zjadaczbigosu 10.05.16, 15:36 Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzwi? Nieważne czy mężowi czy konkubentowi i czy na tym zyskała czy straciła. Ważne czy któras tak zrobiła. No to liczymy, która pierwsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 17:04 Ja. Bez krwi rozlewu. Wyprowadził się w 2 dni. Nie rokował na fajne wspólne życie ja jemu pewnie też, postanowiłam być niezależną singielką. PO 2 tygodniach poznałam męża Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 17:08 Kiedyś, dawno temu. Spakowałam rzeczy faceta w reklamówki i postawiłam na klatce schodowej przy windach, żeby je sobie zabrał. To była bardzo dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:43 stonkamarnotrawna napisał(a): > Kiedyś, dawno temu. Spakowałam rzeczy faceta w reklamówki i postawiłam na klat > ce schodowej przy windach, żeby je sobie zabrał. To była bardzo dobra decyzja. To jakoś dużo tego nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 17:13 Walizek nie wystawiałam - jeśli chodzi o sens dosłowny, musiałoby mnie pogrzać, żeby pakować dorosłego chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 21:15 > musiałoby mnie pogrzać, żeby pakować dorosłego chłopa. no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 17:34 ja wystawiłam. Pakowac nie musiałam bo właśnie przyjechał skądś tam, nieważne, ze spakowaną walizką. Wziełam walizkę i wystawiłam. Niestety, ubłagał mnie potem "dla dobra dzieci'. Ja, idiotka, zgodziłam sie. Zgodziłam sie tylko dlatego, że wtedy nie było ematki. Gdyby byla to wlazłabym na forum i juz wszystko bym wiedziała i byłabym postawiona do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 23:41 A co? W walizce przywiózł dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 11:04 dzieci juz były, wcześniej. Ani z walizki, ani z kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 17:43 Ja nie wystawiałam, bo mieszkanie było wynajmowane i znalazłam sobie fajniejsze. Wyprowadziłam się w sumie bez ostrzeżenia. Powiedziałam mu, jak już podpisałam umowę wynajmu. Liczy się? Zyskałam w każdej jednej dziedzinie życia. No dobra, na stare miasto mam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ola766 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 17:56 Ja. Prawdę mówiąc, w pewnym momencie bliżej byłam wyrzucenia jego rzeczy przez okno niz polubownego wystawienia walizki, ale na szczęscie sam się zapakował To była genialna decyzja. Przez blisko 2 lata(!!!) doświadczyłam tylu fochów, dąsań, pretensji z dupy i nieodzywania się, że mogłabym Was wszystkie obdzielić i jeszcze by trochę zostało Kurde, gdzie ja miałam głowę Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 18:31 ja, sto lat temu, pierwszemu mężowi jedna z najepszych decyzji zyciowych Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 18:41 Ja. nie walizki, ale zabrał dwie reklamówki. Oj, teściowa przez rok się za te reklamówki do mnie nie odzywała Oczywiście zabrał potem resztę. I samochód. Teraz to brzmi lekko, ale wtedy bardzo to wszystko przeżyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 18:42 aha, oczywiście zyskałam na tym tak dużo, że ze szczęścia długo nie mogłam się otrząsnąć. Teraz przywykłam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 18:44 Ja. I pozwoliłam wrócić. Nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka85 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 18:53 O ja też! Takie "wyrzucenie "postawiło mojego do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:46 Po co kogoś spektakularnie wy...bać z chaty, żeby potem pozwolić mu wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 20:03 żeby mieć portki w domu Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 20:30 Ja.Najpierw udałam się z exem do Francji , potem do wymarzonej przez niego Bawarii następną Ziemią Obiecaną była Norwegia skąd on się udał do Szwecji a ja z dziecmi pozostałam chwilowo w Norwegii , wszystko było zaplanowane w ramach przeniesienia się do Szwecji za dwa , trzy lata ze względu na szkoły dzieci .Kiedy po pół roku w Szwecji ex sie po raz kolejny nie odnalazł i postanowił powrócić jednak do Norwegii przebrała się miareczka on wrócił do DE z wystawionymi walizkami i zaliczył wciągu 14 lat jakieś siedem szpitali w DE i Reunion oraz Gwadelupę i Martynikę , ja w tym czasie przeniosłam się z norweskiej prowincji do Oslo i błogosławię dzień kidy się go pozbyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 12:20 A co było z nim nie tak oprócz częstych zmian kraju? Nałogowiec? Damski bokser? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 00:29 aankaa napisała: > żeby mieć portki w domu Cóż.. nie każdy mieści się w twojej miarce.. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 18:59 Nic nie wystawiałam, wezwałam ekipe od wywozu śmieci i wyslałam wywiezionemu fakturę do zapłaty. Koleżanka oddała wszystkie ciuchy i rzeczy eksa do charity shopu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola766 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:05 Ale jak to, zebrałas jego rzeczy, wywieziono je na smieci i ON za to zapłacił??? Mistrzyni Poradnik napisz czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 23:53 To było tak. Wyjechałam z Hiszpanii bez niczego z paszportami i dziećmi, w jednych butach. Przed z UK wyjazdem część rzeczy zostawiliśmy w magazynie (sef storage). Pudła przejrzałam, dla swoich zamówiłam transport do domu a jego do recyklingu lub na złomowisko, a że on płacił za magazynowanie, a transport zamówiłam u tej samej firmy, faktura poszła prosto do niego. Żeby nie było, ostrzegałam go lojalnie, że jak nie ruszy 4 liter i mi gratów z magazynu do mieszkanie nie przywiezie to owszem, zrobię to sama z niemowlakiem (wtedy) pod pachą, ale jego rzeczy pójdą prosto na śmietnik. Nie uwierzył. No to teraz mi wierzy i ufa bezgranicznie. Co powiem to świętość Że też musiałam go wychować po rozstaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 00:05 Zaraz zaraz. To Ty już nie jesteś z Hiszpanem?? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 00:17 Hiszpan został w Hiszpanii. Od blisko roku jestem z Anglikiem. Keep calm and carry on Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 00:34 A masz angielską teściową? Pewnie totalne przeciwieństwo hiszpańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 12:13 Niestety nie, oboje jego rodzice nie żyją. Zbliżlismy się do siebie właśnie po śmierci jego ojca, bardzo dużo rozmawialiśmy i tak samo poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 01:36 Suellen no właśnie czekamy, przynajmniej ja, na wątek co się wydarzyło i co cie sklonilo do takiej rewolucji życiowej i jak poznałas obecnego partnera Anglika a tu nic suellen sie zanglicyzowala i nie dzieli swoją ekscytująca historia - tak czy owak życzę Wam szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Sueellen!!! 11.05.16, 09:52 sueellen napisała: > Hiszpan został w Hiszpanii. Od blisko roku jestem z Anglikiem. Keep calm and carry on No daj spokoj, zburzylas moj swiat ... Wez, kobieto, napisz cos wiecej Anglik to ten szef wszystkich szefow z pracy? I w ogole - dobrze ci teraz? Jak dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Sueellen!!! 11.05.16, 12:07 hehe, bo dużo się wydarzylo i byłam zbyt skupiona na sobie i własnym zyciu by w ogóle na forum wtedy wchodzić! Wszystko z Hiszpanem bylo ok aż do lata 2014 kiedy ten skonczył 40 lat i nagle zaczął się zachowywać jakby miał znowu 20. Gorąco, plaża, starzy (i nowi) znajomi, mnóstwo klubów, barów itd, generalnie zaczął imprezować do updłego. Rozmowy nie pomagały, słyszałam że przecież jest lato, wiecej takiej okazji do imprezowania mieć nie będzie i się czepiam. Wracał nad ranem i spał do późnego popołudnia. Przestał pracować, kompletnie ignorował mnie i dzieci, postanowił zrobić sobie wakacje. Pewnego dnia pojechał do klienta na północy kraju i dwa dni nie dawał znaku życia. U klienta był, bo to kolega tescia z dawnych lat i teść się z nim skontaktował, potem jeszcze odwiedził kuzynów i wuja i zapadł się pod ziemię na dwa dni. Tesciowie zgłosili zagnięcie na policji, drugiego dnia odezwał się jakby nic sie nigdy nie stało, bo zaimprezował w Barcelonie. Mało tego, do swojego ojca nie odzywał się blisko rok! za to że teść wydzwaniał po klientach i na policję. Dwa dni po jego eskapadzie wyszłam rano do supermarketu. Jeszcze mu kazałam przed wyjściem rozwiesić pranie i wyrzucić śmieci. Nigdy nie wróciłam. Telefon wyłączyłam. Koniec. Odezwałam się jakby nigdy nic po kilku dniach z Polski. Po miesiącu wróciłam do UK, rozpoczęłam życie na nowo, znalazłam świetną nianię, wyprowadziłam się z Londynu, zaczęlam sama imprezować, romansować i ogólnie odżyłam. W między czasie z eksem żarlam koty i sie godziłam, momentami było niezwykle burzliwie. Przyjeżdżał do nas kilkakrotnie, staraliśmy sie odbudowac związek, ale po kilku dniach dostawałam piany, dochodziło do awantury i wracał do Hiszpanii... Szef wszystkich szefów jest moim kolegą, w pewnym momencie mocno iskrzyło, ale zrezygnowałam bo za dużo rzeczy mi w nim nie odpowiadało. Mieliśmy kompletnie różne potrzeby. Było kilka scysji ale teraz jest ok. Trochę się bałam jak zareaguje gdy się dowie, że spotykam się z Anglikiem (jego kolegą BTW), ale skonczyło się tak, że znalazł sobie dziewczynę (Polkę!), która wzrostem i z figury jest moją wierną kopią co mu czasem wypominam i wszyscy są happy. Z szefem szefow czasem lekko flirtujemy i sobie dogryzamy, ale raczej zadne z nas nie żywi urazy. Anglika znałam od lat z siłowni koło pracy, ale nigdy nic nie było. Zaczęło się niewinnie, dalej poszło samo. Anglik jest najbardziej spokojną, opanowaną i zorganizowaną osoba jaką kiedykolwiek znałam. Jeśli 1 maja mi powie że we wtorek 10 maja przyjedzie do mnie o 16:00 powiesić lustro, to punkt 16:00 przyjedzie i powiesi. Tak, zaskoczył mnie wczoraj z tym lustrem bo sama kompletnie zapomniałam Nie mieszkamy razem, ale spędzamy razem sporo czasu, nasze dzieci się poznały i polubily, mam do kogo się przytulić, mam z kim jechać na wakacje, mam z kim trenować, ma mi kto naprawić kibel, a poza tym jestem panią na włosciach i wszystko jest po mojemu, - idealnie tak jak chcę znaczy się Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Sueellen!!! 11.05.16, 12:51 Pamietam ten Twoj wpis o wyjsciu do supermarketu. Con dos cojones. Jestes wielka Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Sueellen!!! 11.05.16, 13:21 WOW ... przegapilam twoj wpis o wyjsciu do supermarketu i teraz jestem w szoku No to super sie wszystko ulozylo, gratulacje. Trzymam za ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 17.05.16, 18:56 Już Ci to parę lat temu napisałam, że nie rozumiem, po co co sobie wzięłaś takiego starucha zamiast Hiszpana w swoim wieku - z rówieśnikiem pewnie lepiej by Ci się ułożyło. Suma sumarum NIEKTÓRZY Hiszpanie to chyba jednak lepiej się nadają do seksu niż do życia rodzinnego - chociaż to też nie jest reguła, bo są tacy, którzy nawet w działce seks są kiepskim materiałem na partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 12:21 To troll. Nieszkodliwy bajkopisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 13:04 Matko kochana i kto to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 05:42 A co było powodem rozstania? Bo ja żyłam w przekonaniu, że żyjesz w super związku i jesteś mega szczęśliwa. I powiem szczerze, gdy po raz pierwszy przeczytałam, że już nie mieszkasz z ojcem swoich dzieci (ślub chyba nawet braliście, prawda?), to mi po prostu szczęka opadła. Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:06 Bez sensu. Skoro on płacił za magazynowanie to dlaczego po prostu nie zostawiłaś jego rzeczy w tym magazynie? Wyobraź sobie sytuację odwrotną. On zabiera swoje rzeczy a Twoje wyrzuca na śmieci. Miło Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:49 jzu nie móiac o tym ze w polskich warunkach za taki numer mozna miec sprawe sądową i nakaz zapłaty za niszczone rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 12:12 Wtedy byłam na niego tak wkk*a, że bardzo chciałam aby mu nie było miło!. Termin magazynowania się skończył, kiedy pojechałam po rzeczy kazali mi zabrać wszystko. Wynajęłam ekipę, załadowali na cieżarówkę. Większość rzeczy zabrali do nowego domu, resztę zlecilam wywieźć na wysypisko. O takim finale był poinformowany odpowiednio wczesniej (był u mnie kilka dni wcześniej ale się pożarliśmy właśnie o to, że nie chcialo mu się jechać po rzeczy i musiałam jechać po nie sama z niemowlakiem). Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:18 Ten Hiszpan? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 00:32 milka_milka napisała: > Ten Hiszpan? > Nie. Tamten. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 17.05.16, 19:05 Ciebie pytałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:05 Ja. Pierwszy mąż musiał się wyprowadzić w trybie ekspresowym, spakował się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:10 Mieszkalam kiedys z partnerem (dzieci nie mielismy), byly spokojne rozmowy o rozstaniu ale on nie chcial. W koncu doszlo do awantury i powiedzialam ze ma sie wynosic i postraszylam ze w razie oporu zadzwonie po policje (mieszkanie bylo moje a on nie byl zameldowany). Gdy zakladal kurtke to powiedzialam zeby nastepnego dnia przyjechal po rzeczy (podalam mu godzine) i ze bedzie mial pol godziny wiec niech wezmie kogos do pomocy. Nastepnego dnia rano wymienilam zamki w drzwiach i poszlam do pracy ale w domu zostawilam moja zaufana przyjaciolke (moja bliska krewna zreszta). Przyjechal wczesniej bo probowal otwierac kluczem drzwi i mocno sie zdziwil. Oczywiscie ze zyskalam, wkrotce poznalam mojego meza, dosc nieufnie podchodzilam, troche czasu trzymalam go nandystans ale nie ustepowal no i jestesmy juz razem kilkanascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:24 Ja po rozstaniu odkryłam uroki życia bez faceta, bo bardzo szybko wyprowadziłam się z domu, od razu do kogos i samotne dorosłe życie było mi trochę obce. Bycie samotną matką bardzo mi odpowiadało, wiele lat unikałam stałych związków, ale też nigdy żaden facet nie pojawiał się w domu jako partner, żeby nie mącić dziecku w głowie. Dopiero, kiedy znalazłam kogoś, kto wydawał się dobrym i partnerem i ojcem, przedstawiłam go córce i tak sobie żyjemy już wiele lat Gdybym trwała w tamtym związku byłabym wrakiem człowieka. Jedna z najlepszych decyzji w życiu, a i tak za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:18 Mam już dość Twojego ekstremalnego lenistwa - mówi żona do męża. Pakuj się i wynoś. Mąż: Ty mnie spakuj. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 19:44 Ja, ale nie walizki jemu a sama sie wyniosłam. Nie żałuję,. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 20:49 Zylam z kims ponad 2 lata, kochalismy sie bardzo ale nie szlo sie dogadac. Wiec trzeba sie bylo rozstac. Siedzielismy i dzielilismy sie rzeczami (malo tego bylo ale zawsze cos tam sie uskladalo): "ty wez", "nie, ty wez", "no wez, tobie sie bardziej przyda", "ale to ty wez, bo to od twojej mamy" ... Ciezko bylo. Najchetniej bym mu byla wtedy wszystko zostawila a on mnie ale z mieszkania trzeba sie bylo wyniesc wiec sie tak wzajemnie pakowalismy i zegnalismy milosc niespelniona Dobrze sie stalo. Ja mam good life, on ma good life ... no i kazde z nas ma (good) wspomnienia Z zadnym z moich ukochanych nie rozstalam sie w gniewie, to byli fajni faceci tylko nie pasowalismy sobie wzajemnie do ukladanek zyciowych. Bywa Cheers. www.youtube.com/watch?v=CFpYZ6djL_8 Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 21:24 Sama sobie wystawiłam. Po kolejnej awanturze o bzdurę, w której usłyszałam, że to przeze mnie on nie ma kariery, samochodu i prawa jazdy (że w ogóle co?), spakowałam się w plecak i wyszłam. Nie żałowałam nawet przez minutę, dziś zastanawiam się, czemu w ogóle byłam z takim półdebilem. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:05 redheadfreaq napisała: > Nie żałowałam nawet przez minutę, dziś zastanawiam się, czemu w ogóle byłam z takim półdebilem. Coz ... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 21:39 U mnie na razie nie było takich sytuacji, ale jeśli będzie trzeba się rozstać to ja się wyprowadzam. Nie wyobrażam sobie żyć obok jego rodziców (jesteśmy sąsiadami) etc. Wracam wtedy z wioski (gdzie mieszkam obecnie) do mojego rodzinnego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
europadasielubic Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 10.05.16, 23:31 Zdecydowałam o zakończeniu farsy małżenskiej. Niestety nie dało się sq....la wywalić i wystawić walizek. To był człowiek totalnie pozbawiony honoru, więc wegetował ze mną na 48 metrach mojego wyłącznie własnego mieszkania do czasu rozprawy rozwodowej. Bo miał prawo wg polskiego głupiego prawa. Nie mogłam nic z tym zrobić poza złożeniem pozwu o eksmisję. Jeszcze mi wynosił etapami nasz wspólny małżeński majątek w czasie tych paru miesięcy czekania na rozprawę. Cud, że szafy nie porąbał na kawałki. Młoda i głupia byłam jak za niego wychodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 00:01 Ja wystawiłam. Mężowi pierwszemu. Mieliśmy wtedy pięcioletnie dziecko. Mieszkanie było moje. spadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 01:57 Pierwszemu mężowi wystawiłam, trochę było mi żal ale szybko dowiedziałam się iż pocieszenia doznaje w ramionach mojej najlepszej przyjaciółki i żal odbiegł w siną dal Za to zostawił moją byłą przyjaciółkę jak już miała ok 40 dla laski 25 letniej a w tej chwili ma kolejną żonę Tak więc wyszłam na tym bez urazu gdyż jakbym została porzucona w wieku 35 lat dla 25 latki to trauma gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 07:21 Nie. Ale pozwolę sobie na wspomnienie. Moja przyjaciółka 20 lat temu miała narzeczonego. Jeszcze razem nie mieszkali, ale miał u niej trochę rzeczy. Jakoś się im w końcu przestało układać, coraz częściej dochodziło do awantur. I wreszcie stało się. Było to u niej; pokłócili się potwornie, ostatecznie i z fajerwerkami, przyjaciółka kazała narzeczonemu iść w diabły. I kiedy teatralnym gestem wskazywała mu drzwi, przypomniała sobie, że on przechowuje sobie u niej w zamrażarce truskawki ze swojej działki. Wściekła wyszarpała woreczki z owocami i przez otwarte drzwi zaczęła je wyrzucać, celując w odchodzącego narzeczonego!! Yyy, czemu mnie tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:32 Biedne truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 13:07 Musiała być strasznie wściekła Ja bym truskawek nie oddała Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 13:25 Właściwie masz rację, przecież mogła potem koktajle całą zimę pić! Tak, to musiała być Zbrodnia W Afekcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 07:43 Ja się sama rozwiodłam i wyniosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 08:56 Eksio się spakował z 10 minut, w koszyk na zabawki małego. Dużo tego nie było, klucze mojej mamie zdał, czekała pod klatką. Długo w szoku był. Zdecydowane pozytywy zyskałam, choć żałuję, że właśnie ON jest ojcem mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 08:58 Kogo dopuszczacie do siebie w dni płodne? Przecież gwałty to nie były? Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 09:40 No nie były. I? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 09:37 Zawsze jakoś tak kulturalnie i spokojnie się rozstawałam. Ale kiedyś, dawno temu, zamaszyście wywaliłam na schody rzeczy faceta, z którym się wtedy spotykałam. Wk... mnie strasznie. Dobre i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 09:43 Nie wiem, czy bede sie liczyc, bo ja sama 2 razy spakowalam walizki i odeszlam. Raz od narzeczonego, drugi raz od męża. Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:27 X3 Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ile ematek wystawiło facetowi walizki za drzw 11.05.16, 10:54 wliczasz w to swego ukochanego psychola, którego musiałas spłacić zeby łaskawie zechciał odejsc ? Odpowiedz Link Zgłoś