feniks_z_popiolu 08.09.16, 08:54 Czasami unosi się taki, że na głębokim wdechu trzeba jechać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kasia27 Re: Zapach w windzie 08.09.16, 09:29 Widocznie macie w bloku jakiegoś skunksa. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Zapach w windzie 08.09.16, 10:20 W windzie w naszym domu nigdy nie widziałam skunksa. I nie chodzi mi o smród a właśnie o zapach. Bo rano zapachy, damskie i męskie są tak intensywne, różnorodne, że po prostu oddychać się nie da. W związku z tym często bywa włączany przełącznik do nawiewu. Teoretycznie do klimatyzacji a praktycznie dla karuzeli dla zarazków. I sama nie wiem co bardziej mnie wkurza: te zapachy czy ten wiaterek pełen zarazków. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Zapach w windzie 08.09.16, 09:43 Wystarczy, że przejedzie wyfiokowana paniusia, co to umiaru nie ma w psikaniu się byle czym że ktoś zajara że ktoś puści bąka że przejedzie się żul albo komuś się psie gów... o przyklei do buta Odpowiedz Link Zgłoś