Dodaj do ulubionych

Praca, nie obietnice

21.03.16, 20:16
Człowiek jak głupi studiował (głupie moje dzieci, chyba tylko zagranica im została i to zanim zamkną granice), dokształcał się, trzeba było wstąpić do jedynej słusznej partii i bez wysiłku (zwracam honor, może dla członków odbyło się to z ogromnym wysiłkiem) skończyć jakąś tam szkołę średnią (albo nawet nie) i iść ku małemu Światłu, a później wybierać - może Link, może Orlen, może jakaś inna firma? Kierunkowe wykształcenie, doświadczenie? Po co komu takie fanaberie. Faktycznie hasło - Praca, nie obietnice - zrealizowali w 100%. Gratuluję ich wyborcom!!! I nie piszcie mi, że PO robiło tak samo, PO to też szkodnik, ale mimo wszystko dużo mniejszy. wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/516033,pielegniarka-rada-nadzorcza-mackiewicz-sasiak-energa-energa-operator-pis-prawo-i-sprawiedliwosc.html
Obserwuj wątek
    • paloma_blauwinder Re: Praca, nie obietnice 21.03.16, 22:42
      No ale fakt faktem, że mieli te swoje 8 lat chudych - kawał życia jednak. Teraz prezes sobie roił 8 tłustych, ale już widzi, że aż tyle nie będzie, więc musi przyspieszyć tucz. Tym bardziej, że lada moment UE postanowi nas skrupulatniej kontrolować i absorpcja funduszy poleci na łeb na szyję.
    • aankaa Re: Praca, nie obietnice 21.03.16, 22:50
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/514529,janina-goss-pge-przyjaciolka-rada-nadzorcza-jaroslaw-kaczynski-pis-prawo-i-sprawiedliwosc.html

kolejna wonska specjalistka
      • kaz_nodzieja Re: Praca, nie obietnice 21.03.16, 23:28
        Nie chcę nic mówić, ale i za PO były tego typu afery. Pamiętacie 24-latkę, która została prezesem elektrowni? Fakt, po wykryciu tej afery chyba się wycofała.
      • aniani7 Re: Praca, nie obietnice 21.03.16, 23:31
        Czekam na informację, kiedy kotka obejmie całą radę nadzorczą. W końcu kto Nadwodzowi zabroni?
    • madi138 Re: Praca, nie obietnice 22.03.16, 00:09
      Jeden pan juz wytlumaczyl, ze przeciez ci ludzie musza gdzies pracowac! big_grin To byloby nawet smieszne, gdyby nie byloby tragiczne. Jak mozna, byc do tego stopnia zaklamanym?! Jak mozna wytykac innym nepotyzm i kolesiostwo, by potem bez jakichklowiek skrupulow i chocaz zachowywania pozorow, wciskac 'swoich' gdzie sie tylko da?????
      Zastanawia mie tez, ze nawet elektorat Pisu sie na to nie oburza. Wkurzali sie na poprzedni rzad, a teraz gdy PiS robi 100 razy gorsze numery, jakos im to nie przeszkadza?
      • kaz_nodzieja Re: Praca, nie obietnice 22.03.16, 08:37
        Tak, PiS teraz robi dużo gorsze numery (np. z ziemią czy trybunałem), ale nepotyzm w naszym kraju zawsze się miał dobrze, więc tu po prostu są tacy sami jak PO.
    • minerallna Re: Praca, nie obietnice 22.03.16, 03:18
      aniani7 napisała:
      > Człowiek jak głupi studiował (...)
      I tu masz rację. Na kij studia jeśli po nich nie znajdziesz pracy? Chyba że dla rozrywki przed normalnym życiem.
      Chyba czasy się zmieniają a dziś w CV liczy się doświadczenie a nie 100 kursów i dyplomów ukończenia czegoś tam. Praktyka i doświadczenie a nie papier, proste.
      A sympatie polityczne mam w d... Każda partia to i tak kanał.
    • lauren6 Re: Praca, nie obietnice 22.03.16, 07:52
      > I nie piszcie mi, że PO robiło tak samo, PO to też szkodnik, ale mimo wszystko dużo mniejszy.

Zgadza się, PO bylo mniejszym szkodnikiem pod tym względem. Za to ich koalicjant PSL...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka