Dodaj do ulubionych

czy iść do pubu

04.09.18, 20:21
Witajcie. W mojej pracy organizują wyjście prywatne (po godzinach pracy, w zamkniętej grupie osób) do pubu. Jeszcze nie jestem zdecydowana czy tak iść, zwłaszcza że nie wiem kto tam będzie i jak będę czuła się w tym towarzystwie. Zwłaszcza, że prawdopodobnie będzie na nim facet, z którym kiedyś miałam romans i bardzo stresuję się na to spotkanie - chciałabym go zobaczyć, ale nie wiem czy nie zeżre mnie trema gdyż jestem dosyć nieśmiała, poza tym on strasznie zaszedł mi za skórę swego czasu. Podpytałam karty, co będzie się działo na tej imprezie jeśli tam pójdę: 6 mieczy,diabeł (10 kijów), papież (rydwan). Moja interpretacja - w tym pubie będziemy dużo rozmawiać i dyskutować na różne ciekawe tematy, jednak mogę się tam czuć z jakiegoś powodu przemęczona - czy diabeł + 10 kijów może tu oznaczać zmęczenie po pracy czy raczej z powodu nieodpowiedniego towarzystwa, które np. będzie mnie namawiać do picia alkoholu, za którym nie przepadam? Końcówka wygląda mi tak, że będę wracać do domu razem z tym papieżem, a wiec chyba jakimś kolegą z pracy. Czy będę zadowolona, jeśli pójdę? - 3 monet. Podsumowując to wyjście nie będzie jakieś wystrzałowe, raczej nie będę średnio się tam bawiła gdyż ta impreza upłynie głównie pod znakiem poważnych rozmów o pracy?
Obserwuj wątek
    • parasomia Re: czy iść do pubu 08.09.18, 13:09
      Nie doradzę Ci, czy masz iść czy nie iść, ale dobrej zabawy tam nie widzę, możesz być tego dnia w kiepskim nastroju lub atmosfera na tej imprezie będzie jakaś nijaka. Tak jak napisałaś, w pubie będziecie głownie rozmawiać, a raczej pewien facet będzie ciągle nawijał o sobie. To wg mnie może być jakiś gaduła, który lubi przemawiać i będzie próbował zdominować całe towarzystwo. Możesz też czuć się trochę niekomfortowo i szybko urwać się imprezy. Uważaj też na alkohol - diabeł i 10 buław wg mnie może też oznaczać przeholowanie z alkoholem, stan upojenia alkoholowego, iż z trudem będziesz wracać o własnych siłach do domu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka