syn przyniósł do domu owsiki! zauważywałm wczoraj wieczorem, bo od kilku dni skarżył sie na świąd w okolicy odbytu, dzis od razu poleciałam z nim do lekarza dostalismy wszyscy tabletki tzn syn vermox , córka pyrantelum w zawiesinie, ja z mezem tabletki, przy czym my jednorazowo po 3 tabletki. Nie doczytałam oczywiście w ulotce że tabletkę najpierw trzeba rozgryść lub rozgnieśc ii połknęłam 2 w całości(cholerstwo duże było i musiałam popchnąć kanapką, bo stanęło mi w gardle) dopiero przy 3 doczytałam tę ważną informację, bo cos mi nie grało ze takie wielkie trezba łykać na żywca. Jak myślicie chyba zadziała tak samo, bo sie teraz stresuję...
I drugie pytanie do mam których dzieci miały te małe wstretne robale..napiszcie jak szybko sie tego pozbyłyście,czy długo tzreba szczególnie uważac na mycie dokładne rąk., prasowanie bielizny( prasowac nie prasuję majtek!)i pościeli itd jak sobie radziłyście w ogóle. Wszystkie sugestie mile widziane. Dziś już na obiad surówka z kiszonej kapusty i zupa ogórkowa

oprócz tego wszyscy na deser dostaną po szklance soku z kiszonych ogórków i pestki z dyni. What else?