Dodaj do ulubionych

Prezenty niebanalne

30.11.16, 19:19
Jedna z forumek napisała w którymś wątku, że planowała dać komuś z rodziny karafkę z charity shop napełniona alkoholem własnej produkcji.
Genialny pomysł smile [oby podobną karafkę udało się kupić jeszcze przed świętami, skoro tamtej się nie udało! ]
Zainspirowało mnie to do wymyślania takich osobistych indywidualnych prezentów, które przy okazji nie demolują budżetu.
Macie podobne pomysły?

Sama po wpływem tej idei znalazłam Kłapouchego-anioła dla osoby kolekcjonującej anioły i lubiącej Kłapouchego smile oczywiście z drugiej ręki bo w polskich sklepach póki co takich cudów nie ma. Przynajmniej w mojej okolicy.
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: Prezenty niebanalne 30.11.16, 20:02
      dobry pomyslsmile my od lat dajemy bliskim nalewki wlasnej roboty, oczywiscie doroslym, bo dzieciom to standardowo. Nalewki dajemy tez zaprzyjaznionym np lekarzowi, sklepikarzowi itp.

w tym roku zrobilismy tez z dziecmi sami kartki swiateczne, troche sa poklejone itp ale z sercem robione przez 3 i 5 letnie skrzaty smile
      • butch_cassidy Re: Prezenty niebanalne 30.11.16, 20:05
        O! W kartki to się bawiłam zanim dorobiłam się dzieciątka wink Miłe to było. Teraz jakoś brak mi entuzjazmu. Córka przejmuje pałeczkę, ale póki co ogranicza się do ozdób i prezentów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka