stillgrey 30.12.15, 14:12 Czy tylko mnie wkurza, ze obecnie kliknięcie like = udostępnij? Czego bym nie zalajkowała to automatycznie wyświetla się znajomym Da się to wyłączyć? Szukałam w ustawieniach ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dancio.k Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 14:18 a po co klikać w takie głupoty jak like? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 22:22 Żebyś mogła mieć rozkminę. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 14:18 Chyba się nie da. Szlag mnie od tego trafia. Ja chcę widzieć, co moi znajomi udostępniają, a nie co lubią czy co skomentowali. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 14:19 Ach, jeśli chcieli dzięki temu zwiększyć zasięg publikacji, to w moim przypadku im nie wyszło. Po prostu ograniczyłam mocno lajkowanie treści. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 14:22 Lajkuję tylko to, czego się nie wstydzę przed znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 16:22 No niby tak, ale ja na przykład lajkuję koty. Dużo kotów I potem znajomi mówią, że mój FB to tylko koty. Kotów się nie wstydzę. Ale... może powinnam zacząć się wstydzić ich ilości Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 14:27 Można to zmienić. Wchodzisz na swój profil, na informacje. Schodzisz do sekcji 'polubienia'. Po prawej stronie masz 'zarządzaj' , 'edytuj ustawienia prywatności' i ustawiasz jak chcesz (ja np. mam wszystko ustawione na 'tylko ja'. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 14:34 Dzięki, dobra kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Facebook i like=udostępnij 30.12.15, 15:09 Dzięki!!! Teraz jeszcze wyłączyć wyświetlanie komentarzy i będzie git Odpowiedz Link Zgłoś