Dodaj do ulubionych

Koniec świata

25.09.16, 19:03
kobieta.gazeta.pl/follow/7,153347,20723597,czy-meski-makijaz-moze-wzbudzac-tyle-emocji-ten-poradnik-wywolal.html#BoxMUImg rozumiem że idąc na wesele by nie świecić pyskiem na zdjęciach jak prosię mogę użyć pudru ale to już przegięcie...
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Koniec świata 25.09.16, 19:06
      "Czy mężczyźni powinni, czy nie powinni się malować, w ogóle nie powinno być tematem dyskusji. Najważniejsze jest to, że najzwyczajniej w świecie mogą, jeśli tylko chcą. Mody się zmieniają, dzieje się tak od setek lat i mężczyźni raz się malowali, a raz nie."
      • kfugktru23 Re: Koniec świata 25.09.16, 20:07
        preferuję inny typ męskości youtu.be/KEGutz3OcJ8?t=330
    • milka_milka Re: Koniec świata 25.09.16, 20:10
      Cóż, niedługo powiedzenie, że "prawdziwi mężczyźni są jak wampiry, każdy o nich słyszał, a nikt nie widział", będzie w 200% prawdziwe.
      Dla mnie mężczyzna z makijażem innym niż na potrzeby filmu/teatru/TV/sztuki jest trzecią płcią. Odpada jako obiekt zainteresowania.
    • inguszetia_2006 Re: Koniec świata 25.09.16, 20:29
      Witam
      No wiadomo, że Polska jest nienormalna. "Przynajmniej w Polsce";-P Patrz - "Kiedy mężczyzna publicznie pokazuje się w makijażu i, o zgrozo, uczy innych, jak się malować, sytuacja natychmiast się zmienia. Przynajmniej w Polsce." He, he... Jak dla mnie niech się maluje na zdrowie, ale ja preferuję mężczyzn nieumalowanych. I moja córka też. Zapytałam przed chwilą i już to wiem. Mężczyzna musi być szorstki jednak, miło dotknąć coś szorstkiego, wtedy "elektryka" się włącza. Dotyczy też twarzy.
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka