michiko 29.09.04, 20:52 niedawno wróciłam i po przywitaniu usłyszałm ze młody mnie zwalnia. Bo cały dzień mnie nie było a mielismy kupic jajko niespodzanke....Rzucił tekst - zwalniam cie i podreptał do zabawek hmmm... dziwnie sie poczułam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melanie Re: zostałam zwolniona...przez moje dziecko 29.09.04, 22:09 michiko napisała: ************** Oszukalas go. Obiecalas i nie dotrzymalas slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko melanie 30.09.04, 06:25 a tego czy kupiliśmy czy nie to nie napisalam wiec skad wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: melanie 30.09.04, 23:14 michiko napisała: > a tego czy kupiliśmy czy nie to nie napisalam wiec skad wiesz??? ________________ Widzisz, to wcale nie jest smieszne, ani zabawne, to co powiedzial twoj synek. Zwalniam cie, czyli nie chce mamy, ktora mnie oszukuje. To bardzo dobrze, ze poszlas z nim i kupilas mu to, co obiecalas. Pomysl, on tak czekal na ciebie, a ciebie wciaz nie bylo. Napewno bardzo mu bylo smutno, a pozniej juz mial zal. A jak przyszlas, to ci to powiedzial. tak jak umial. Nigdy nie obiecuj dziecku czegokolwiek, jezeli nie jestes pewna, czy obietnicy dotrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1974 Re: zostałam zwolniona...przez moje dziecko 29.09.04, 22:27 Jeju.. a ja myślałam że wylali Cię z pracy ... A znam to uczucie i nie życzę takich doświadczeń. mama Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: zostałam zwolniona...przez moje dziecko 30.09.04, 07:41 He, he, he....... Chcesz mieć dalej tę "robotę" ? - musisz z dzieckiem teraz załatwić sprawę tak, jabyś załatwiła z pracodawcą pokora, przeproszenie, kajanie się, bicie w piersi i obiecanki, że juz nigdy więcej....!!!!!!!!! - i dotrzymywanie słowa !!!! Ale numer, masz super dziecko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: zostałam zwolniona...przez moje dziecko 30.09.04, 08:00 fajnie to powiedział nie martw sie dzieci to mali kombinatorzy. Moja corcia powiedziała ostatnio mame kofam, a tate to nie bo on w paci i paci(pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: zostałam zwolniona...przez moje dziecko 30.09.04, 09:29 Mały mądrala Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: zostałam zwolniona...przez moje dziecko 30.09.04, 10:46 Ja ostatnio rozmawiałam w łóżku z moją 3,5-latką, bardzo szczerze zresztą: mama: "Wiesz, nie zawsze udaje mi się być dobrą mamą...: Córcia: "To musisz zacząć się wreszcie starać!" Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś