rosapulchra-0 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 13:54 Lubię przebywać w towarzystwie wyższych facetów ode mnie, ale męża mam niższego. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wyższy facet. 29.07.16, 16:13 Znowu w życiu mi nie wyszło | JaxTubeTV Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Eh,baby i ich marzenia :) 30.07.16, 10:31 Ech, baby i ich marzenia ciekawe czy same jesteście wszystkie piękne, zgrabne, szczupłe i wysokie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Eh,baby i ich marzenia :) 30.07.16, 14:57 No nie wiesz, że wszystkie ematki są idealne? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Eh,baby i ich marzenia :) 31.07.16, 00:19 Czy MILF może być idealna? Bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Eh,baby i ich marzenia :) 31.07.16, 05:59 Idealna w granicach MILFowatości. Ematka zna również swoje możliwości Dlatego właśnie jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Eh,baby i ich marzenia :) 31.07.16, 14:46 Nie każda która pisze na Ematce jest MILFem... Przypominam, że piszące tu osoby są różnorodne:samotne, z dziećmi, bez dzieci, wdowy, rozwódki, trolle... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 13:54 Lubię przebywać w towarzystwie wyższych facetów ode mnie, ale męża mam niższego. Odpowiedz Link Zgłoś
vaikiria Re: Wyższy facet. 29.07.16, 14:46 Za zadawanie się z niższymi ode mnie grozi prokurator Rzadko który chłopak 15+ jest ode mnie niższy. Ale nie potrzebuję bardzo wysokiego, mój partner jest niski - choć wyższy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.aniusia Re: Wyższy facet. 31.08.16, 15:26 Musi być wyższy . Mój jest wyższy ode mnie 14 cm. Idealnie. Ale oprócz wzrostu nie mogłabym znieść krótkich, grubiutkich paluszków i rąk. Po prostu nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Wyższy facet. 29.07.16, 16:27 To atawizm, w większości przypadków nie do przeskoczenia. Ja mam 158cm, a facet w okolicach 175 średnio mi się widzi. Zdecydowanie gustuję w 180+. Z drugiej strony, w mojej piekarni, z powodu braków kadrowych często za ladą pojawia się tzw. szef. Na oko nie więcej niż 165cm wzrostu, a taką ma bajerę, że laskom kolana miękną. Sama się łapię na tym, że jak idę po chleb i widzę, że babka na zmianie, to czuję się lekko rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 16:28 Niscy często mają kompleksy z tego powodu, a ja nie lubię facetów z kompleksami (wysokich też). Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 22:54 Nie mam obsesji na tym punkcie. Powinien być wyższy ode mnie, ale żebym mu całusa nie dawała stając na krześle Wszystko w granicach normy, sama mam 170cm, więc powinien mieć przynajmniej te 175-180cm. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:12 Przez całe młode życie wolałam niższych - szczupli, żylaści, wysportowani, zwykle bardziej ambitni od reszty. Zawsze wolałam chłopców niż mężczyzn, bo już jako dziecko przekonałam się, że większość mężczyzn to gnidy, a chłopcy - czy też chłopców przypominający - jeszcze niewinni, nie zepsuci. Mają kompleksy, więc się muszą starać tak samo jak kobiety - odnajdowałam z nimi wspólny język. Oczywiscie w koncu zakochałam sie w wysokim i wszystko szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:20 Nawet gdyby, któraś z Was byłaby większa wzrostem ode mnie, to i tak górowałbym Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:27 W przypadku sporkania sam na sam dobrze wiesz, o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:32 Nie wiem, czy znasz to przysłowie: "krowa która dużo ryczy mało mleka daje" Więc co tam byś robił Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:39 Żeby Ciebie jakaś krówka nie wydoiła czasem Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wyższy facet. 31.07.16, 00:19 Dojenie brzmi dość dwuznacznie Może zakończmy ten temat, wierzę na słowo, że mentalnie byś był na wyżynach Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Wyższy facet. 30.07.16, 07:54 Wlazłby na ten zydelek do dojenia krowy i byłby wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka85 Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:49 Poniżej 1,85 nie wpuscilam żadnego do łóżka. Wzrost jest dla mnie ważny. Nie kręcą mnie mniejsi. Mąż na stanie 187 cm a sama jestem krasnalem. Moje kumpel rączek tez z niższych jednak mają facetów nie zbyt wysokich (do 1,75 m) . Niektórzy przystojni bardzo i ogólnie fajni ale u mnie przegrani na starcie. Raz próbowałam z 1,75m ale nie umiałam się przemóc. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Wyższy facet. 29.07.16, 23:59 Wzrost nigdy nie byl dla mnie istotny. Bardzo wysocy faceci mnie przytlaczaja i boli mnie szyja od zadzierania glowy gdy z nimi rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Wyższy facet. 30.07.16, 01:16 niższego od siebie to raczej nie znajde Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wyższy facet. 30.07.16, 07:29 Niscy faceci są dla mnie aseksualni Mąż ma 183 cm i jest to absolutne minimum. Ideał to 195 cm. No i lubię dużych panów, raczej nie kaloryfer i bicki tylko duży misiek ( ale nie gruby). Mój ideał to Till Lindemann Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Wyższy facet. 30.07.16, 13:50 Ale Till sprzed 10 lat chyba, bo on tak jak Russell Crowe, niewyjsciowo juz wyglada. A byl niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
fin-dus Re: Wyższy facet. 30.07.16, 08:57 Faceci powyzej 185 cm sa dla mnie aseksualni. Totalnie. Kojarzą mi się z jakimiś olbrzymami, mutantami. Zawsze mialam u takich powodzenie i po prostu nie moglam sie przemóc, no nie. Najbardziej podobają mi się szczupli, ale na maksa wysportowani mezczyzni o wzroscie 175-180. O wąskich ustach, nie cierpię grubych warg u mężczyzn, ble Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Wyższy facet. 30.07.16, 09:01 Był niedawno wątek o wzroście, ale powtórzę. Mam 166 cm, większość mężczyzn, którzy mi się podobali, była w przedziale 170-180 cm, czyli wyżsi, ale bez przesady. Zaczęłam się nawet zastanawiać, jakie cechy bezwzględnie mnie przyciągają lub bezwzględnie odpychają, i trudno mi na szybko wymienić, wiec chyba nie mam wyrazistych preferencji, ważniejszy jest całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Wyższy facet. 30.07.16, 14:55 Niżsi ode mnie są w okolicach końca podstawówki i początku gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Wyższy facet. 30.07.16, 21:24 mój mąż jest ode mnie wyższy o 30 cm a ja niska na pewno nie jestem. Właśnie tym zrobił na mnie PIERWSZE wrażenie mój pierwszy mąż za to był ode mnie wyższy o zaledwie 5 cm, więc obsesji zdecydowanie nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wyższy facet. 30.07.16, 22:16 W liceum bylam bardzo zakochana w chlopaku, ktory mial cos okolo 170 cm. W ogole mi to nie przeszkadzalo. A potem zakochalam sie w chlopaku, ktory zostal moim mezem - jest ode mnie 25 cm wyzszy. Tym bardziej mi to nie przeszkadza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Od BH 01.08.16, 11:30 Myślę, że była niska intelektualnie i "wysoki" facet miał to przykryć. Było tak? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Od BH 01.08.16, 11:52 Spodziewasz sie wyzyn intelektualnych po osobach zglaszajacych sie do reality show? Bo ja nawet w ogladajacych watpie i tylko kompletne zrypanie fizyczne po zbyt duzej ilosci przejechanych na rowerze kilometrow usprawiedliwia mnie sama w moich oczach Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Wyższy facet. 01.08.16, 16:36 TAK - lubię wysokich mężczyzn. Atrakcyjni są dla mnie mężczyźni powyżej 180 cm. Poniżej ..... no cóż na to poradzę, że nie. Mój mąż ma 191 cm wzrostu. I bardzo mi to odpowiada. Przy nim to mogę zaszaleć z wysokimi obcasami. Chociaż w trampkach czy plażowych klapkach wcale gorzej przy nim się nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Wyższy facet. 31.08.16, 14:12 Zdecydowanie musi być wyższy ode mnie, tak optymalnie 10-15 cm. czyli między 180, a 185 cm. Bardzo wysocy faceci też mi się specjalnie nie podobają, dryblasy po 2 m są niezgrabni. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wyższy facet. 31.08.16, 14:28 sama mam 160 cm wrostu, wiec facet nizszy ode mnie, to juz karzelek jest . w zwiazku z tym tak, musi byc wyzszy ode mnie . moj maz ma 192 cm wzrostu, wiec spelnia ten warunek z nawiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wyższy facet. 01.09.16, 23:34 Jakos w polowie studiow mialam przez ulamek chwili fantastycznego, niezapomnianego kolege-kochanka, ktory mial ... 163 cm wzrostu - "tyciusi" byl. Baby sie w nim kochaly na zaboj, bo fajny facet byl wiec wybitnie nieelegancko, acz dosadnie rzecz ujmujac "branie mial" Kolega ozenil sie byl z autentycznka niemiecka ksiezniczka z prawdziwym zamczyskiem, maja chyba z piatke dzieci i ogolnie szczescie trwa choc armie zlamanych serc niewiescich ow "kurdupel" ma na swoim sumieniu A wsrod owych posiadaczek broken hearts niejedna miala z 170 albo i wiecej tudziez wiele chadzalo na obcasach ale znow, jak to nieelegancko sie mawia, w pozycji horyzontalnej wzrost ma znaczenie zerowe a w tej pozycji to on byl ... jak nadmienione wyzej: niezapomniany Jesli chodzi o moje kryterium nie do przeskoczenia, dla mnie najwazniejsze sa faceta rece. No bo to tymi rekami on bedzie dotykal mojego ciala ... wiec te rece musza mnie zachwycic. I jak zachwyca to juz potem jestem w stanie sporo wybaczyc, nawet swinskie-blondactwo czy inne tego typu bleeee Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Wyższy facet. 11.02.18, 18:03 Nigdy sie nad tym nie zstanawialam ale mysle, ze zaakceptowalabym faceta rownego wzrostu, tak z 5 cm nizszego tez raczej. No ale 10 cm i wiecej to juz bym sie sie zaczela zastanawiac bo sama mam 168 cm i facet ponizej 160 wydaje mi sie bardzo niski. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wyższy facet. 11.02.18, 18:16 właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem kompletnie nieprzyzwyczajona do wyższych, dziwnie się przy takich czuję (no chyba, że to mój własny brat, dwumetrowiec). mąż jest mojego wzrostu (180 cm), znam wielu interesujących facetów niższych ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wyższy facet. 11.02.18, 18:20 o Chryste, ten wątek to staroć... Odpowiedz Link Zgłoś