kfugktru23 01.09.16, 23:04 www.plotek.pl/plotek/51,154063,20628667.html?i=0 proszę włączyć wycieraczki przed pluciem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: Weselny opad szczęki 01.09.16, 23:12 Ale że co? Że na fotografa ich nie stać (tylko kilka w miarę przyzwoitych zdjęć) i fotki robią komórką jakieś przypadkowe osoby? (A butki ma ciekawe, choć IMO zbyt dziewczęce). Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 02:11 Profesjonalnego fotografa pewnie mieli, i to niejednego. Zdjęcia albo zachowali dla siebie albo sprzedadzą do jakiegoś magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 11:03 Hmm, nie zrozumiałaś ironii... Taki high life, a weselni goście pstrykają fotki, żeby się pochwalić na fejsie czy insta, a durne plotkarskie serwisy robią z tego materiał (jakby było z czego). Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 11:16 A, jeszcze mi umknęło - żadnych sugerowanych przez Plotka i wątkodawcę gwałtownych odczuć nie sposób doznać, bo jakość zdjęć jest tak marna, że przedstawione na nich obiekty mogą być zarówno szczytem bezguścia, jak i wysublimowanej elegancji . Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Weselny opad szczęki 01.09.16, 23:12 zdj nr 3 - wygląda jak pełny wychodek (ten taki drewniany na wsiach) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 01:31 a z jakiego powodu ten opad szczeki? bo nie bardzo lapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 01:49 co tam opad szczęki - ja się normalnie zes*ałam z wrażenia! (przepraszam, że tak dosadnie wyrażam swoje oczarowanie tym cudownym ślubem) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 02:07 Ślub nie zmojej bajki ale państwo młodzi wyglądają na zadowolonych.Jakieś to wszystko kiczowate jest. A kim są ci ludzie i czemu panna młoda ma takie zaskakujące obuwie? Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 07:37 Nuworysze jak widać, a pani młoda wyższa od wybrania to na wesele musiała iść w kapciach Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 02:06 O co chodzi z tym, że już od dobrego tygodnia na głównej stronie gazety coraz to nowe artykuły związane z tym ślubem? Czasem po 2 na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 07:55 Też mnie to zastanawia. Zainteresowanie jakby to córka prezydenta, a nie podstarzała prezenterka, wychodziła za mąż. Może liczą, że złośliwe komentarze pod adresem pary młodej nabiją im odsłony? Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 16:42 ja myślę że dobrze groszem sypnęli prasie brukowej coby ładny pjar im zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 02:10 E tam. Panna młoda wiecznie na ugiętych kolanach. Po co ta szopka? Wybrała sobie niskiego o czym wszyscy wiedzą to po co udawać i zaklinać rzeczywistość? O ślubnych butach nie wspomną. Nawet jakby kosztowały 10 zł czegoś tak koszmarnego nie założyłabym. No i te włosy Pana Młodego. Nie mogli ich fryzjerzy w jeden sposób uczesać? Spiąć młodej i młodemu, oboje wianki, co za różnica Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 04:08 Butom daj spokoj, buty sa ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 10:27 burina napisała: > Butom daj spokoj, buty sa ekstra. pokażcie te buty Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:31 Taaa... Dwoje hipisów staje przed ołtarzem. Oboje są w dżinsach-dzwonach, kolorowych koszulach, mają długoe rozpuszczone włosy. Ksiądz: a teraz jedno w was niech nałoży pannie młodej obrączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:28 Chyba nie kumam- dlaczego opad szczęki, bo co? Na pewno na bogato- i ok, skoro stać, to sobie organizują, nie w moim guście, ale znow- ok, skoro młodzi zadowoleni (a na takich wyglądają) i goście dobrze bawią się nie wiem, dlaczego mam pluć ? Odpowiedz Link Zgłoś
yamilca197 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:32 A o co chodzi? Nie wiem kim sa ci ludzie, ale opadu szczeki ? Z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:36 ale akurat stać ich, więc ... o co cho ? Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:38 Opad szczęki? A z jakiego powodu bo nie czaje Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:37 nie wiem, o co chodzi, ale w te łapcie obwiązane łykiem to ani ładne ani pasujące, fakt, modne i zapewne bardzo drogie skoro pani Borucowa 2 też w takich pomyka. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 08:46 Nie rozumiem fali hejtu, który rozpętał się po tym akurat ślubie. Jak biorą ślub piłkarze- ludzie bądź co bądź prości, których jedynym sposobem zarabiania milionów jest bieganie po trawie i kopanie piłki, to wszyscy się zachwycają. Szczęsny z Mariną- kto to jest OMG- ale zachwytom nie ma końca, bo oni są ŁADNI. A tu proszę, trafił się milioner ale niski i brzydki i wszyscy pannę młodą obrzucają błotem, że leci na kasę. Może te wszystkie komentatorki pokażą publicznie swoich mężów. Założę się, że co drugi wygląda jak Brad Pitt, milionerem też pewnie jest. I żeby nie było- nie wiem kto to jest Agnieszka Szulim Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 09:12 nie wiem, mnie tam się on podoba, szczerze mówiąc, a skoro Szulimówna ma 177 czy 178, to on aże taki niski nie jest, więcej niż 160 ma Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 09:24 Mi też się podoba. Ma facet charyzmę. Wygląda interesująco i mimo długich włosów, męsko. Nie lubie metroseksualnych ani z uroda zbyt oczywistą. Do tego robi wrażenie władczego, stanowczego, wiedzącego czego chce, a to mnie wyjątkowo w facetach kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 15:08 Ja też uważam, że jest całkiem przystojny. I lubię u mężczyzn długie włosy. W dodatku wygląda bardzo naturalnie, a to jest moim zdaniem zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 14:57 Dokladnie-pilkarze biora slub -zachwyt. Szulim pewnie dla pieniedzy, bo jest "podstarzala"(?) a Marina mlodziutka wiec wszyscy pieja z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 09:41 Witam Mi nie opadła. Tylko redaktorowi Plotka. Dzieciak w świecie niebywały, to co się dziwić Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 09:46 Ślub i wesele pewnie kosztowały majątek. Ale nie rozumiem opadu szczęki. W porównaniu do imprez jakie organizują rosyjscy miliarderzy to był najwyżej grill Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 09:47 Aaa ciekawa jestem czy panna młoda w imię powiększania rodziny Staraków jednak zmieni zdanie i zdecyduje się na dziecko Bo jak mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 09:49 Nie jestem fanką pani Szulim ale jakoś niespecjalnie wydaje mi się ze ona kupuje tą bzdurkę o tym że kobieta koniecznie musi być niższa. Coś mi się wydaje że jakby miała ochotę założyć obcasy to by je po prostu miała i nie cudowałaby z ukrywaniem różnicy wzrostu. Mało tego gdyby miała ochotę na obcas to by jeszcze zrobiła event z różnicy wzrostu między nimi. Co do reszty - nie mam zdania. Wesele jak wesele. Nie widzę specjalnych powodów do hejtu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 10:10 Przecież ona pomyka przy nim w szpilkach, a białej sukni ślubnej chciała dodać pazura - niekoniecznie w postaci nudnych już kolorowych butów. Balerinki mogą się podobać lub nie - wszak to kwestia gustu - ale mnie, jako całość - może nie zachwyciły - ale dodały charakteru. Fajnie, że podeszli do tematu na luzie, bez zadęcia i nadęcia typowego dla tego światka. Fala hejtu jaka przetacza się po ich ślubie przez internet jest zatrważająca. Kogo boli, że bogata kobieta wyszła za mąż za jeszcze bogatszego faceta, o podobnym wzroście i tylko 2 lata (!!!) młodszego. PWS powinien się cieszyć, że jest brany za dwudziestoparolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 10:19 Wicie co? Jakby opitolić tego Staraka, to on by nawet taki najgorszy nie był chyba... Parkiet rozeschnięty widzę na zdjęciu z harfistką Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 15:11 ten parkiet to też zauważyłam, co za siarka! Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 10:33 Jedno bogatsze od drugiego, no to sobie sprawili wypasione wesele w Wenecji i o co to wielkie halo? W końcu na coś trzeba tę forsę wydawać. Nie oni pierwsi i nie ostatni. Nie widzę powodu do aż takiej ekscytacji. Ważne, że im się podobało i wyglądają na szczęśliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 10:33 on jest tak szkaradny, że musiał sobie imprezą odbić a na powaznie... wisi mi, ale co kto lubi. Ja opadu szczęki nie zaliczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 11:01 no chyba ze ceną , ponoć milion złociszy ta impra kosztowała Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 10:59 Extra ma te butki. Chetnie bym takie zaadoptowala. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 11:21 Ile jeszcze będzie o tym ślubie? Dwoje dorosłych i bogatych ludzi pobrało się za granicą. Widac na fotkach, że impreza była bez zadęcia, a młodzi szczęśliwi. Mnie się pan Starak może wydawać grubym knypkiem, ale pani Szulim widocznie się podoba, a nawet jeśli nie, to widocznie zakochała się w jego wnętrzu. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 13:32 Mnie opad szczeki dopadl przy zdjeciu na ktorym topielica w rozowej sukience wdziecznie wygina cialo pomiedzy dwoma sredniowiecznymi lokajami. No ale ja nie wiem kim sa mlodzi, ani jaka kasa i ktore z nich dysponuje (zakladalabym ze po rowno, bez uprzedzen nie wyglada to na slub milardera z biedaczka). Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 13:50 ta topielica, to na kilku fotkach jest i zawsze w tej samej pozie. ciekawe, czy faktycznie byla na weselu, czy tylko podoklejala sie na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: o przepraszam 02.09.16, 13:52 poza na jednym zdjeciu inna, tylko mina ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: o przepraszam 02.09.16, 14:34 Mina prawdopodobniej wyrysowana na stale makijazem, a potem utrwalona zanurkowaniem w lodowatej wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: o przepraszam 02.09.16, 16:01 ze tez sobie przy tym nurkowaniu peruki nie popsula Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 13:57 Mi bardziej podobał się ślub Mariny i Szczęsnego. Było świeżo, romantycznie i stylowo. Tu ciemno i tandetnie patrz- lokaje, firany w oknach i dywan rodem z Turcji. Nie wygląda to na załączonych zdjęciach elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 14:23 Wesele jak wesele po tych zdjęciach trudno wyczuć jego klimat czy to jakiś bal maskowy/bal przebierańców czy to na bogato czy na luzie jakby to oni bardziej "kpili" z gapiów niż odwrotnie. W sumie po niej można było się spodziewać widać że zadziorna i nie da sobie .... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Weselny opad szczęki 02.09.16, 17:03 Okropne ludzie zdjęcia robią. Kadry do bani, pod światło, poucinane w dziwnych miejscach, krzywe horyzonty... A ajfony mają naprawdę przywoite aparaty. Odpowiedz Link Zgłoś