Dodaj do ulubionych

Crocs - obcieraja dzieci

06.06.16, 15:16
Dziewczyny postanowiłam w tym roku kupić dzieciom lepsze sandały. Wybrały crocs. Wszystko pięknie tylko ... obie mają poobcierane pięty a jedna nawet przy palcach skórę (gdzie zgina stopa) obie nogi do krwi.
Kurcze za cenę dla mnie spora 170 zł spodziewałam się że będą mieć wygodnie. Czy jest szansa że wynoszą te sandały? Można się załamac uncertain
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Crocs - obcieraja dzieci 06.06.16, 15:19
      Cena buta nijak ma sie do obcierania. Mnie tez crocsy obcieraly i to takie dziwne bylo, bo mialam dwie identyczne pary rozniace sie kolorem. Jedne byly normalne a drugie obcieraly.
    • madame_edith Re: Crocs - obcieraja dzieci 06.06.16, 15:19
      Powiem szczerze, że ja podziwiam ludzi, których croscy inne niż te wielkie dziurkowane klasyczne nie obcierają. Dla mnie tylko ten model jest wygodny (i to też umiarkowanie, bo nie lubię butów, które nie trzymają się stopy). Inne bywają zwyczajnie twarde. Współczuję i mam nadzieję, że się stopy przyzwyczają jednak.
      • thea19 Re: Crocs - obcieraja dzieci 06.06.16, 15:24
        Mnie obcieraja wszystkie crocsy i niecrocsy z paskiem w miejscu tego guzika. Crocsy oryginalne sa miekkie i milsze dla stopy niz podrabiane. Ja lubie crocsowe baleriny z paskiem na piecie.
    • aurinko Re: Crocs - obcieraja dzieci 06.06.16, 19:42
      Mojej córki nie obcierają, ale znam dzieci, które obcierają. Możesz spróbować podkleić plastrem od wewnętrznej strony, moja koleżanka malowała lakierem do paznokci miejsca od środka, które obcierają ale co kilka dni powtarzała bo lakier schodził.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka