pamel-a1000 23.07.16, 07:25 prośba o informacje czy możecie polecić rodzinne kempingi w Chorwacji, albo Czarnogórze. wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejzimama Re: kempingi Chorwacja/Czarnogóra 23.07.16, 07:26 Informuję, że nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: kempingi Chorwacja/Czarnogóra 23.07.16, 07:36 My nigdy tam na kempingu nie spaliśmy ale znajomi jeżdżą z przyczepą i sobie chwalą- zwykle bardzo czysto, pełna infrastruktura , prąd. Nawet są kempingi dla naturystów, z których zresztą znajomi chętnie korzystają- podobno mnóstwo starszych Niemców tam wypoczywa Tu masz linka do całej strony o kempingach- www.cro.pl/kempingi-f16.html Łącznie z listą tych kiepskich, które należy omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-zuzia Re: kempingi Chorwacja/Czarnogóra 23.07.16, 09:39 Kemping ,który mogę polecić z czystym sumieniem to kemping glavotok w Chorwacji.www.kamp-glavotok.hr/default.asp Jest tam cudownie, nawet zdjęcia ze ich strony tego nie oddają. Byłam na kilku kempingach w Chorwacji, ale żaden nie dorównał temu. Czasem można zobaczyć tam delfiny. Jedziecie z przyczepą/ kamperem? My za rok tam wracamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pamel-a1000 Re: kempingi Chorwacja/Czarnogóra 23.07.16, 14:36 jedziemy z duzym namiotem, dzieki za polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: kempingi Chorwacja/Czarnogóra 23.07.16, 14:52 W ubiegłym roku byłam oglądać kemping w Marinie na Istrii. Z czystym sumieniem mogę polecić, bo bardzo fajne miejsce z basenem, sklepikami, knajpą. Jest nawet oddzielna plaża dla psów. Znajomy był tam w sierpniu i bardzo mu się podobało. www.camping-adriatic.com/pl/camping-marina Odpowiedz Link Zgłoś