antyk-acap2.0 16.01.16, 20:01 Co sądzicie o męskich garniturach? Ostatnio modne są dopasowane. Zwłaszcza spodnie. Jakoś nie mogę się przekonać. Wolę power suit. Warto zostać przy swoim guscie czy pójść za modą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamati3 Re: garnitur 16.01.16, 20:09 Zależy od wieku i figury. Mój syn kupił dzisiaj na studniowke właśnie taki dopasowany, wygląda super. Moje męża sobie w takim nie wyobrażam Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: garnitur 16.01.16, 20:21 Jako, że jest nastolatkiem to można wybaczyć, że kupił. Ale jak już dorośnie to następny niech sobie obstaluje u krawca. Dokupić może do niego krawat iposzetke. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: garnitur 16.01.16, 20:33 Dla mnie slim wygląda niepoważnie. Jak patyczak. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: garnitur 16.01.16, 20:13 Można zostać przy jednym i iść w drugim kierunku. Power suit do pracy i na oficjalne okazje, a ten bardziej dopasowany na luźniejsze okazję. Dobry PS nie jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: garnitur 16.01.16, 20:27 garnitur przede wszystkim ma pasować, co z tego, że modne są wąskie spodnie bez zakładek jak pan o budowie atletycznej w niego nie wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś