kropkacom 15.02.16, 12:52 Niby nic nie zniknie, a już od dłuższego czasu nie mogłam z tej usługi korzystać tak jak wcześniej. Ciekawe co po drodze się jeszcze pokręci. Nie lubię takich zmian. Ktoś łączy się ze mną w bólu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowka2011 Re: Google zamyka Picasa 15.02.16, 13:03 ja się łączę, nie znoszę google+ ani tej jeszcze nowszej ale ja nadal korzystam jeszcze ze starej picassy, chyba kiedyś nie kliknęłam czegoś o przenoszeniu do nowej i dlatego mam z tego co zrozumiałam, stare galerie będą widoczne tylko nie będzie można ich modyfikować w picassa? Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Google zamyka Picasa 15.02.16, 14:56 Nawet nie zauważyłam, od dawna używam google photos (od kiedy się pojawiło), polecam, funkcjonalnością i interfejsem bije picasę na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Google zamyka Picasa 15.02.16, 15:38 Mnie szkoda, od dawna nie mogę nic tam załadować... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Google zamyka Picasa 15.02.16, 16:24 To znaczy jak to "zamyka"? Dokladnie 2 tygodnie temu wrzucilam nowy album i dziala OK. I wszystkie stare dzialaja no problem - czego ja nie rozumiem? czego ja nie wiem? Prosze o kaganek oswiaty! Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowka2011 Re: Google zamyka Picasa 15.02.16, 16:59 googlephotos.blogspot.com/?hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś