Dodaj do ulubionych

Kocham mojego dentyste

08.05.16, 00:00
Nie dość ze uroczy, niedrogi, to jeszcze przyjedzie jutro do gabinetu zamocować mi koronkę, która mocowana tymczasowo-spadła.

Tak tylko chciała, w eter wysłać mu dobre słowo smile
Obserwuj wątek
    • foringee Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 00:07
      ja mojego teżbig_grin jest uroczy, seksowny, taki silny męski jak lubię u facetów, do tego ma baardzo dużą wiedzę i umiejętności, chodzenie do dentysty to czysta przyjemność
      szkoda że strasznie drogi jest.
      • olewka100procent Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 00:18
        A ja po ponad 30 latach u swojego nowego dentysty dowiedziałam sie ze mam wade zgryzusmile po 3 ciążach moje zęby są w opłakanym stanie. Zrobily mi sie na kilku zębach takie plamy zaraz przy dziąsłach.nie ma dziur ale wewnątrz zęba brązowa plama.nie wiem ,dentysta stwierdził że niedokładnie myje zęby
        • mia_siochi Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 00:32
          Ale my tu o miłości do dentystów, a Ty tak przyziemnie...
          • thaures Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 00:38
            He,he...
        • aankaa Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 01:03
          po ponad 30 latach u swojego nowego dentysty dowiedziałam sie ze mam wade zgryzu
          ===
          nowy ją wykrył czy stary po 30 latach przejrzał na oczy ?
    • shalalu Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 01:38
      Uroczy , niedrogi , z poświęceniem ale liczy się końcowy efekt
      Życzę by był satysfakcjonujący
      Moja przyjaciólka stomatolog wszelkie zabiegi robiła mi bez żadnego znieczulenia bo uważała , że niekorzystnie wpłyną np na moje włosy
      Nie omieszkała jednak gdy buzie miałam zapchaną wacikami dzielić się problemami małżeńskimi
      noo byłam wolnym wysłuchiwaczem bez możliwości komentarza
      Pewnie to uśmierza ból jakaś adrenalina skoro dentystka opowiada o zdradach małżonka Ale to nic ja na tym fotelu , obśliniona , czaszkę mi rozsadza a na to jak gdyby nigdy nic do gabinetu wkracza małżonek z tekstem ,,,,,,Hej dziewczyny,,,
      No cóż zero intymności
      Zmieniłam stomatologa , kosztowało to sporo i nie żałuję bo mam efekt

• mia_siochi Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 08:46
        Już ty sie nie martw o efekt końcowy big_grin
      • mia_siochi Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 08:46
        Już ty sie nie martw o efekt końcowy big_grin
    • cauliflowerpl Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 08:53
      Spojrzałam na datę wpisu i zdziwiłam się trochę, co jest dziwnego w tym, że w poniedziałek dentysta przyjedzie do gabinetu.
      Ale godzina 00:00 wszystko wyjaśnia. To zdecydowanie była jeszcze sobota big_grin
      • mia_siochi Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 12:40
        Sobota była, właśnie od niego wróciłam wink
        • mia_siochi Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 12:41
          Normalnie bym go adoptowała big_grin
    • fornitta69 Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 09:22
      A ja mojego ani troche. Ma sklonnosci sadystyczne. Lubi po nerwie przejechac i najchetniej by nie dawal znieczulenia. Ale porzadnie zeby leczy wiec sie go trzymam.
    • aurinko Re: Kocham mojego dentyste 08.05.16, 09:32
      Ja moja dentystke też. Chociaż ogólnie nie lubię w ogóle dentystów (o zawód chodzi nie o plec) to do tej się przekonałam. Jest miła, cierpliwa, dokładna, nie żałuje mi znieczulenia. Fakt, do najtańszych nie należy ale coś za coś... no i mam do niej 2 minuty na piechotę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka