Dodaj do ulubionych

the Voice of Poland

30.10.16, 02:19
I Sami, ktory przyjechal z Ameryki. I wszyscy jak jeden od poczatku mowia do niego po angielsku, a on po polsku ani mru mru.
Ciekawe zjawisko I pytanie WHY
Why on nie mowiac po polsku bierze udzial w polskim programie I why pozostali tak sie wysilaja, aby Sami zrozumial?
Obserwuj wątek
    • tryggia Re: the Voice of Poland 30.10.16, 09:53
      Sami śpiewa przepięknie, ale, moim zdaniem, w regulaminie powinno być, że w voice of POLAND śpiewają polscy obywatele. Ale to takie faszystofskie, co?
      • cichadziewuszka Re: the Voice of Poland 30.10.16, 10:00
        No ba! Narodowa telewizja, narodowy program. Udział powinni brać jedynie narodowcybig_grin
        • semihora Re: the Voice of Poland 30.10.16, 10:08
          Dobry pomysł big_grin
    • koza_w_rajtuzach Re: the Voice of Poland 30.10.16, 10:07
      A gdzie ma występować skoro mieszka i pracuje w Polsce??
    • afro.ninja Re: the Voice of Poland 30.10.16, 13:47
      Moim zdaniem spiewa przecietnie. A wzieli go dlatego, bo jest egzotyczny, a to dobrze sie w tv sprzedaje. Wszyscy ci uczestnicy to mieso armatnie dla tivi.
    • sumire Re: the Voice of Poland 30.10.16, 13:56
      Bo regulamin pozwala. A co, obawiasz się, że zajmuje miejsce Prawdziwym Polakom?
      • karla.on Re: the Voice of Poland 30.10.16, 19:32
        Nikt nie zrozumial mojego postu. Chodzi mi o to ze bierze udzial w polskim programie I nie mowi po polsku. A jury tez do niego po angielsku, przeciez widzow maja polskich.
        Gdyby wystapil Rosjanin, to tez powinni mowic do niego po Rusku, a Niemiec-to po niemiecku, co nie?
        Chodzilo mi o jury, ktora tak sie chciala wykazac swoim angielskim
        • taki-sobie-nick Re: the Voice of Poland 30.10.16, 20:47
          karla.on napisała:

> Nikt nie zrozumial mojego postu. Chodzi mi o to ze bierze udzial w polskim prog
          > ramie I nie mowi po polsku. A jury tez do niego po angielsku, przeciez widzow m
          > aja polskich.

A tłumaczenie dla widzów jest, bo powinno?

Mogą sobie rozmawiać nawet po mandaryńsku, byleby było tłumaczenie na język urzędowy.

"Po rusku", nie"Rusku".
    • swiezynka77 Re: the Voice of Poland 30.10.16, 14:38
      to samo było w You Can Dance. wygrał Włoch, słusznie wygrał bo tańczył jak zawodowiec. ale jednak żal mi było bardzo że zabrał miejsce dziewczynie która też była świetna i nie dostała szansy. czy we Włoszech nie mają takich konkursów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka