asia-loi 21.05.16, 09:45 Zmienił się przed chwilą, krój pisma tytułów wątków. Jest grubszy. To dlatego nie można było czytać bez zalogowania? Teraz można bo nie sprawdzałam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cauliflowerpl Re: Zmiany na forum 21.05.16, 09:55 U mnie się nic nie zmieniło... Może Ci grafika siada w kompie? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Zmiany na forum 21.05.16, 09:58 Ale faktycznie, niektóre wątki bez zalogowania nieczytelne.... Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Zmiany na forum 21.05.16, 10:00 cauliflowerpl napisała: > U mnie się nic nie zmieniło... > Może Ci grafika siada w kompie?> Na innych forach gazety.pl też jest grubszy. W sumie mi to nie przeszkadza, a nawet lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Zmiany na forum 21.05.16, 10:02 Ale numer, u mnie po staremu... Może to mi grafika siada Wczoraj padła w pracy i objawy były podobne - zmiana kolorów, zmiana widoku czcionki, wyświetlało okrojone strony... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Zmiany na forum 21.05.16, 10:02 To już wczoraj wieczorem było. Nie wem, czy krój pisma tytułów wątków się zmienił, ale jak się nie zaloguję to widzę tylko ok 5 postów a potem komunikat (mniejszą czcionką, więc na początku się nie skapnęłam, myślałam, że to ktoś sygnaturkę taką ma ): javax.servlet.jsp.JspException: An error occurred while evaluating custom action attribute "test" with value "${!userModel.loggedin && not empty forum.avantiGaleryCode}": Unable to find a value for "avantiGaleryCode" in object of class "pl.com.agora.portal.forum.Forum" using operator "." (null) Napisałam na FoF ale bez odzewu - pewnie weekend mają . Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Zmiany na forum 21.05.16, 14:35 no wlaśnie, dokładnie tak. Tez sie nie skapnełam, poszlam spać. Znaczy się, teraz bez logowania nie mozna czytać? Wietrzę teorię spiskową i Wielkiego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zmiany na forum 21.05.16, 15:38 cos kombinowali, bo mi sie przez jakis czas forum nie chcialo w ogole nawet otworzyc. pokazywal mi sie komunikat, ze nie znaleziono adresu strony. jakos w nocy to bylo, a rano sie "naprawilo". moze to nawet i lepiej, bo przynajmniej poszlam spac Odpowiedz Link Zgłoś