fusun1804 03.08.16, 11:10 Maja sens ? Chciałam odnowić kontakt z dawno niewidziana kolezanka. W internecie znalazłam jej nekrolog sprzed 3 lat. Powinnam napisać do jej partnera życiowego czy juz za późno ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eve-lynn Re: kondolecje po 3 latach 03.08.16, 11:14 A to z nim chcesz kontakt odnawiac? Jesli tak i jesli go znasz, to byc moze ok. Poza tym to chyba by sie koles w glowe popukal. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: kondolecje po 3 latach 03.08.16, 11:35 Ja składałam kondolencje po ponad 7miesiącach. Dowiedziałam się, że mój kolega nie żyje - jakoś nie zarejestrowałam wtedy info na FB, dopiero po jakimś czasie się dowiedziałam. Składałam kondolencje jego siostrze i mamie - przez FB ( tylko ja je obie znałam odkąd jego poznałam czyli jak mieliśmy pewnie po 11 lat ). W twoim przypadku - bym złożyła tylko wtedy gdybym dobrze znała męża koleżanki. W innym nie odzywałabym się. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: kondolecje po 3 latach 03.08.16, 11:42 Po 3 latach człowiek może sobie życie na nowo układać, daj mu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: kondolecje po 3 latach 03.08.16, 11:49 Po takim czasie? Myślę, że to bez sensu. I żałoba jest za tym człowiekiem, i może nawet życie na nowo sobie ułożył... Odpowiedz Link Zgłoś