pina_colada88 16.02.16, 18:17 Stosowałyście? Działa? Co można na niej jeść bo tak jak czytam to różne informacje na ten temat się pojawiają? Mam jeszcze kilka pytań, ale to później. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Dieta Konrada Gacy 16.02.16, 19:07 Tylko dieta Gacy to nie jest jedna dieta to sa programy zywieniowe dostosowane np.na podstawie badan itd.dlatego trzeba do niego jechać. Znam kilka osob które schudly bardzo dzięki niemu ale osobiście były przez niego prowadzone. No i trzeba się nastawić na treningi. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dieta Konrada Gacy 17.02.16, 11:38 taaa , programy dostosowane jhak pogadasz z parom ludzmi po tych dietach to sie doweiz ze wszyscy mają wlasciwie identyczne menu tylko z pzrestawionymi dniami albo zminione tydzien na tydzien w tym programi w telewizji akurat 12 uczestników ( waga od 80kg do 160kg dziwnym trafem wsuwało na okraglo karczek smazony na smalcu z pomidorem , albo kaszę z ogórkiem , na zmianę - to niby ten indywidulanie dopasowany prgogram ? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Dieta Konrada Gacy 17.02.16, 11:45 Oj tam, oj tam! Kasa się zgadza, więc proszę się nie czepiać! Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dieta Konrada Gacy 17.02.16, 18:11 No to nie jest instytucja charytatywna wiec kase się placi normalne za darmo nikt nie będzie się w to bawil chyba normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dieta Konrada Gacy 17.02.16, 18:10 Nie wiem kto tak jadl ale ja widziałam te diety i nic takiego tam nie było,byl losos były jajka było dużo zup kremow itd. dużo gotowania . Mam kolezanke która schudla 20 kg u niego i trzyma wage. No ale co osoba to opinia,nie będę się klucic. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Dieta Konrada Gacy 17.02.16, 18:41 Jadłospis kiedyś był szalenie monotonny i restrykcyjny, teraz jest nieco bardziej urozmaicony i jest możliwość wybrania lżejszego wariantu. Działać to i działa, tylko że sztuką nie jest schudnąć, a utrzymać wagę, a to już różnie bywa. IMHO najważniejszym czynnikiem jest nie tyle dieta, ćwiczenia i suplementy, bo to można sobie zapewnić we własnym zakresie dużo taniej, ile świadomość bata nad głową i właśnie kasy, którą się wydało i głupio, żeby przepadła. Odpowiedz Link Zgłoś