Dodaj do ulubionych

Alanya (WEZYR HOLIDAYS) - Melani

IP: *.core.hp.com 05.08.03, 20:12
Czesc wszystkim,

Czy ktos mial przyjemnosc / nieprzyjemnosc przebywac w hotelu MELANI w Alanyi?
Bede wdzieczny za wszystkie opinie na ten temat.

Pozdrawiam
Artur
Obserwuj wątek
    • Gość: jarzynka Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) - Melani IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 09:54
      2 lata temu bylismy z męzem w melani. Beznadzieja. Byliśmy z ekipa - sami
      mlodzi ludzie, nie jakies tam wygodnictwo. Zreszta nie mozna sie wiele
      spodziewac po 3 gwaizdkowym hotelu w Turcji. Melani: pokoje: ujdzie, klima
      indywidualna (mu zostawialismy"plakietke" na caly dzien w gniazdku i po wejsciu
      do pokoju było chłodno) lazienki tez ujdzie. Jedzenie beznadziejne sniadanie to
      samo: bulka, dzem ogórek pomidor feta dzień w dzień. Kolacje katastrofa. Na tej
      samej uliczce jest knajpka: ali baba super karmia i to nie drogo. Dla stałtch
      klientow znizki :-)) W basenie pod zadnym pozorem nie wolno sie kapac: woda nie
      zmieniana od poczatku sezonu aha dawka wstrzasajaca :omlet w hotelowej
      restauracji + kapiel w basenie+ nie picie alkoholu= szpital (mąż wyladował. Na
      szczescie szpital super. Nasi mogliby sie uczyć.
    • astika Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) - Melani 07.08.03, 10:23
      Witam,
      w ubiegłym roku byłam w tym hotelu i było nieźle. W pokoju obok mieszkali
      Norwegowie i też nie narzekali. Nie spodziewaj się luksusów, w końcu to tylko
      3***, ale da się przeżyć. Życzę miłego wypoczynku, Astika
    • ao22 Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) - Melani 07.08.03, 12:04
      Byłam w zeszłym roku, ale z Triadą. Klima sterowana była centralnie (w
      określonych godzinach, ale za to nieźle), w łazienkach fatalnie, ale za to
      sprzątane codziennie. Jedzenie nie takie znów fatalne, właściwie wszędzie w
      hotelach *** jest takie same, zwłaszcza śniadania. U nas w hotelu niky się
      przynajmniej nie zatruł, co się zdarzało dość powszechnie we wszystkich innych
      w których mieszkali spotkani polacy. Ja nie miałam nawet niestrawności. Fajny
      jest bar za rogiem (należacy do tego samego właściciela co hotel) z basenem, w
      którym nikt się nie kąpie, bo jest barierka ;-) i wodospadem. Na basen też nie
      mogę narzekac, byłam we wrześniu i wydawał mi się normalny (tzn. czysty).
      Jedyny poważny mius- odległość od centrum, ale czy to minus to zależy od
      preferencji.
    • Gość: Marta Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) - Melani IP: *.visp.energis.pl 08.08.03, 18:35
      Wróciłam we środę, byliśmy tydzień. Całkiem fajnie! Jedzonko oprócz śniadań
      dobre, położenie ok, bo w blisko sklepików i kafejek, a do centrum Alanyi
      tylkoo ok. 7 min. busikiem. Obsługa ok, plaża może troszeczkę zbyt żwirowa,
      ale zabawa była super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka