sayyida 13.05.16, 10:22 Słyszałam, że ta czy ten znaleźli drugie połówki - kiedyś przez gg, teraz już przy pomocy elektronicznych swatek. Używałyście kiedyś? Dużo tam jest wariatów, frustratów, nienormalnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Portale randkowe 13.05.16, 10:46 Było mnóstwo takich wątków. Jest dużo wariatów i poszukiwaczy szybkiego bzykanka, ale są też normalni i tak, można tam spotkać kogoś sensownego. Mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sayyida Re: Portale randkowe 13.05.16, 12:48 Hmmmm... A skreśliłybyście kogoś za błędy interpunkcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Portale randkowe 13.05.16, 13:00 Dałabym szansę, ale byłabym mocno sceptyczna. Serio mówię. Jeszcze nie spotkałam sensownego gościa, który nie potrafi paru zdań w mailu napisać poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Portale randkowe 13.05.16, 13:04 Za interpunkcyjne - nie. Sama nie zawsze wiem, gdzie przecinek postawic. Ale na punkcie ortograficznych mam fiola i o ile jeszcze przejdzie "druchna", tak na widok "muj" czy "ktury" dostaje drgawek. Odpowiedz Link Zgłoś
drobnostka7 Re: Portale randkowe 13.05.16, 13:17 100 lat temu korzystałam z takiego portalu na interii, jednak traktowałam to raczej jako trening kontaktów międzyludzkich: -) a nie szukanie męża. .. Różni randkowicze się trafiali, na szczęście psycholi wśród nich nie było.. Ci, z którymi złapałam nić porozumienia do niedawna istnieli w moim życiu, "rozstaliśmy sie" kiedy wyszłam za mąż . Im dłużej komunikowalismy się via internet tym bardziej ta znajomość abstrakcyjna mi się wydawała.. Męża też przez neta poznałam jednaj już nie na Randce i podczas 1 spotkania w realnym świecie zaskoczyło, w odróżnieniu od wczesniejszych spotkań z innymi.. Odpowiedz Link Zgłoś