Dodaj do ulubionych

Zmiany na forum

21.05.16, 09:45
Zmienił się przed chwilą, krój pisma tytułów wątków.
Jest grubszy. To dlatego nie można było czytać bez zalogowania? Teraz można bo nie sprawdzałam?
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Zmiany na forum 21.05.16, 09:55
      U mnie się nic nie zmieniło...
      Może Ci grafika siada w kompie?
      • cauliflowerpl Re: Zmiany na forum 21.05.16, 09:58
        Ale faktycznie, niektóre wątki bez zalogowania nieczytelne....
      • asia-loi Re: Zmiany na forum 21.05.16, 10:00
        cauliflowerpl napisała:

> U mnie się nic nie zmieniło...
        > Może Ci grafika siada w kompie?
        >

Na innych forach gazety.pl też jest grubszy. W sumie mi to nie przeszkadza, a nawet lepiej.
        • cauliflowerpl Re: Zmiany na forum 21.05.16, 10:02
          Ale numer, u mnie po staremu...
          Może to mi grafika siada big_grin Wczoraj padła w pracy i objawy były podobne - zmiana kolorów, zmiana widoku czcionki, wyświetlało okrojone strony...
    • aniuta75 Re: Zmiany na forum 21.05.16, 10:02
      To już wczoraj wieczorem było. Nie wem, czy krój pisma tytułów wątków się zmienił, ale jak się nie zaloguję to widzę tylko ok 5 postów a potem komunikat (mniejszą czcionką, więc na początku się nie skapnęłam, myślałam, że to ktoś sygnaturkę taką ma big_grin):

javax.servlet.jsp.JspException: An error occurred while evaluating custom action attribute "test" with value "${!userModel.loggedin && not empty forum.avantiGaleryCode}": Unable to find a value for "avantiGaleryCode" in object of class "pl.com.agora.portal.forum.Forum" using operator "." (null)

Napisałam na FoF ale bez odzewu - pewnie weekend mają wink.
      • kamunyak Re: Zmiany na forum 21.05.16, 14:35
        no wlaśnie, dokładnie tak.
        Tez sie nie skapnełam, poszlam spać.
        Znaczy się, teraz bez logowania nie mozna czytać?
        Wietrzę teorię spiskową i Wielkiego Brata.
    • eliszka25 Re: Zmiany na forum 21.05.16, 15:38
      cos kombinowali, bo mi sie przez jakis czas forum nie chcialo w ogole nawet otworzyc. pokazywal mi sie komunikat, ze nie znaleziono adresu strony. jakos w nocy to bylo, a rano sie "naprawilo". moze to nawet i lepiej, bo przynajmniej poszlam spac wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka