tabitha77 10.02.16, 08:05 Macie jakies ulubione? Ja gralam w Empire w dwoch serwerach, musialam rzucic bo popadlam w uzaleznienie ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mebloscianka_dziadka_franka Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 08:14 Patapony, LocoRoco, Little Big Planet a takie bardziej dla dorosłych - Diablo, Fable, Wiedźmin. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 10:09 Odgrzebałam ostatnio Baldur's Gate po raz kolejny, Enhanced Edition. Nieustająco mnie bawi, a jak przeczytałam, że ma być nowy, duży dodatek, to nie mogłam uwierzyć, że ktoś nad takim starociem jeszcze pracuje. Swego czasu lubiłam serię Assassin's Creed, wtedy kiedy jeszcze historia była fajna. Lubię serię Bioshock Teraz czekam na Dishonored 2, wychodzi wiosną. Pierwsza część Dishonored to chyba gra, którą przeszłam najwięcej razy z wszystkich gier w które grałam- aktualnie chyba 4 albo 5. No i drugi dodatek do Wiedźmina za niedługo - to też gra, która będzie mnie bawić jeszcze wiele razy. Odpowiedz Link Zgłoś
migona Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 10:22 Don't starve, Baldur's Gate (obie części; staroć nie staroć, grać w to uwielbiam, tylko noc bardzo szybko mija) i Icewind Dale. Jakbym miała więcej czasu, to wreszcie zagrałabym w Diablo czy raczej też zabytkowe Planescape: Torment Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 10:30 No na to ostatnie to rzeczywiście trzeba czasu, odgrzebałam ze trzy lata temu Tormenta i postać porusza się taaaak wolno... W temacie - gram w Warcrafta i czekam na film, który z pewnością będzie w najlepszym razie znośny Odpowiedz Link Zgłoś
migona Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 10:35 no to Torment na emeryturę sobie zostawię Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 10:32 Kiedyś dużo grałam, teraz mniej, bo brak czasu. Czekam na ostatni dodatek do Wieśka, a poza tym zupełnie się nie orientuję, jakie inne nowe gry w najbliższym czasie wychodzą. W gry online nie gram, bo to uzależnia. Nie lubię tego uczucia gdy kończy się grę, a za oknem świt. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 13:55 Simsy Od wczesnej podstawówki, zawsze Od prawie dwóch lat także - Assassin's Creed, Fallouty a teraz Wiedźmin Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Gry komputerowe. 10.02.16, 16:31 Większość z serii Assassin's Creed, The Elder Scrolls, zwłaszcza Skyrim, Wiedźmin, ale też HoMM, najchętniej stara trójka. Odpowiedz Link Zgłoś