lieu 07.09.16, 08:24 czy któraś z Was ma kołdrę na wszystkie pory roku, spinana, czy warto coś takiego kupić? nie wiem co ona ma w środku, czy warto wymienić kołdrę z owczej wełny na no cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kasia27 Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 08:39 Aż mnie ciarki przeszły, jak sobie pomyślałam, że miałabym spać pod kołdrą z owczej wełny, ale ja jestem alergiczką i omijam wełnę z daleka. U mnie kołdra musi wytrzymać pranie co miesiąc w 90 stopniach i być cieniutka, bo jest mi wiecznie za gorąco. Spinanych kołder też nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 08:44 Jak nie jesteś alergikiem i dobrze ci się śpi pod welniana kołdrą to po co wydawać kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
lieu Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 09:01 też o tym myślałam, po co? ale te wełniane tak gigantycznie wyglądają na łóżku, a mnie się marzy lekkie i zwiewne posłanie Odpowiedz Link Zgłoś
blablanie Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 09:03 Poduszka z lidla jest ok, a tej koldry tez jestem ciekawa... Ktos ma? Ja mam z jyska flower i ja lubie,a poduszki flower z jyska ani jaska nie... Odpowiedz Link Zgłoś
agrestka1 Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 09:12 ja mam i jestem zadowolona jedna warstwa jest leciutka dwie już chyba nie bardzo ale nie wiem bo drugą odpięłam i nie używam i jedna zupełnie mi wystarczy (w ten sposób mam 2 kołdry) co prawda śpię pod nią od niedawna i jeszcze nie oddawałam jej do prania (do pralki na bank nie wejdzie) więc nie wiem jak będzie wyglądała po praniu mam do kompletu poduszki i te są do d.. po kilku miesiącach środek się zbija Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 09:19 Mam spinana, ale nie z lidla.U mnie sie sprawdza, na lato ciensza, wczoraj zalozylam grubsza, a na zime zepne je razem, a ja zmarzluch jestem i pod nimi mi cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 09:53 Moi rodzice ją mają, są zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: kołdra z Lidla 07.09.16, 10:15 Ja mam spinaną ale nie z Lidla. Kupiłam ze względu na oszczędność miejsca - w szafce i w pralce. U mnie się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś