Dodaj do ulubionych

a tymczasem w Opolu...

04.06.16, 09:35
kto oglądał wczoraj festiwal??
no kiepski był ale leciał w tle wiec ucho co nieco wyłapywało....
i nagle wchodzą Elektryczne Gitary i śpiewają Kilera....aż tu nagle Kiler jakoś inaczejj leci...
Polska w ruinie
Siedzę na minie
Kiedy to minie?
Same zakręty
Kiler wyklęty
Kiler skazany
Na dobre zmiany
Czy to dla sportu
Lepszego sortu
w tej kategorii
nowej historii
jak naród Polan
powstaje z kolan
i łuk triumfalny

i kabaretów mogą zabraniać a artyści sami wiedzą co robić...tongue_out
Obserwuj wątek
      • jan.kran Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 10:05
        Nie oglądałam ale na fejsie to temat jeden z głównych więc jestem zorientowana.
        Ale mam dobry humor , wyobrażam sobie wsciekłość Prezesa i spółki, a dzisiaj i jutro szykuje sie im tez fajny weekendsmile
      • wuika Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 10:09
        Pięknie smile
      • allut5 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 23:23
        fajnesmile
      • baltycki Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:43
        Na youtube zablokowane..
        Dieses Video enthält Inhalte von TelewizjaPolska-itvp. Dieser Partner hat das Video aus urheberrechtlichen Gründen gesperrt.
        ale retube daje rade big_grin
        rutube.ru/video/2365bcc8ed64e6c201bf6c5d29015764/
        • baltycki Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:47
          ru.. ru.. rutubesmile
        • jan.kran Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 03:10
          baltycki napisał:

> Na youtube zablokowane..
          > Dieses Video enthält Inhalte von TelewizjaPolska-itvp. Dieser Partner hat das
          > Video aus urheberrechtlichen Gründen gesperrt.
          > ale retube daje rade big_grin

---------------> U mnie działa , sądzę że u Ciebie powodem blokowania jest GEMA.
          • baltycki Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 09:44
            > > Dieses Video enthält Inhalte von TelewizjaPolska-itvp. Dieser Partner hat das
            > > Video aus urheberrechtlichen Gründen gesperrt.

Bez sensu trudzisz umysl przypuszczaniem, gdy powod zostal podany.
            Gdy powodem jest GEMA, to jest wymieniona GEMA.
    • demodee Ależ to przecież nic takiego... 04.06.16, 10:18
      rewolucyjnego E.G. nie wyśpiewały.

Media się zachłystują od rana, ja Opola nie oglądałam, myślałam, że co najmniej w tekście było "PRECZ z PISem!" lub "Szable w dłoń, Pisuara goń, goń, goń!" a tam takie łagodne odcięcie się od artystów od poglądów prorządowych.

Ale wiadomo, artyści też muszą jeść, a władza zawsze potrzebowała wentyli.
      • beata985 Re: Ależ to przecież nic takiego... 04.06.16, 11:29
        demodee napisała:

> rewolucyjnego E.G. nie wyśpiewały.
        >
        > Media się zachłystują od rana, ja Opola nie oglądałam, myślałam, że co najmniej
        > w tekście było "PRECZ z PISem!" lub "Szable w dłoń, Pisuara goń, goń, goń!"

no ale bez przesady, taka krytyka na festiwalach zawsze była zawoalowana pięknie....przemycona.....smile
      • lellapolella Re: Ależ to przecież nic takiego... 04.06.16, 12:44
        Demodee, ależ to, co wyśpiewał Kuba zdecydowanie nam wystarczy, szczególnie na festiwalu, gdzie odmówiono występów kabaretom. Jak widać, ta władza nawet wentyli się boi.
    • shalalu Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 10:21
      Cudownie Kuba pojechał z tekstem , to będzie hicior gorszego sortu !
      • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 23:37
        Piękne!
    • heca7 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 11:39
      Szkoda mi go... nie darują mu tego. Zaraz wyciągną mu jakiegoś dziadka , babcię, matkę czy ojca. I będą szukać trupa w szafie.
      • mid.week Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 13:00
        Oszołomstwo prawicowe i to ohydne parcie na niszczenie ludzi za pomocą ich przodków powoduje, że dziadek z Wermachtu zaczyna być powodem do dumy.
      • shalalu Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 17:11
        Pewnie nie darują . Karą prawdopodnie będzie zakaz odtwarzania utworów w pewnych stacjach radiowych co się wiąże z brakiem tantiem .
        Elektryczne Gitary nadrobią trasami koncertowymi dla rzeszy fanów tych niepokornych
        • heca7 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 17:39
          Dobrze, że on ma świetny zawód smile Najwyżej będzie się utrzymywał tylko z niego.
      • dziennik-niecodziennik Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:55
        Doprawdy sadze ze Kuba bedzie mial to gleboko w d...e smile
      • beataj1 Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 09:51
        A ja to nawet bym chciała by mnie tak zlustrowali. Ciekawa jestem kogo by odkryli w mojej nudnej do cna rodzinie. Jacyś żydowscy przodkowie albo inne resortowe zaszłości.
        Chciałabym bo to jest nawet ciekawe. Niestety za mało znaczę.
    • madi138 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 11:54
      Jacuś pewnie mało zawału nie dostał! big_grin Ciekawe kogo za to zwolni??? Pewnie teraz każą artystom, przed występami podpisywać papiery, że jeśli z czymś wyskoczą na scenie, to się nie wypłacą do końca życia big_grin
    • lusitania2 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 12:16
      no nie mają pisiątka wyjściawink, muszą reaktywować urząd na Mysiej
      • azja001 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 12:58
        Brawo dla Kuby Sienkiewicza, ciekawe jaka będzie zemsta Kurskiego.
        • iskierka3 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 13:08
          Zaraz sie okaze, ze lapowkarz, niemiecki pacholek i swinia oderwana od korytawink
          • mama303 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 18:29
            i komunista obowiązkowo
    • wrozbitawojciech Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 13:03
      Od lat go lubię smile Takich artystów nam potrzeba smile
    • la_mujer75 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 13:19
      Zawsze darzyłam go sympatią smile
    • szarsz Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 16:33
      Mnie ciekawi, co będzie dalej?
      • beata985 Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 18:00
        myślę, że nie odważą się zrobić jakiegokolwiek ruchu, bo by ludzie ich zabili śmiechem......chociaż kto wie....kto wie....a Gitary mają już taką markę, że nie muszą się obawiać czegokolwiek.....chyba, że pan Z...ero zacznie do więzienia wsadzać za takie rzeczy....suspicious
        • paszewa Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 18:15
          dokładnie. Do dzis pamiętam, jak sie wysmiewali w mediach:
          - ktora godzina?
          - dwónasta, ziobro, ziobro big_grin
          • paszewa Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 18:16
            oczywiście ó zamierzone było wink
            • ola766 Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:13
              A o co chodzi, bo zupełnie nie wiem?
              • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:25
                12.00
    • kamunyak Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 18:13
      słowo daję, że zaczynam się czuc jak w PRLu. To oszkiwanie cenzury, przemycanie "treści'.
      Lat mi ubyło normalnie...
      • olewka100procent Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 23:36
        Pis wygrał w wolnych demokratycznych wyborach.poparcie nie spadło.może ludzie chcą tego "prl-u?"
        • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 23:41
          Gorzki będzie smak miało ich zwycięstwo, oj gorzki. Pyrrusowe zwycięstwo. W następnych wyborach nie zostanie po nich kamień na kamieniu, a "prezydent" AD przejdzie do historii jako najgorszy prezydent od czasów Wolnej Polski, w upokorzeniu i hańbie. Chyba czeka go emigracja, bo tu w kraju będzie miał podłe życie (gdy skończy się jego kadencja), życie zdrajcy narodu i Państwa.
          • olewka100procent Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 23:46
            Co ty za bzdety opowiadasz. Oczywiście że wygrają! A.D zdrajcą? Hahaha to jak w takim razie nazwać tuska? Kończ waść wstydu oszczędź
            • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 04.06.16, 23:48
              Drugi raz już nie zamydlą narodowi oczu.
              • olewka100procent Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:01
                Jaka nowa ustawa lub projekt będzie dla ciebie krzywdzacy? Podsłuchy?kontrole w sieci? Jak jesteś uczciwy nie masz sie czego bać aa i nikogo nie będzie obchodzić jak zamówisz dmuchaną lale na allegro. Jakoś w usa też kontrolują i co? Kombinatorzy mogą sie tylko bać
                • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 00:31
                  Na szybko? Ustawa o działkach rolnych (ja nie mam, ale inni ludzie niejako tracą prawo do zarządzania swoją własnością i sprzedażą, to gorsze niż wywłaszczenie bo w tym przypadku dostajesz zwykle solidne odszkodowanie). Tak nie mam żadnej działki, ale nie patrzę tylko na swój czubek nosa. Albo zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej, mnie stać na zagraniczny wyjazd, ale znowu - nie patrzę tylko na swój czubek nosa. Puszcza - znowu, za daleko ode mnie i nawet nigdy w tych rejonach nie byłam, ale znowu - nie patrzę tylko na swój czubek nosa. Zamysł konfiskaty mienia kogoś tylko podejrzanego o przestępstwo. Podsłuchy i kontrole w sieci - były za PO.
                  • demodee Co do puszczy 05.06.16, 07:58
                    to - miły Kaznodziejo - pozwól, że pociągnę temat, chociaż wątek jest o E.G. w Opolu.

Piszesz jak znawca, uświadom mnie więc, co jest złego w tym, że leśnicy wycinają z lasu robaczywe drzewa? Mają się z założonymi rękami przyglądać, jak robactwo przenosi się na drzewa zdrowe?
                    • mid.week Re: Co do puszczy 05.06.16, 09:23
                      Przez tysiąclecia puszcze radziły sobie z robactwem. A potem człowiek zaczął o nie dbać. I teraz ostatnią w Europie jest Białowieska.
                      • demodee Re: Co do puszczy 05.06.16, 10:03
                        Radziły sobie, bo zajmowały ogromne obszary. Teraz puszcze są niewielkie i warunki środowiskowe panujące poza puszczami (powietrze, woda itp.) są inne i na puszcze wpływaja.

Proponujesz, żeby całe obszary puszcz były pozostawione same sobie, tak jak obszary ścisłych rezerwatów przyrody? To oznacza zakaz wstępu turystów do Tatrzańskiego Parku Narodowego. I do Puszczy Kampinoskiej koło Warszawy. Chciałabyś ogrodzić Puszczę Kampinoska, żeby ludzie tam nie włazili i żeby robactwo zżerało drzewa?
                        • kaz_nodzieja Re: Co do puszczy 05.06.16, 10:07
                          A jak puszcza radziła sobie przed rządem PiS-u? Były jakieś ogromne straty spowodowane "robactwem"?
                          • demodee Re: Co do puszczy 05.06.16, 10:55
                            Nie wiem, nie śledziłam tematu, ale wydaje mi się, że robactwo w puszczy było zawsze, tylko że za PO jakoś się rozpanoszyło i dopiero PIS wpadł na to, że jak robaków jest za dużo, to trzeba powycinać drzewa zarobaczone, żeby uratować zdrowe.

Ale może rację mają ci, którzy uważają, że te drzewa należy zostawić, może populacja robactwa sama się jakoś zredukuje, przyroda jest mądra i sama wie, co robi.

Trochę mi to przypomina poglądy antyszczepionkowców.
                            • kaz_nodzieja Re: Co do puszczy 05.06.16, 11:02
                              Jak nie wiesz to po Dudę się wypowiadasz tonem znawcy w tym temacie?
                              • demodee Re: Co do puszczy i prawa własności 05.06.16, 11:16
                                Nie wypowiadam się tonem znawcy, przecież dzielę się wątpliwościami, to z Twoich wypowiedzi bije pewność i dlatego zaadresowałam post do Ciebie. Miałam nadzieję na merytoryczną dyskusję z człowiekiem, który (w przeciwieństwie do mnie) wie.

Skoro temat puszczy Ci nie pasuje, to może pogadajmy o prawie własności.

Uważasz, że właściciel jakiegoś cennego dobra może nim rozporządzać dowolnie? Np. właściciel cennego dla historii Polski obrazu może go sprzedać D.Trumpowi za bajońską sumę?
                                • kaz_nodzieja Re: Co do puszczy i prawa własności 05.06.16, 11:44
                                  Piszemy o działkach, a nie o cennych dziełach sztuki.
                                  • demodee Re: Co do puszczy i prawa własności 05.06.16, 12:03
                                    > Ustawa o działkach rolnych (ja nie mam, ale inni ludzie niejako tracą prawo do zarządzania swoją własnością i sprzedażą,

Napisałeś o tym, że właściciele ziemi rolnej tracą prawo do zarządzania swoją własnością. Zaciekawiła mnie ta wypowiedź, bo wnioskuję z niej, że uważasz, że bycie właścicielem czegoś oznacza całkowitą dowolność rozporządzania tym dobrem (nawet dobrem bardzo cennym). Przez pytanie o dzieło sztuki chcę się upewnić, że Twoim zdaniem indywidualna osoba (właściciel) może rozporządzać dobrem cennym dla innych ludzi (narodu).

O to mi chodziło w pytaniu o dzieła sztuki.
                            • fragile_f Re: Co do puszczy 05.06.16, 11:09
                              A staranie sie o to, zeby puszcza nie byla juz w UNESCO uwazasz za normalne? Znasz chociaz jeden kraj na swiecie, w ktorym minister srodowiska chce WYKRESLENIA jakiegos obszaru?
                              • demodee Re: Co do puszczy 05.06.16, 11:20
                                Nie znam.

A jak puszcze znajdują się na liście UNESCO? Czy UNESCO zabiega o to, czy kraje puszczańskie?

Jakie są korzyści/ straty dla puszczy z powodu znajdowania się na liście UNESCO?
                                • fragile_f Re: Co do puszczy 05.06.16, 12:24
                                  Serio się pytasz, czy trollujesz i rżniesz głupa? Bo nie wierzę, że można do tego stopnia nie mieć kontaktu z rzeczywistością, żeby nie wiedzieć ze UNESCO to nie tylko ochrona przed zniszczeniem, ale także publicity, pieniadze od turystów, dotacje i prestiż.
                                  • demodee Re: Co do puszczy 05.06.16, 13:23
                                    Dla dobra dyskusji udam, że tego "trolla" i "głupa" nie zauważyłam...

Podaj dane - ile pieniędzy dostaliśmy od UNESCO? Ile wpłaciliśmy?
                                    • fragile_f Re: Co do puszczy 05.06.16, 16:09
                                      Zaraz, czy teraz w ramach solidarnosci z ministrem dewastacji bedziesz przekonywac, ze UNESCO to organizacja szkodliwa a wpisanie na listę jakiegos obiektu, zabytku czy tez fragmentu krajobrazu jest czyms złym? o_O Na tej liscie jest tylko 14 obiektów z Polski, mamy teraz miec 13 przez jakiegos oszołoma?

Proszę, poczytaj sobie kryteria wpisania na listę UNESCO:

pl.wikipedia.org/wiki/Lista_%C5%9Bwiatowego_dziedzictwa_UNESCO

Ale wiem, wszystko mozna przeliczyc na metry szescienne drewna, kilogramy cegieł i tak dalej. Moze powinnismy tez wywalic z listy Wieliczkę? Bo po cholere nam to w sumie - co prawda co roku odwiedza ja masa turystow, zostawiajac gruuuba kasę i jest obiektem znanym na calym swiecie - ale przeciez mozemy przerobic wszysko na sol a kryształowy zyrandol powiesic w pałacu prezydenckim.

Po co nam tez Oswiecim, Zamek Krzyzacki w Malborku, Stare Miasto w Krakowie czy jakies cerkwie? Zaorac, przerobic na deski, grunt sprzedac, o to chodzi? Czy moze jednak o to, zeby cos po nas zostało dla przyszlych pokolen? Zawsze mi sie wydawalo, ze troska o dziedzictwo narodowe to cecha patriotow, a tu okazuje się ze to wlasnie "patrioci" chca wszystko co swiadczy o naszej historii zniszczyc.
                            • zona_glusia Re: Co do puszczy 05.06.16, 12:42
                              demodee napisała:
                              > awsze, tylko że za PO jakoś się rozpanoszyło i dopiero PIS wpadł na to, że jak
                              > robaków jest za dużo, to trzeba powycinać drzewa zarobaczone, żeby uratować zdr
                              > owe.
                              Wiadomo, że za rządów PO Polska popadała w ruinę i robactwo się mnożyło na potęgę.

> Ale może rację mają ci, którzy uważają, że te drzewa należy zostawić, może popu
                              > lacja robactwa sama się jakoś zredukuje,
                              Ale zdajesz sobie sprawę, że były by cięte też drzewa zdrowe, bo jeśli rozumiem dobrze, jak to się odbywa, tnie się po prostu kawał lasu, i już nie mówiąc o tym, że miało to być robione w okresie lęgowym ptaków.

> Trochę mi to przypomina poglądy antyszczepionkowców.
                              Nie należy porównywać drzew z ludźmi z powodów oczywistych.
                              • demodee Re: Co do puszczy 05.06.16, 13:11
                                Droga żono Glusia, co do tego czy Polska za PO marniała czy kwitła, to nie rozstrzygniemy teraz i nie o tym chciałabym dyskutować. (Może warto założyć jakiś inny wątek?). Chodzi mi o to, że to robactwo nie wzięło się nagle, w ciągu paru miesięcy, tylko rozmnażało się od paru lat. Czyli za czasów, gdy Puszczą zarządzali ludzie PO. I nic nie zrobili z tym, nie wycinali pojedynczych robaczywych drzew lub ich grup. Dlaczego tego nie robili? Przez zaniedbanie lub z powodów ideologicznych ("natura obroni się sama, nie ingerujmy!"). Ten minister PISowy nie chce czekać na dobroczynne działanie Matki Natury, bo robactwo rozłazi się coraz bardziej. Jest ryzyko, że zeżre wszystkie drzewa, które zasadzone tam zostały na pożytek człowiekowi, nie na pokarm dla robactwa. Musi wycinać również zdrowe drzewa, zapewne po to, żeby mieć 100% pewności, że robactwo nie przelezie dalej. Robaczywe drzewa pewnie jakoś zutylizuje a zdrowe przeznaczy na deski.

Oczywiście lepiej by było ściąć mniej drzew, ale to było możliwe, gdy robactwa nie było jeszcze tak dużo.

Oczywiście jakaś liczba robaków jest w lesie potrzebna, ale ktoś zignorował moment, w którym ta liczba stała się ryzykowna i kiedy trzeba było podjąć działania (wyciąć jakąś liczbę drzew, ale nie tak dużą, jak teraz).

Co do ptaków i ich lęgów - nie wypowiadam się. Pewnie trzeba by rozważyć, czy w tej sytuacji ważniejsze są ptaki czy drzewa. Ornitolodzy powiedzą, że ptaki, dendrolodzy, że drzewa. Rozumiem, że ty jesteś z frakcji ornitologicznej?

• zona_glusia Re: Co do puszczy 05.06.16, 14:16
                                  PO z tego, co wiem, nie zajmowała stanowiska: "natura obroni się sama, nie ingerujmy!", tylko tworzyła plany wycinki, o wiele mniejsze niż Minister Szyszko, co też budziło kontrowersje.

demodee napisała:
                                  > nie chce czekać na dobroczynne działanie Matki Natury, bo robactwo rozłazi się
                                  > coraz bardziej. Jest ryzyko, że zeżre wszystkie drzewa, które zasadzone tam zo
                                  > stały na pożytek człowiekowi, nie na pokarm dla robactwa.

Pierwotna puszcza to nie jest, coś co zostało zasadzone na pożytek człowiekowi.
                                  Istnieją rzeczy, takie jak przyroda, których wartość jest nie polega na użyteczności dla ludzi.
                                  Wycinanie lasu jest dziwnym sposobem jego chronienia, a tym powinno zajmować się Ministerstwo Ochronny Środowiska. Konieczności wycinania nie widzą naukowcy.
                                  Stanowiska sprzeciwiające się wycince zajęły Państwowa Rada Ochrony Przyrody, Komitet Ochrony Przyrody PAN, UAM, rady wydziałów biologii uniwersytetów Śląskiego, Gdańskiego, Wrocławskiego, Warszawskiego i Jagiellońskiego.

• kaz_nodzieja Re: Co do puszczy 05.06.16, 09:59
                      Puszcza Białowieska jest pod szczególną ochroną. Im mniej tam człowiek ingeruje tym lepiej. Natura (o ile człowiek nie zacznie wcześniej przy niej "dłubać") zwykle jest w stanie sobie sama poradzić.
                      • demodee Re: Co do puszczy 05.06.16, 13:20
                        Człowiek 'dłubał" w naturze lasów od zarania dziejów (miód podbierany dzikim pszczołom, gałęzie olchy na łuki, dębowe zaś na strzały, sadło bobrowe do popijania w przypadku ran bitewnych itd). Zmiana już zaszła w "naturze" i powrotu nie ma. Teraz musimy mądrze tą zmianą zarządzać.

Oczywiście są miejsca ściśle chronione i tam człowiek nie wprowadza zmian. Ale wyobraź sobie, jakby tak kompletnie zignorować lasy i zostawić je samym sobie. Nic drewnianego w dmu, podłogi i meble z plastiku. Zero dziczyzny na stole. Na majówkę tylko do parków miejskich. Z grzybów tylko pieczarki, jagody tylko ogrodowe. Po prosu Nowy Wspaniały Świat...
      • mid.week Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 09:27
        kamunyak napisała:

> słowo daję, że zaczynam się czuc jak w PRLu. To oszkiwanie cenzury, przemycanie
        > "treści'.
        > Lat mi ubyło normalnie...

Przyznaję, że nie sprawdzałam bo nie chce mi się kopać po stronie festiwalu, ale chyba cenzura idzie coraz dalej:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13335899_1786740851559935_5502506179687251440_n.png?oh=1341575c18856facfe929d3d6a7d5620&oe=57D12A0C
        • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 09:54
          Wczoraj około godziny 22.00 oglądałam Kubę na oficjalnie stronie TVP i jeszcze był ( w całości ). Sprawdźcie sobie - właściwy fragment Kuby zaczyna się od około 33 minuty? I co? Zniknął?
          • kfugktru23 Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 10:10
            Byli tacy co mówili: przecież internetu nie odetną...
        • kaz_nodzieja Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 10:05
          Sprawdziłam przed chwilą. Nie zostało nic ocenzurowane.
          Tu na oficjalnie stronie TVP macie cały festiwal (trzeba przeczekać kilka minut reklam na samym początku), właściwy fragment zaczyna się mniej więcej po 33 minucie i 28 sekundzie jak nie chce Wam się szukać:

vod.tvp.pl/25488583/ta-noc-do-innych-jest-niepodobna-koncert-piosenek-filmowych-cz-1

• baltycki Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 10:22
            O, dzieki, z przyjemnoscia wyslucham calosci.
            (o cenzurze nie pisalem)
    • obrus_w_paski Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 11:10
      Wspaniałe. Widziałam na Asz dziennik video z samego koncertu, pan Kuba śpiewał z kamienna twarzą smile swoja droga ciekawe, ze na fb ma tak mało lików jego oficjalna (?) strona m.facebook.com/sienkiewiczkuba/
      Ni ale fb jest domem młodych a oni tego muzyka moze nie czuja.

Teraz Kurski bedzie robił jak amerykańskie tv po cycku janet Jackson- opóźniał transmisje o kilka sekund
      • beata985 Re: a tymczasem w Opolu... 05.06.16, 14:34
        obrus_w_paski napisała:

>
        > Teraz Kurski bedzie robił jak amerykańskie tv po cycku janet Jackson- opóźniał
        > transmisje o kilka sekund
        musisz im podsuwać rozwiązania??? suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka