermarketow i podlego obcego kapitalu. Beda obowiazkowe miesiecznice, matura z religii i pomniki Lecha. Wszyscy wrogowie, lemingi, gestapo i gorszy sort bedzie oddzielony granica z drutem kolczastym. I niechby sobie tam zyli.
              • kai_30 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:05
                Jakby co, w moim województwie PiS przegrał w wyborach! Zapraszamy do Polski Zachodniej wink
              • maadzik3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:59
                Jestem za!!!! Tylko rozstańmy się jak Czechy i Słowacja a nie jak Jugosławia
          • ruda.anka2 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:03
            > A jeśli nie wyjdzie, a wyjdzie natomiast jak to Niemcy kręcili lody z przyzwole
            > niem PO?
            A Twoim zdaniem lepiej na ruskim? Z Niemcami jesteśmy w UE, korzystasz z ich kasy pompowanej w Polskę od lat.
            Czy sugerujesz, że PIS uważa za swojego sojusznika Putina?
          • minor.revisions Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 14:57
            kozica111 napisała:

Zaprawdę ciężki orzech do zgryzienia big_grin
        • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:03
          Powiedza, ze to wszystko wina Tuskawink
    • ela.pu.ko Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:54
      I swoje o informacje opierasz na podst. info gazety,która właśnie zamknęła 10 lokalnych oddziałów ze wzgledu na mała poczytnosc..??
      • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:10
        Podajcie tytul, ktory wg Was jest wiarygodnym zrodlemwink
        Oraz hitem czytelniczymsmile ostatnio wczesnym popoludniem chcialam nabyc Wyborcza i juz nie bylo, pani powiedziala, ze zeszla blyskiem. Sterta Naszego Dziennika lezala nienaruszonawink
        • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:15
          wpolityce.pl/polityka/141143-gazeta-wyborcza-coraz-blizej-konca-piotr-pacewicz-i-michal-ogorek-maja-stracic-etaty
          kupuj kupuj może chociaż jeden etat utrzymasz....I tam masz podane fakty a nie "pobożne" życzenia.
          • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:19
            Alez wiarygodny portal przywolujeszsmile i chyba nie doczytalas - to NIE JA wykupilam wszystko z kiosku. Ja sie juz nie zalapalam.
            • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:23
              A a propos faktow - nie zauwazylas jak waszym towarzyszom spada poparcie? Niedlugo bedziecie musieli zmienic plyte z "wiekszosc narodu" na "sfalszowane sondaze i wredne media"wink
              • paszczakowna1 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 14:54
                Już zmienilli.
                • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 15:38
                  Z dużą satysfakcją zauważyłamsmile
          • joa66 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:47
            kozica, Twoje dzieci i wnuki ocenia Ciebie. Nas możesz olać (I słusznie), ale masz rodzine i pewnie lustro.
          • dyzurny_troll_forum Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:29
            kozica111 napisała:

> kupuj kupuj może chociaż jeden etat utrzymasz....I tam masz podane fakty a nie
            > "pobożne" życzenia.

Akcje Agory przez ostatni rok bardzo ładnie do góry. Mówisz, że nie wiedzą inwestorzy o nadchodzącym upadku?!

stooq.pl/q/?s=ago&c=1y&t=l&a=lg&b=0
        • aniani7 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:41
          Podobno ich tubą zaczął być Super Express, któremu chętnie udzielają wywiadówbig_grin
          • spanish_fly Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:51
            Ich elektorat widocznie to czyta.
      • demonii.larua Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:25
        Może informacja na oficjalnym fejsbuku MONu Cię usatysfakcjnuje? suspicious
      • kama265 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 12:29
        ja już pisałam, że zaczęłam oglądać tv trwam, żeby mi nie zarzucano, że tylko GW, TVN, Polsat, Onet, WP, nawet czytam Frondę (tfu, będę musiała jakieś odczarowanie przejść). Powiem Ci, ciekawe rzeczy tam są. Otóż oglądając wyłącznie tv Trwam pozostawałabym w przekonaniu, że w naszym kraju nie ma innych partii politycznych, tylko PiS, i nie ma żadnych specjalistów, jedynie posłowie i senatorowie z PiSu. ew europosłowie, również z PiSu. NIGDY nie widziałam, żeby zaprosili do studia kogokolwiek z innej opcji. Nawet w ich wiadomościach. Tak że ten. Jakby te media są ... "niezależne" i pokazują "prawdziwy" obraz świata big_grin big_grin big_grin
    • paszczakowna1 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:54
      No i moim zdaniem o tym, że PiS jest sterowany przez agentów Kremla należy mówić jak najgłośniej. Wszystkie ich posunięcia - plus gigantyczna aktywność w sieci putinowskich trolli, nie widziana od czasów Majdanu - na to wskazują. Niech ludzie wiedzą, z kim mają do czynienia.
    • zielonelato Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 08:58
      Rozpieprzą ten kraj, jak Boga kocham...Putin ręce z uciechy zaciera. Macierewicz i cała banda pożytecznych idiotów fundują nam powrót do czasów króla ćwieczka.
      • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:01
        Nie wiem co Putin zaciera natomiast widzę jak Niemcy sie denerwują....ciekawe dlaczego....
        Co tak tu mało o tym panu

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Martin-Schulz-krytykuje-polski-rzad-W-co-gra-szef-Parlamentu-Europejskiego,wid,18045466,wiadomosc.html
        tego sie nie boisz, nie niepokoi cie to?
        • oqoq74 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:05
          A zauważyłaś, że pani premier przed polskimi dziennikarzami mówiła, że oczekuje przeprosin od Schulza, że tak nie powinien mówić, a jak się spotkali, to w ogóle tego tematu nie poruszyła?
          • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:22
            oqoq74 napisał(a):

> A zauważyłaś, że pani premier przed polskimi dziennikarzami mówiła, że oczekuje
            > przeprosin od Schulza,

tylko że Schulz powiedział, że nie ma zamiaru przepraszać...
            • oqoq74 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:26
              Premier Szydło jechała do Brukseli zapowiadając, że będzie domagać się przeprosin i poruszy tę sprawę, a później okazało się, że w ogóle nie poruszała tego tematu.
              Wypowiedź Schulza, że nie będzie przepraszał była przed jej wizytą w Brukseli.
        • paszczakowna1 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:06
          Kozica, odstaw internet, proszę. Nie wchodź zwłaszcza na portal wpolityce.pl Zatruwasz się fałszywą informacją.

Niemcy się denerwują, bo maja prawo - panikują, bo ich sojusznika w NATO i partnera w UE przejmują agenci Kremla.
          • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:11
            Ty odstaw Gw za dużo Niemiec w twoim życiu.
            • sumire Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:27
              A wobec tego co ty robisz na niemieckim forum? Przecież to też wasza znienawidzona Agora...
              • asia_i_p Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:41
                Moment, jakim niemieckim, co ja przeoczyłam? Odkąd pamiętam było żydowskie i masońskie.
                • sumire Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:03
                  Wszystko razem ☺ to germańscy żydomasońscy komuniści. Czy jakoś tak.
            • kama265 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 14:47
              big_grin big_grin big_grin
              ilu Wy macie wrogów... syndrom oblężonej twierdzy, poczytaj o tym big_grin
          • landora Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:16
            Każdy by się denerwował widząc, że jego najbliższy sąsiad oszalał.
        • snakelilith Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 14:33
          kozica111 napisała:

> Nie wiem co Putin zaciera natomiast widzę jak Niemcy sie denerwują....ciekawe d
          > laczego....

No ciekawe, wytłumacz mi. Myślisz, że Niemcy będą płakać po Polsce? Niemcy były potęgą gospodarczą przed wstąpieniem Polski do EU i dadzą sobie radę i bez nas. Polacy mają o wiele więcej do stracenia, ale co tam, na złość mamie odmróź sobie uszy. Pamiętaj tylko, że dziś uszczelnienie wschodniej granicy Polski współfinansowane jest przez Unię, a jak Unia przesunie granicę na Odrę, to będziesz inaczej śpiewała. Lepiej ucz się już dziś cyrylicy.
          • pade Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 16:19
            Czekaj, na Odrę? Obejmie też Wrocław?
      • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:19
        zielonelato, Polska juz dawno została rozpieprzona. Czy to nie Sikorski powiedział, ze Polski nie ma i istnieje tylko teoretycznie?
        Czemu Hansy sie tak denerwują i chcą w styczniu obradowac na temat syt politycznej w Polsce? Moze powinni obradowac na temat zdrowia psychicznego swojej pani kanclerz? Pora mu temu najwyzsza.
        • ruda.anka2 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:07
          Obradować będzie Unia Europejska nie NIemcy. I czemu mieliby nie obradować, widząc co się dzieje?
          • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:19
            Niemcy rządzą UE, gdybyś tego nie zauważyła. no może jeszcze Francja, ale Niemcy jednak w większym stopniu.
            • ruda.anka2 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:22
              Są liderem. Jednym z. Unia to nie są Niemcy i ich kolonie. Będą obradować przedstawiciele różnych krajów europejskich, zaniepokojonych niszczeniem demokracji w Polsce. A ty jesteś za demokracją czy przeciw?
              • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:25
                a nie mamy dziś demokracji?
                coś mi umknęło?
                Niemcy trzęsą całą UE a pozostałe kraje, to płotki/pionki itd...
                z nas zrobili sobie białych murzynów i tyle na ten temat.
                • hermenegilda_zenia Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:49
                  Biedna biała murzynka z marginesu - żal, że masz takie życie.
                  • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:29
                    big_grinbig_grinbig_grin
                  • dyzurny_troll_forum Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:36
                    hermenegilda_zenia napisała:

> Biedna biała murzynka z marginesu - żal, że masz takie życie.

I jeszcze Niemcy jej nie pozwolili do szkoły chodzić i dlatego taka gupia!
                • ruda.anka2 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:29

Trudno dyskutować na poziomie, jaki proponujesz - bo to są emocjonalne interpretacje a nie argumenty.
                  > a nie mamy dziś demokracji?
                  > coś mi umknęło?
                  No, owszem, coś ci umknęło.
                  > Niemcy trzęsą całą UE a pozostałe kraje, to płotki/pionki itd...
                  > z nas zrobili sobie białych murzynów i tyle na ten temat.
                  Poszukaj sobie w necie, ile kasy Polska dostała z Unii odkąd do niej weszła, co? Sondaże od lat wykazują, że 80-90 % Polaków jest zadowolona z tego, że jesteśmy w UE. Skrajna prawica próbowała kiedyś do tego nie dopuścić, pamiętasz?
                  Przykro mi, jeśli się czujesz białym murzynem. Ja nim nie jestem. Więc może jest to jednak kwestia osobnicza, a nie zasada generalna?
                  • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:36

Polska oczywiście nie wkłada kasy do unijnego wora? tylko tak sobie bierze i bierze?

> Przykro mi, jeśli się czujesz białym murzynem. Ja nim nie jestem. Więc może jes
                    > t to jednak kwestia osobnicza, a nie zasada generalna?

wszyscy nimi jesteśmy, czy tego chcesz, czy nie.
                    tak jak kiedyś Niemiaszki kolonizowały wschodnią Afrykę i zrobili sobie z tamtejszych mieszkańców niewolników, to samo robią z Polską i Polakami.
                    no, ale ty wiesz przecież lepiej a ja nie mam zamiaru przez 24 godz na dobę, walić głową w murwink
                    • ruda.anka2 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:47
                      pl.wikipedia.org/wiki/Niewolnictwo
                      Doczytaj sobie może zanim użyjesz słów, których nie rozumiesz.
                      Czy Polska się dokłada, czy bierze i czy więcej bierze czy więcej dokłada, też możesz sobie przeczytać. To wiedza ogólnodostępna.
                      Szczęśliwie 80-90% Polaków jest za naszą obecnością w UE. ALe skoro jak sugerowałaś w innym wątku bardziej ci się podoba Rosja i bycie pod ich butem, nic nie stoi na przeszkodzie byś tam wyjechała. Kolonią Rosji byliśmy do niedawna, co prawda, ale widocznie niektórych niczego to nie nauczyło.
                      • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:58
                        a to ja wolę być pod butem Rosji? skąd ty biedna kobieto takie info wytrzasnęłaś?big_grin
                        poproszę do linka, gdzie i kiedy o tym "pisałam".
                    • joa66 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:57
                      tak jak kiedyś Niemiaszki kolonizowały wschodnią Afrykę i zrobili sobie z tamtejszych mieszkańców niewolników, to samo robią z Polską i Polakami

Masz na myśli te małpy, których miejsce jest na drzewach o czym tak chętnie pisałaś?

Teraz "Niemiaszki"?

Jesteś obrzydliwa.
                • iwles Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:30
                  jagienka75 napisała:

no cóż, podziękuj Jagienko swojemu prezesowi, że w latach 2003/2004 prowadził szeroką agitację za przystąpieniem Polski do Unii big_grin
                  • snakelilith Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 15:02
                    iwles napisała:

> no cóż, podziękuj Jagienko swojemu prezesowi, że w latach 2003/2004 prowadził s
                    > zeroką agitację za przystąpieniem Polski do Unii big_grin

No on tego nie zrobił bezinteresownie. Prezes kocha wszelkiego rodzaju wrogów i musi pielęgnować wieczne krzywdy, więc dobrowolnie oddał się pod "okupację". Ale nie wypaliło, Niemiec okazał się za mało agresywny, nie chciał nas wystarczająco ujarzmiać i nie reaguje odpowiednio na "gestapo", więc dziś zmienia się kierunek.
                  • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 17:54
                    Mojemu prezesowi? To nie jest mój prezes i nie popieram ani PIS,ani PO.
                • kama265 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:57
                  zrobili z nas, tiaaa....
                • iskierka3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 15:42
                  Tak, chyba cos Ci umknęło.
    • wielceszanownypan Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:02
      Jedno jest pewne, ten rząd zostanie zapamiętany i nazwany przez historyków jako "Nocna zmiana".
    • oqoq74 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:03
      Ciekawe co myślą nasi koledzy ze Słowacji na takie ruchy. Czy to było uzgodnione? A jeśli nic w tym dziwnego i wszystko zgodnie z prawem, to dlaczego znów w nocy, z zaskoczenia?

Chciałabym wiedzieć do czego zmierzają te wszystkie posunięcia.
      • maadzik3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:01
        Słowacja już oficjalnie zaprotestowała. Zapewne to koniec tego projektu...
    • glowka-sodowka Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:16
      wizytówka kabaretu pisowskiego: nocne zmiany, dorobiony klucz, kiedy kominiarki?????????

i Antoś chce broni atomowej...........
    • linulina Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:23
      Zamach stanu juz sie odbyl (konstytucja nie jest przestrzegana). To jest ciag dalszy, NATO sie wyniesie z Pl i nikt nie bedzie patrzyl na rece. Przykro mi...
      • damartyn Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:26
        aagnes- świetny tytuł postasmile Na gazecie.pl zaś znalazłam równie fajny komentarz:
        Władzę w Polsce przejęły nietoperze. Niedługo hejnał z Krakowa będzie grany o północy.
      • beataj1 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:33
        e nie. Nato się nie wyniesie. Mamy zbyt strategiczne położenie. Trzeba będzie z nami współpracować.

Będziemy po prostu jak chory psychicznie wujek w rodzinie - dla dobra rodziny trzeba z nim mieć kontakty pomimo tego że wszyscy dookoła wiedza że ma nierówno pod sufitem i jest nieprzewidywalny. Ale trzeba mieć rękę na pulsie by interweniować w momencie gdy uzna że jest Napoleonem.
        • bei Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:55
          wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-zmiany-w-prokuraturze/nv5dd7

No coz, zmiany- drobniutki odwet na krakowskim srodowisku prawniczym za niepopieranie Pana Prezydenta
          • bei Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:02
            "...Zamiast 11 prokuratur apelacyjnych ma powstać sześć prokuratur regionalnych. Według nieoficjalnych informacji, nowa jednostka powstanie np. w Warszawie, ale Kraków podlegać będzie już prokuraturze regionalnej w Katowicach..."
          • la_mujer75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:03
            Tych zmian będzie coraz więcej...Aż wszystko zajmą,obłożą swoimi wiernymi pachołkami , zastraszą ludzi, Czy tego już nie przerabialiśmy ? sad
    • la_mujer75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 09:50
      Kto w nocy pracuje ? Tylko przestępcy i panie lekkich obyczajów ....
      • olewka100procent Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:13
        strach to mam, że mi petru z lodówki wyskoczy i kredyt zaproponuje
        • una_mujer Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:36
          taak, tyle że to jest - przyznasz sama - strach irracjonalny (dlaczego niby Petru miałby być w Twojej lodówce??). W porównaniu z tym, że rząd właśnie znacząco zwiększył deficit budżetowy i będzie zaciągał kredyty w Twoim imieniu - bardzo irracjonalny.
        • maadzik3 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:03
          Jak coś proponują możesz odmówić. Jak do czegoś zmuszają odmówić jest trudniej
        • la_mujer75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 12:50
          On ci może zaproponuje wink, a oni każą tobie go wziąć , taka mała różnica.....
        • hermenegilda_zenia Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:03
          Nie musisz brać kredytu, dzięki wyznawcom PIS i ich połaszczeniu się na 5 stówek z pustej kasy państwowej oraz rychłemu wprowadzeniu podatku bankowego banki już nie tylko obciążą każdego nowego kredytobiorcę wyższą marżą, ale dostanie się każdemu, kto ma konto w banku. Już dziś wiem, że od lutego praktycznie zniknie opcja darmowych wypłat z bankomatów nieswojego banku (koszt min. 2.5 PLN) od każdej transakcji. To, że konta były pozakładane dawno temu, nie ma żadnego znaczenia, zmiana rodzaju usługi na płatną będzie narzucona z góry. Także cieszę się, bo finansowego kopa w doopę dostaną też olewki, kozice, asralabisy i inne troliszcza.
          • dyzurny_troll_forum Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:10
            hermenegilda_zenia napisała:

> Także cieszę się, bo finansowego kopa w doopę dostaną też olewki, kozice, asralabisy i inne t
            > roliszcza.

No, no, no.... wypraszam sobie! Trolla to Ty szanuj!
    • demonii.larua Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 10:54
      Bardzo jestem ciekawa komentarza strony słowackiej i NATO.
      • paul_ina Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:05
        Ja też. Na razie nawet na Reuters.com zupełna cisza, o NATO nie wspominając.
        Mnie wyjaśnienia MSZ przekonują. Zobaczymy, co na to zagranica (ale u źródła, bez przeinaczania przez GW i inne mainstreamowe media).
        • olewka100procent Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:28
          ja proponuję wyłączyć telewizor , gdzie propagandowe stacje sieją tylko zamęt i nagonkę . Ogarnijcie się ludzie
          • jagienka75 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:37
            i skłócają/dzielą Polaków a przecież o to im chodzi.
          • spanish_fly Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:39
            Rzeczywiście z mediów ciężko się czegoś dowiedzieć, bo odpowiedzialni za to nocne wejście odmawiają odpowiedzi na pytania. Jeśli wszystko było legalne i uzgodnione z partnerami to czemu musieli wchodzić w nocy i pod obstawą żandarmerii?
          • demonii.larua Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:16
            Nie mam polskiej telewizji. Nie mam z czego się ogarniać, ciekawość to nie jest coś z czego należałoby się ogarniać.
      • dyzurny_troll_forum Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:46
        demonii.larua napisała:

> Bardzo jestem ciekawa komentarza strony słowackiej i NATO.

Słowackie media póki co nie zauważyły tematu:

hn.hnonline.sk/svet-120
        spravy.pravda.sk/svet/
        dennikn.sk/svet/?ref=menu
        • mdro Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 14:09
          Słowackie media już reagują:

svet.sme.sk/c/20067667/polska-vlada-v-noci-vtrhla-do-slovensko-polskeho-centra-nato.html
    • dyzurny_troll_forum Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:31
      aagnes napisał:

> przestaje byc smiesznie, czy to podpada pod zamach stanu?

Wszyscy się trochę bali, że Macierewicz może wywołać wojnę z Rosją, a on wywołał, ale z NATO. O co chozzzi?!?!
      • mdro Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:44
        Chodzi o to, że żadnej wojny z Rosją nie będzie. Będzie sojusz z bratnim rosyjskim narodem i ich dzielnym przywódcą Władimirem Władimirowiczem.
        • dyzurny_troll_forum Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 11:48
          mdro napisała:

> Chodzi o to, że żadnej wojny z Rosją nie będzie. Będzie sojusz z bratnim rosyjs
          > kim narodem i ich dzielnym przywódcą Władimirem Władimirowiczem.

Znaczy zamach w Smoleńsku był, ale przygotowany przez NATO. Dlatego USA ukrywa obrazy z satelitów, bo tam jest prawda!!!!111111
    • iwles przyklejone przez moderatora: PIS i NATO 18.12.15, 12:07
      PIS i NATO.

saszanasza 18.12.15, 09:47 Odpowiedz

Słuchajcie, ja naprawdę wiedziałam, że PIS ciągnie nasz kraj na dno, ale okazuje się, że nie dość, że będziemy na dnie, to całkiem sami, bo świat się nas odwróci.
      wiadomosci.onet.pl/kraj/urzednicy-mon-weszli-z-zandarmeria-wojskowa-do-centrum-kontrwywiadu-nato/3nnypn
      ---------
    • hipinka Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 12:51
      nawet jeśli nie jest agentem to jest po prostu skrajnie niebezpiecznym wariatem, którego należy izolować, a nie mianować ministrem
      obawiam się, że nasza wiarygodność jako kraju już kompletnie leży w gruzach sad
      • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:08
        I dlatego Niemcy tak się stresują, pomyśl chwile....
        • glowka-sodowka Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:12
          przecież mamy z nimi granice, a nikt nie wie co wymyśli Antek
          • kozica111 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:17
            Myślę że co do granic masz rację, ta nasza granica jest im sola w oku.
            • joa66 Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 14:08
              kozica, co sądzisz o Kryże, Piotrowiczu? Odpowiesz? Masz zdanie? Boisz się?
        • hipinka Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:16
          wiesz co Kozica, zachowujesz się jak twój idol Antonii M.
          ty jedna myślisz, wiesz więcej niż wszyscy i widzisz więcej niż wszystkie ematki razem wzięte big_grin
          skoro, jak uważasz, masz rację, to po co te wszystkie wątki i komentarze i desperackie próby przekonania o swojej słuszności - przecież prawda się sama obroni, czyż nie?
          myślę jednak, że doskonale wiesz, że wdepnęliście w gó... i próbujesz robić dobrą minę do złej gry smile
          • hipinka Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:17
            Antoni
        • zuleyka.z.talgaru Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 13:17
          Kozica - Ty też masz ból dupy za to, że Cię nie internowali? Bo takie farmazony wypisujesz, że aż żal....
          • mozambique Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 15:48
            popatrzcie - ile to nieszczesc mozna by uniknąc gdyby po prostu Jarosław był w stanie spokojnie i regularnie dymać jakąś kobitke
    • butch_cassidy Re: Strach iść spać cd 18.12.15, 15:55
      Nawet nie wiem, co napisać.
      Zamach stanu to nie jest, jeszcze...
      Ale w połączeniu z wcześniejszymi działaniami tych aparatczyków... Boję się sad Mnie nawet przyszło do głowy, że całościowo, to wcale tak znów dużo nie brak do wojny domowej... Przesadzam? Mam nadzieję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka