Dodaj do ulubionych

Iwona Węgrowska

24.02.16, 15:24
Wrzuciłam w google rok 2005 - Iwona Węgrowska i na zdjęciach zobaczyłam śliczną dziewczynę, która nadal byłaby ładna, gdyby nie ten latami wstrzykiwany botoks deformujący rysy twarzy. Co ona sobie zrobiła, Boże mój...Taki potencjał zmarnować, po prostu nie do wiary. Chyba tylko depresja jako przyczyna przychodzi mi do głowy. Pamiętam też jak wyglądała Joanna Racewicz , a teraz nie poznaję kobiety. Ja wiem, depresja po śmierci męża i tak dalej. Ale naprawdę nie dało się tej urody ztuningować mniej inwazyjnie?
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 15:27
      cos dziwne te depresje które skutkują napompowaniem gęby i botoksem sztucznymi cycami smile

nie słyszałam o takich objawach depresji
      • zielonelato Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 15:35
        Depresja niekiedy może być przyczyną majstrowania przy twarzy i zabawą silikonem. Chociaż Iwona miała i tak dość spory biust nawet przed operacjami. No nijak nie wiem co nimi kierowało.
        • korniz Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 15:41
          Moja tesciowa uczyła ją matematyli w liceum .Fajna była ponoć ale z czasem to wiadomo forsa do głowy jej uderzyła.
          • beata985 Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 17:35
            ciekawe czy mnie uczyła...wink
            • korniz Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 17:47
              Jezeli mieszkasz w Żorach to ktoz wie....
        • mozambique Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 15:41
          no akurat nie - doksladnie opisane objawy depresji ne zawierają zabiegów upiekszających

z forum n/t depresji "Stopniowo. Pojawia się anhedonia, czyli całkowity brak radości z czegokolwiek. Coś, co jeszcze niedawno sprawiało na przyjemność, teraz już nas nie cieszy. Osoby chore na depresję skarżą się, że ich ciało jest puste, są zawieszone w próżni. Czują się, jakby oglądały swoje życie jak na filmie. Zmienia się ich życie seksualne: zanikają potrzeby w tym zakresie. Nie mają chęci w jakikolwiek sposób zbliżyć się do drugiego człowieka. Spada ich aktywność w każdej dziedzinie życia - przestaje interesować, co się dzieje z dziećmi, mężem, żoną, rodzicami, przyjaciółmi. Przestaje interesować nawet własne ciało: kobiecie nie przeszkadza, że nie ma makijażu, mężczyźni zaniedbują higienę? Osoba w depresji często nie ma ochoty nawet na prysznic."
    • aquella Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 15:42
      mam dokładnie to samo zdanie, naturalnie przaśno ładna z cyckiem jak trzeba, a teraz joker ze zderzakami, może jakieś mega kompleksy?
    • annajustyna Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 16:32
      Akurat Racewicz jeszcze za zycia meza przeszla metamorfoze.
    • liliawodna222 Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 17:41
      I Kurowska do kompletu... uncertain Nie do poznania.
      O Racewicz już napisałyście.
      • agaja5b Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 18:40
        "Poprawę" urody jako lek na swoje problemy jestem w stanie zrozumiec w ich przypadku bo obie sporo przeszły i może to jest jakieś antidotum na lęk, na bezradność, na poczucie braku kontroli nad życiem i wszystko w świetle reflektorów, ale efekty są, no cóż, nieciekawe
    • agaja5b Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 18:36
      Choć nie kojarzę jej kompletnie z powodu jej jakichkolwiek dokonań to sprawdziłam jak wyglądała i rzeczywiście bardzo ładna babka z niej była, teraz szkoda gadać, straszy.
      • agaja5b Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 18:44
        A poza tym widać to taka osobowość ekshibicjonistyczna,wszystko musi mieć w mega rozmiarze i na wierzchu
    • gaga-sie Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 18:42
      https://michaesh.files.wordpress.com/2010/07/iwona_wegrowska2.jpg
      Kurczę, nie wiedziałam, że ona tak wyglądała, krzywdę sobie straszną zrobiła.
    • angeika89 Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 21:15
      Przykre, że kolejna gwiazdka robi z siebie glonojada.
      A taka ładna kobieta była sad
    • obrus_w_paski Re: Iwona Węgrowska 24.02.16, 21:45
      w 2005 wygladala jak lekko przasna Catherine Zeta-Jones.
      Nie rozumiem jak z aktualnym wygladem tak blyskawicznie znalazla w sumie niezlego i mlodedgo faceta. Musi byc fajna chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka