22.06.16, 23:01
Jutro rano występuję w przedstawieniu dla dzieci,dla całej podstawówki..... Wszystko przez to,że wraz z grupą rodziców z "naszej " klasy (pierwsza klasa) wystąpiliśmy dla "naszych" dzieci na przedstawieniu z okazji dnia dziecka. Dyrekcja nalegała,żeby wystąpić jeszcze na koniec roku,nie było jak odmówić. Nerwy mnie tłuką,poradźcie co zrobić,jak to przeżyć spokojnie??

Moja rola jest krótka, 4 wersy.
Obserwuj wątek
    • gama2003 Re: Trema ! 22.06.16, 23:36
      Ło Jezu, współczuję.
      Ja mam stresa wyjść na środek po list gratulacyjny. W przedstawieniu bym padła trupem.
      Ale Ty już występowałaś, obyta scenicznie już jesteś smile.
      A dziś przed spaniem meliska/ winko ( w ilościach do jutra wyparowujących) ?
      • 21mada Re: Trema ! 22.06.16, 23:41
        >Ja mam stresa wyjść na środek po list gratulacyjny
        O boze, serio?
        Dlaczego niektorzy tak sie przejmuja swoimi 'wystapieniami'. Inni ludzie naprawde nie beda za bardzo sie wami interesowali, kazdy jest skupiony na sobie.
        • gama2003 Re: Trema ! 22.06.16, 23:46
          O boze serio.
          Są tacy ludzie. Niestety dla nich.
    • 21mada Re: Trema ! 22.06.16, 23:38
      A w jakiej roli wystapisz?
    • aurinko Re: Trema ! 22.06.16, 23:41
      Ale fajnie smile będzie dobrze! Najważniejsze żeby wszyscy dobrze się bawili; )
    • ga-ti Re: Trema ! 22.06.16, 23:45
      W przedszkolu moich dzieciaków był zwyczaj przygotowywania przedstawień dla dzieci na dzień dziecka. Super zabawa! Wspaniale się spędzało czas na próbach, przymiarkach kostiumów, tworzeniu dekoracji, tyle śmiechu! Ale też dużo pracy! Zapamiętać rolę, odpowiednio zagrać swoją postać, być przekonywującym, wiarygodnym, no i trema! Najlepszą nagrodą jest radość i duma własnych dzieci! I o tym myśl, że robisz to dla dzieci! A obgadają Was ci, którzy nigdy nic dla klasy nie zrobili uncertain Nimi nie warto się przejmować.
    • angeika89 Re: Trema ! 23.06.16, 00:20
      Będzie dobrze. Trzymam kciuki.
      Trzy głębokie oddechy i idziesz dać czadu na scenie smile
      Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka