Dodaj do ulubionych

Plotkowo - urodowo tym razem o panach

01.03.16, 13:14
Na głównej wpadły mi w oko zdjęcia Szulim z tym jej narzeczonym, który jest dla mnie wybitnym przykładem męskiej antyurody. Nie wiem, może gdyby schudł i ściął włosy byłby znośny, ale teraz... nienienie po prostu aż się kulę z niechęci kiedy wyobrażę sobie, że miałabym mieć z takim osobnikiem coś do czynienia.
A wy jakie macie męskie "nigdy w życiu"?

www.plotek.pl/plotek/51,78649,19699534.html?i=1
https://bi.gazeta.pl/im/96/c9/12/z19699606Q,Agnieszka-Szulim-i-Piotr-Wozniak-Starak.jpg

Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:18
      Moim zdaniem całkiem normalny facet wink.
      Dla mnie anty jest ten gość z tvn turbo
      www.press.pl/img/news/www-data/news_48082_1425363480_big2.jpg
      i jeszcze Irek Bieleninik
      ocdn.eu/images/pulscms/NDE7MDQsMCwxODMsODE4LDQ4ZDswNiwzMzIsMWNj/85fca8551de18fb196441f0a8a50be2b.jpg
      • agata_abbott Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:22
        Ja długo myślałam, że to jeden i ten sam facetsmile
        • koza_w_rajtuzach Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:25
          a, dopiero teraz zauważyłam, że oni są w miarę do siebie podobni. To pewnie dlatego reaguję na nich podobnie.
          • agata_abbott Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:26
            To powiedz mi jeszcze, co sądzisz o Mellerze? smile
            • koza_w_rajtuzach Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:30
              Ano właśnie, zapomniałam go dodać do listy. Reaguję na niego tak samo jak na tych dwóch powyższych panów. Przy nim nawet Karolak to sam sex ;P.
              • martishia7 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:36
                Cecha wspólna - usta glonojada.
                • kira02 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:44
                  Maliniak też.
      • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:05
        Popieram.
    • triss_merigold6 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:19
      Karolak.
      Znakomita większość polskich aktorów i celebrytów, są wizualnie ziemniaczani, mają nadwag i krągłe twarzyczki.
      • koza_w_rajtuzach Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:24
        "Znakomita większość polskich aktorów i celebrytów"

Nie chciałam tego pisać, ale faktycznie jest to większość.
        W anty ideałach kobiecych nie udzielałam się, ponieważ nie przypominam sobie żadnej takiej osoby oprócz jakiejś tam ofiary zabiegów chirurgicznych. Polscy mężczyźni niestety nie należą do przystojniaków, taka jest prawda. Chłopak Szulim jest powyżej przeciętnej patrząc na tych, którzy chodzą po ulicach.
        • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:40
          Chłopak Szulim
          > jest powyżej przeciętnej patrząc na tych, którzy chodzą po ulicach.

O, matko, nie... w ciągu 10 minut znajdę na warszawskiej ulicy 10 facetów, którzy pobiją tego gościa na głowę. A jednocześnie zgadzam się z tezą, że przeciętny Polak do urodziwych nie należy.
          • kira02 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:45
            si, si, tak samo z Ukraińcami. Ukrainki śliczne, a Ukraińcy jakby z pnia ciosani. Rosjanie tak samo.
            • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:11
              Taka chyba wspólna cecha Słowian. Za to im dalej na zachód, tym proporcje się zmieniają smile
              • nangaparbat3 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 21:55
                Nie do końca - Chorwaci czy Serbowie sa spoko - z urody.
                A mieszkający najdalej na zachod Portugalczycy są ladni tylko wtedy, jesli przodkom dane bylo wymieszać się z kimś z Afryki. Uwielbiam ich, są najsympatyczniejszym narodem w Europie, ale ta uroda...
      • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:23
        albo są nijacy tacy np niby mega przystojny Żmijewski, wg mnie bardzo bezbarwny
        • asia_i_p Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:28
          Żmijewski się bardzo ładnie starzeje, szlachetnieje z wiekiem.
          • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:42
            Może jak się jeszcze trochę zestarzeje będzie ciekawszy, zobaczymy
    • beataj1 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:22
      około 98 % wszystkich facetów z długimi włosami oraz 99,9% facetów z brodą (mam na myśli te długie chaszcze). Ten cały Menel czy jak mu tam - bleh

Pan na zdjęciu powyżej oczywiście też - nie da rady

Wszyscy faceci z przerostem mięśni, napakowani i wysmarowani żelem.

Generalnie mam ciągoty do chudych geeków a jak jeszcze w okularach to jestem ugotowana.
      • mozambique Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:04
        ideał - KAjetan P?
        • beataj1 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:10
          No myślałam że wymagania w stylu: brak choroby psychicznej i uwielbienia do ludzkiego mięsa, są raczej oczywiste/
    • drosetka Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:23
      kolega ze studiów który się do mnie kleił big_grin, a z tych bardziej znanych bracia Mroczki , mam awersję do długich i chudych
    • lauren6 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:25
      Narzeczonym Szulim trafiłaś w mój antygust. Tak samo jak Triss Karolakiem. Nie lubię miśkowatych, nalanych facetów.
    • kaz_nodzieja Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:27
      Barciś.
    • heca7 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:30
      Wszyscy wyżej wymienieni plus pośmiertnie Przemysław Gosiewski.
    • martishia7 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:33
      Ale przynajmniej może jej dość realistycznie odśpiewać "I would do anything for love" big_grin
      • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:38
        big_grin
    • ola_dom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:37
      Muszę to napisać, ale ja mam odruch wymiotny na widok obecnego prezydenta.
      Na WIDOK, żeby było jasne, nie ma to nic wspólnego z tym, kim jest i co robi.
      I jeszcze Mariusz Błaszczak, ze ściśniętą szyjką (przypomina mi kolegę z pracy, błe....sad)
      Tak samo jak nigdy nie mogłam zrozumieć żony Ziobry - a właściwie zrozumiałam na tym przykładzie, że władza to najmocniejszy afrodyzjak. Ale żeby aż tak...?
      Cezary Grabarczyk, fuj!
      Strasznie politycznie wyszło, za dużo telewizji oglądam big_grin

Narzeczony Szulim także jest dla mnie obrzydliwy.
      • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:27
        ola_dom napisała:

> Muszę to napisać, ale ja mam odruch wymiotny na widok obecnego prezydenta.
        Prawda, miękki taki, jakby w puchu chowany
        > I jeszcze Mariusz Błaszczak, ze ściśniętą szyjką (przypomina mi kolegę z pracy,
        > błe....sad)
        Podobny typ
        > Tak samo jak nigdy nie mogłam zrozumieć żony Ziobry - a właściwie zrozumiałam n
        > a tym przykładzie, że władza to najmocniejszy afrodyzjak. Ale żeby aż tak...?
        Tez się dziwię
        A narzeczony Szulim przy niej wygląda dwa razy beznadziejniej niż bez niej, i ciemne wory pod oczmi, moze wątroba?
      • kira02 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:49
        <<Tak samo jak nigdy nie mogłam zrozumieć żony Ziobry - a właściwie zrozumiałam na tym przykładzie, że władza to najmocniejszy afrodyzjak. Ale żeby aż tak...?>>

To co powiesz o przypadku Korwina czy Kalisza? Władza to silny afrodyzjak. Ale mimo wszystko, myślałam, że są jakieś granice...
        • ola_dom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:51
          kira02 napisał(a):

> To co powiesz o przypadku Korwina czy Kalisza? Władza to silny afrodyzjak. Ale
          > mimo wszystko, myślałam, że są jakieś granice...

Mimo wszystko są dla mnie mniej obrzydliwi od Ziobry.
          • cosmetic.wipes Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:22
            Faktem jest, że Korwina i Kalisza długim kijem bym nie tknęła, ale Zioberka to bym się nawet brzydziła obrzygać big_grin
            • ola_dom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:25
              cosmetic.wipes napisała:

> Faktem jest, że Korwina i Kalisza długim kijem bym nie tknęła, ale Zioberka to
              > bym się nawet brzydziła obrzygać big_grin

Oj, tak właśnie big_grin
    • lady-z-gaga Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:37
      Najbardziej nigdy-nigdy jest dla mnie ten facet, co gra Kusego w Ranczu - przepraszam, ale nie chce mi się szukać, a nie pamiętam nazwiska. Patrząc na niego i w filmach, i w jego prywatnych wystąpieniach, mam zawsze wrażenie, że musi się koło niego snuć zapaszek niepranych ubrań i niemytych w włosow.
      • jolie Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:40
        Taaaaak, Paweł Królikowski!
        • lady-z-gaga Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:45
          O, własnie smile nieapetycznie rozlany, zawsze jakiś niechlujny i wyglądający na zapoconego, fe!
      • sanrio Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:15
        a dodatkowo ma jakieś takie spojrzenie zboczeńca - perwera, jest obleśny strasznie
        • cosmetic.wipes Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:23
          Moja mama mówiła na takie oczka - kaprawe.
        • moni_kaw Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:48
          to wszystko prawda, a mimo to wg mnie on jest przystojny; nie ładny, urodziwy czy co tam - tylko właśnie przystojny!
        • lady-z-gaga Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:35
          on ma spojrzenie człowieka, ktory właśnie zwędził komuś portfel smile albo ma zamiar to zrobić w ciągu najbliższych paru minut smile
    • jolie Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:39
      Ten mężczyzna na forum często wymieniany jest jako seksowny, a dla mnie jest straszny i kompletnie aseksualny - Vincent Cassel. Chudy, wysoki, z wysuniętą żuchwą, z wyłupiastymi szeroko rozstawionymi oczami, z wadą wymowy lub irytującym sposobem mówienia. Koszmar.
      Aseksualni są dla mnie również: długowłosi (brr, Starak również tu się załapuje), bardzo wysocy (tak, choć jestem niska to nie lubię bardzo wysokich facetów), bardzo chudzi, faceci z dłońmi jak Jarosław Kaczyński, panowie 45 - 50+ (jeden jedyny wyjątek robię dla Tila Schweigera, ale on zawarł pakt z diabłem i wygląda na góra 40 lat, poza tym to mój męski typ na taksmile). Ze znanych osób to: Marcin Hakiel, Marcin Meller (chyba przez te usta, choć on obiektywnie nie jest koszmarny), Krzysztof Stroiński, Borys Szyc.
      • majenkir Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 16:09
        jolie napisała:
        > Vincent Cassel. Chudy, wysoki, z wysuniętą żuchwą, z wyłupiastymi szeroko rozstawionymi oczami, z wadą wymowy lub irytującym sposobem mówienia. Koszmar.

Hehe, mnie sie podoba smile
    • hermenegilda_zenia Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:40
      Borys Szyc - nie mogę zdzierżyć.
    • kkalipso Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:42
      Długo by wymieniaćtongue_out
      Niewielu jest facetów którzy mi się podobają ogólnie mówiąc. Mam dwóch na oku - dziennikarzy i jednego "aktora" którego przypadkiem zobaczyłam w Ukrytej Prawdzie, matko jaki on był cudny.
      Lubię panów średniego wzrostu z gęstymi włosami (najlepiej brązowymi) czarni szybciej szpakowaci się robią. Szczupłych, delikatnie umięśnionych. Na szczęście mam przystojniaka w domu, nie mogłabym być z kimś kto mi się nie podoba tak jak pani o której mowa. Bo wątpię bardzo wątpię że ona z nim z miłości.
    • black_halo Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:42
      Mnie sie ten pan akurat podoba bo mam slabosc do dlugich wlosow.

Natomiast moze nie celebryta ale duzo w mediach sie pokazuje: Misiek Kaminski. Nie to, ze gruby czy, ze z PO a kiedys z PiS. No ma taka twarz, ze chcialoby sie przywalic.

Nastepnie Karolak, Wojewodzki i Figurski.
      • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:53
        > Mnie sie ten pan akurat podoba bo mam slabosc do dlugich wlosow.

Ależ ja lubię długie włosy u facetów! Ale raczej w rockowym stylu, a nie takie coś... rzeczywiście w stylu rozmemłanego Kusego.
    • stacie_o Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:43
      Panowie z diastemą.
      • swiecaca Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:46
        stacie_o napisała:

> Panowie z diastemą.
        >
        ooo a dla mnie to super sexy, nawet u kobiet (np. Kate Moss)
    • swiecaca Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:45
      poza oczywistościami typu Kalisz (gdzie on znajduje te kolejne partnerki?) - Orlando Bloom. myszowaty taki.
      • black_halo Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:49
        Wladza i forsa to calkiem niezle afrodyzjaki.

Orlando - uwielbiam big_grin
        Ale przez wiele lat idealem faceta byl dla mnie Jean Reno.
        • kira02 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:51
          Jean Reno obiektywnie przystojny nie jest, ale ma coś w sobie.
    • jola-kotka Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:50
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Artur_Pontek_%282%29.jpg/187px-Artur_Pontek_%282%29.jpg
      • jola-kotka Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 13:52
        Artur Pontek jakby ktoś nie wiedział na focie.
      • asia_i_p Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:31
        Strasznie sympatyczna twarz.
        • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:08
          Też tak uważam. Wydaje się bardzo miły wink
          • jola-kotka Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:14
            Tu mowa jest o wyglądzie a nie o tym czy ktoś jest mily smile
            • asia_i_p Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 00:59
              Dla mnie nie do rozdzielenia.
    • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:13
      Oprócz wymienionych wcześniej Karolaków, Wojewódzkich, Mellerów, Figurskich nie cierpię panów o wygladzie trzcinki na wietrze np Babiarz i taki inny od sportu Brzózka Radosław oraz jeszcze jeden nazwisko mi umknęło. Podobnie Kurzajewski , taki kogucik, okropne typy: Kamel, Krasko, Lis, za te wodniste wybałuszone oczy. Sportowcy Małysz, Majdan expiłkarz- ohyda, paru jeszcze by się znalazło. Z polityków to wogóle nie ma na kim oka zawiesić a od niektórych sam wzrok się z obrzydzenia odwraca, i to nie tylko za wygląd. Tragedyja ogolnie, ale najbardziej nie znoszę jak facet cienkim głosikiem gada, za miękkim barytonem zamknę oczy i pójdę. Juz to chyba tu pisałam nawetsmile
    • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:20
      A ta pani z tym panem to wyglądają jakby ona jego gdzieś z wiejskiej remizy wyrwała, nie widzę ja tu żadnej chemii
    • gaskama Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:30
      Wielu jest takich "nigdy w życiu". Ale dla mnie ważniejsza jest osobowość (bla, bla, bla). I czasami podobają mi się "brzydcy" faceci. Ale ten narzeczony Szulim jest koszmarny. On sprawia na mnie wrażenie, jakby był kiedyś kobietą. Nie znoszę takich nalanych blond grubasków. No po prostu nie trawię. A ona jest naprawdę niezłą babeczką. Może też już trochę za dużo majstruje przy twarzy bo zasadniczo wygląda inaczej niż przed dziesięcioma latami.
      • ola_dom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:47
        gaskama napisała:

> I czasami podobają mi się "brzydcy" faceci. Ale ten narzeczony Szulim jest koszmarny.

No bo facet może być brzydki, ale nie może być obrzydliwy (dla mnie).
        • gaskama Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:49
          To prawda. I tak np. mąż Penelope C. jest brzydki, ale bardzo mi się podoba.
        • anika772 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:55
          Niech sobie jest brzydki, ale ma mieć w sobie męskość. Woźniak- Starak jej nie ma, to już Doda ma bardziej męską szczękę niż on.
          Vincent Cassel jest "ładny"? W życiu? Męski...? Jak cholera. Ten były Angeliny Jolie, Billy Bob Thornton, podobnie. Maciej Maleńczuk, jak wyżej.
          • ola_dom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:09
            anika772 napisała:

> Niech sobie jest brzydki, ale ma mieć w sobie męskość.

No właśnie. Facet bez męskości jest dla mnie obrzydliwy.
            Okropnie brzydki, aż odpychający jest dla mnie Szyc. Ale nie jest obrzydliwy, bo widać, że to facet.
          • pulower8 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:48
            Vincent Cassel jest IMHO calkiem przystojny, ma regularne rysy twarzy itp. Nie wiem czemu jest uwazany za brzydkiego. Może przez te wory po oczami?
            Interesujący brzydal to moim zdaniem np Max Gazzè (włoski piosenkarz)
            https://static.musicroom.it/musicroom/fotogallery/625X0/12221/max-gazze.jpg

Chociaż to przypadek graniczny bo w zasadzie podoba mi się tylko w tym teledysku.

• triss_merigold6 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:30
              Jeso nie. Nie. Straszny.
    • anika772 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:49
      Jest zupełnie niemęski. Na szczęście bardzo bogaty, z pewnością nigdy nie narzekał na brak damskiego zainteresowania.
    • thank_you Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 14:49
      Marcin Meller. A Piotr Woźniak-Starak jest całkiem ok.
    • gama2003 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:12
      Starak z krótkimi włosami, trochę odchudzony mógłby mocno zyskać. Może zyskiwać przy bliższym poznaniu, rozmowie, poczuciu humoru.
      Źle nie jest, pewnie jeszcze inaczej byłby odbierany, gdyby był wyższy, nawet z nadwagą. Przy smukłej, wysokiej partnerce ma trudniej wink
      Polityków nawet nie zaczynam oceniać, same aseksualne typy obserwuję. Do tego jakieś wredne z twarzy. Kompletnie nikogo nie wyróżnię na plus.
      A nasi aktorzy ? Obaj Królikowscy, młodszy dziś u Wojewódzkiego śpiewa meeecząc jak koza, zajawka mnie odstraszyła, nie wiem, gdzie on amant.
      Nie podoba mi się młody Damięcki i ten od Agnieszki Włodarczyk, tacy duzi narcyzowaci chłopcy, podobny typ.
      Generalnie nie lubię ,, śliczniutkich,, - bardziej polecę na Karpiel-Bułeckę, niż Deląga czy Kammela.
    • sanrio Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:12
      ten jest moim absolutnym No 1- na bank ma spocone dłonie i śmierdzi mu z buzi. Nie trawię Piotra Kraśki, wymuskany paniczyk, tylko bacika mu brakuje.
      • swiecaca Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:19
        sanrio napisała:

> Nie trawię Piotra Kraśki, wymuskany paniczyk, tylko bacika mu brakuje.
        >
        he he
        https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/69912.jpg
        • sanrio Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:14
          hahaha! A gdzie pani guwernantka? Puściła paniczyka samego?
          • swiecaca Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 08:46
            czeka z pejczem w zamku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka