Dodaj do ulubionych

Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu

20.10.16, 09:05
Może coś da, może niczego nie zmieni ale samo podpisanie to była dla mnie ogromna przyjemność. Dzielę sie więc z wami, bo nie przystoi tyle szczęscia tylko dla siebie zatrzymywać!

www.petycjeonline.com/odebranie_prof_chazanowi_prawa_do_wykonywania_zawodu_lekarza
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 09:08
      Mimo, że idea słuszna nie podpiszę się pod czymś pisanym na kolanie, z błędami.
      • default Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 11:40
        Fakt, napisane fatalnie. Chaotycznie, mało merytorycznie, z błędami różnego rodzaju. Ta "przysięga Hipokratesa....", hm.
        • do_w Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 13:59
          może za jego czasów taką się jeszcze składało...smile
    • woman_in_love jeśli już to ludobójca Chazan, a nie Chazan, nie 20.10.16, 09:26
      bójmy się nazwać goofna gofnem.
      • 1elka26 Re: jeśli już to ludobójca Chazan, a nie Chazan, 20.10.16, 09:31
        woman_in_love napisała:

> bójmy się nazwać goofna gofnem.
        >
        Masz na myśli petycję? Zgadzam się. Absurd goni brednię.
        • woman_in_love Re: jeśli już to ludobójca Chazan, a nie Chazan, 20.10.16, 09:57
          Nie, twój pedofilski kościołek katolicki.
    • tereska.z.bombaju Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 10:42
      Z wielką satysfakcją podpisałam choć to zapewne i tak nic nie da. Ale próbować trzeba
    • ola_dom Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 11:31
      mid.week napisała:

> Dzielę sie więc z wami, bo nie przystoi tyle szczęscia tylko dla siebie zatrzymywać!

Dziękuję za przyjemność z rana smile
    • mamma_2012 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 11:42
      Modlę się, żeby słowo (pisane) stało się ciałemsuspicious
      W piekło nie wierzę, w reinkarnację już bardziej, więc w następnym wcieleniu ten typ musi urodzić się bez kończyn, a potem zostać boleśnie zgwałcony przez stado zwyrodnialców i patrzeć jak rośnie w nim życie, które go zabije. To będzie piekło na miarę tego jakiego życzy ludziom.
      • isa_bella1 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 17:07
        Zła karma wróci do ciebie za takie życzenia.
        • olinka20 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 18:00
          Do Chazana własnie wraca zła karma za te wszystkie aborcje, ktore wykonał....
          • asia-loi Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 18:15
            olinka20 napisała:

> Do Chazana własnie wraca zła karma za te wszystkie aborcje, ktore wykonał....

Niestety nie. Nie ma czegoś takiego jak karma. Na tym świecie, im kto bardziej podły, perfidny - tym mu lepiej. A że Boga nie ma, to go żadna kara nie spotka. sad
            Kara perfidnych i złych ludzi spotyka tylko w książkach i na filmach. crying
            W realnym życiu tak nie ma. sad
            • olinka20 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 18:20
              Ja sobie z tego zdaję sprawę, odpisałam w podobnym tonie do uzytkowniczki wyzej wink
    • gama2003 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 11:48
      Podpisałam, choć nie wierzę, że włos mu z głowy spadnie. Czy skądkolwiek. Wszak wypełzł z ukrycia wraz z dobrą zmianą.
      Ale może choć humor mu popsujemy i ten durny wyraz twarzy wszechwładnego.
      • joa66 Re: Petycja, Chazan, odebranie prawa wyk.zawodu 20.10.16, 17:09
        Ale może choć humor mu popsujemy i ten durny wyraz twarzy wszechwładnego

Zgadzam sié smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka