Dodaj do ulubionych

Pytanie - FB na telefonach

25.10.16, 15:53
Mam pytanie do osób używających FB na telefonach przy użyciu aplikacji. Sama używam, ale przez przeglądarkę, wchodząc na stronę - większość opcji działa OK, poza jakimiś błędami, które same ustępują po paru dniach.

Parę razy zdarzyły mi się odpowiedzi z wielkim opóźnieniem: głównie na zaproszenia do znajomych - znajomi akceptowali moje zaproszenie po paru tygodniach surprised
O wiadomościach wiem, że bez zainstalowania aplikacji messenger może być trudno przeczytać i odpowiedzieć (na moim telefonie tak właśnie jest, do pełnej obsługi FB potrzebuję dwóch aplikacji.
Ale z kliknięciem "zaakceptuj"?

Czy oni po prostu mnie mają w nosie? big_grin
Obserwuj wątek
    • peonka Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 16:00
      Akceptacja znajomego w telefonie jest tak samo szybka i łatwa, jak przez przeglądarkę. I nie trzeba mieć messengera do tego...
      • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 16:09
        OK, dzięki.
        Znaczy się część ludzi odkłada takie rzeczy na później.
        Ja odkładam odpisywanie na wiadomości, ale doszłam do tego po jakimś czasie - kiedyś mi się wydawało, że koniecznie trzeba natychmiast odpisać...
    • mikams75 Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 16:13
      nie kazdy jest regularnie zalogowany na fb, niektorzy maja konto ale zagladaja tam raz na pare tygodni.
      • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 16:15
        Nie, właśnie chodzi o osoby, które w międzyczasie coś na fejsie publikowały.
        • fragile_f Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 17:10
          Najwyraźniej Cie nie lubią ;P
          • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 19:08
            No kiedy koniec końców mnie przyjmują.
            Może robią najpierw wywiad środowiskowy big_grin
            • fragile_f Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 19:57
              Wiesz, ja czasami jak ktoś mnie dodaje, to klikam na cos innego, powiadomienie znika i przypominam sobie po miesiacu. Moze to ten sam przypadek?

Albo najpierw sprawdzaja wsrod kolezanek, czy aby masz bidet suspicious
              • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 20:25
                big_grin
                Ha! Mam dwa!
                I kosz na śmieci w łazience.
                • fragile_f Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 21:05
                  Widzę dwie opcje:

1. Kolezanki nie maja bidetu
                  2. Kolezanki nie wiedzą, że Ty masz - może ustaw sobie na profilowym?
                  • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 26.10.16, 09:30
                    I kosz w tle big_grin
        • mikams75 Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 18:05
          mnie sie jeszcze kiedys trafilo, ze nie bylam pewna, kto to jest i musialam najperw to ustalic bez zadawania pytania w stylu - a kim ty wlasciwie jestes big_grin
          • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 19:09
            O, to też podejrzewam, bo i mi się zdarzyło, zwłaszcza w przypadku koleżanek z podstawówki, które zmieniły nazwiska po wyjściu za mąż. Jak jeszcze zdjęć nie miały widocznych to czasem tylko po spólnych znajomych wpadłam na to, kto to jest.
    • mid.week Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 16:21
      Ja mam apkę i wszystko mi się wyświetla "na czas".
    • mynia_pynia Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 17:17
      Używam fb tylko w telefonie, praktycznie nie dodaje nowych znajomych, czasami sama zapraszam, w zeszłym roku dodałam może z 3 osoby. Nie każdy chce żeby Jurek z pracy wiedział co robię w czasie wolnym.
      • mynia_pynia Re: Pytanie - FB na telefonach 25.10.16, 17:21
        Dodam jeszcze, że mam koleżankę która ma w sumie 15 osób wśród znajomych smile, ja mam około 80.
    • goodnightmoon Re: Pytanie - FB na telefonach 26.10.16, 08:12
      Raczej odkładają na później akceptowanie znajomych smile
      To, że ty używasz z przeglądarki, nie znaczy że wszyscy tak robią.
      • cauliflowerpl Re: Pytanie - FB na telefonach 26.10.16, 09:31
        "To, że ty używasz z przeglądarki, nie znaczy że wszyscy tak robią. "
        Oo! Dzieki, nie wpadlabym big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka