10.12.16, 01:41
"twarzę" ...
wyborcza.pl/7,75398,21097636,prowokacja-oko-press-chcieli-wynajac-twarze-wiadomosci-na.html#BoxGWImg
Małgorzata Bączyk, odpisuje: „Jeżeli chodzi o przypadek Państwa Instytucji, zaproponowałabym panel szkoleń dedykowanych, czyli indywidualnie układany program szkoleń, w zależności od Państwa oczekiwań (potrzebne będzie spotkanie, należy spisać priorytety itp.). Orientacyjny koszt szkolenia dedykowanego jednodniowego (z obiadem) dla grupy maks. 16 osób to 16-20 tys. zł. (...) Jeżeli chodzi o trenerów i wykładowców, zawsze dokładamy wszelkich starań, żeby wszystko było zgodne z etyką dziennikarską i nie było konfliktu interesów”.

przyjmijmy minimum - 16 tysięcy dla 16 osób - szkolenie jednodniowe, z obiadem (q..wa, co tam podadzą ???)
Obserwuj wątek
    • ada16 Re: wynajmij 10.12.16, 08:01
      I co cie dziwi?
      normalna cena szkolenia - 1tys/os/dzien.
      • lauren6 Re: wynajmij 10.12.16, 09:13
        Wysoka. To by była normalna cena za grupę 4, a nie 16 osobową.
    • ada16 Re: wynajmij 10.12.16, 09:19
      no dobra , z umiejetnosci miekkich - masz racje.
      ja niestety korzystam glownie z technicznych i tu cena wyzsza . np:
      www.altkomakademia.pl/szkolenia/c/technologie/inzynieria-oprogramowania
      • lauren6 Re: wynajmij 10.12.16, 10:16
        Altkom jest drogi nawet jak na szkolenia techniczne.
    • mama.nygusa Re: wynajmij 10.12.16, 10:25
      Chyba czegos nie rozumie, dla mnie na dalekeij prowincji jakos od zawsze bylo wiadome, ze dziennikarze "sprzedaja" swoje twarze, ze prowadza szkolenia.Chyba, ze chodzi o to, ze dodatkowa kasa wpadnie im od "panstwa"
    • iwoniaw Czekaj czekaj, bo chyba cię nie zrozumiałam: 10.12.16, 15:38
      przyjmijmy minimum - 16 tysięcy dla 16 osób - szkolenie jednodniowe, z obiadem
      > (q..wa, co tam podadzą ???)

W pierwszej chwili sądziłam, że coś ci się nie podoba w trybie czy treści szkolenia, a tu się okazuje, że zbulwersowało cię głównie to, że w Lidlu składniki na obiad towarzyszący szkoleniu dla 16 osób dałoby się kupić za ułamek ceny? big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka