black.sally 15.12.16, 10:09 www.tvn24.pl/bohdan-smolen-nie-zyje,527562,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadzik3 Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:14 przykre bardzo, widziałam go parę razy na żywo - był świetny. I nie odbiło mu jak niektórym innym starym kabareciarzom na starość Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:14 Właśnie usłyszałam w radio. Był już mocno schorowany. Niech mu teraz będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:17 Budził sympatię. Bardzo lubiłam jego kabaretowe kreacje. Niech mu ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:28 Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:31 W kwestii formalnej: gwiazdką oznaczam narodziny, zgon krzyżykiem (+) Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:48 a gwiazdka w nawiasach to zapalona świeczka Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:51 kanga_roo napisała: > a gwiazdka w nawiasach to zapalona świeczka ach takie wirtualne świeczki sobie palicie.... przecudne! Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:59 w takim razie gdzie ty oznaczasz zgon krzyżykiem miłościwa pani? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:01 black.sally napisała: > w takim razie gdzie ty oznaczasz zgon krzyżykiem miłościwa pani? Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:33 ty napisałaś plusik, a tu taaak, owszem, widze krzyżyk. no to" plusik" ci na drogę Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:45 black.sally napisała: > ty napisałaś plusik, a tu taaak, owszem, widze krzyżyk. ja bym to nazwał krzyż grecki, ale niech Ci będzie plusik... plusik dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:51 taaak wiem,że chcąc sie przypier.lić przypie....sz sie do wszystkiego. Podejdę na cmentarz za jakiś czas i zapalę panu Bohdanowi normalną świeczkę, teraz jednak zrobiłam to na razie tyko wirtualnie. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 12:08 black.sally napisała: > Podejdę > na cmentarz za jakiś czas i zapalę panu Bohdanowi normalną świeczkę, Nie zapomnij wrzucić kilku selfików z tego eventu na fajsunia. Takie czasy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:43 znakiem krzyża (to nie jest plus) oznacza się datę śmierci, a znakiem gwiazdki - datę urodzenia na pomnikach na cmentarzu albo w drzewach genealogicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:04 tak, to taki stary internetowy zwyczaj. wlazłes tutaj zeby sie czepiac? jesli tak, to do tego są bardziej odpowiednie wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:07 dziennik-niecodziennik napisała: > tak, to taki stary internetowy zwyczaj. > wlazłes tutaj zeby sie czepiac? jesli tak, to do tego są bardziej odpowiednie w > ątki. wlazłem, bo mnie zastanowiło o co może chodzić... może się jakiś potomek narodził jak panu Januszowi!? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:10 Nie to swiatelko. Coz kazdy sie moze pomylic. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 10:54 Dla mnie Ikona Satyry. Rodzice słuchali w czasach daaawnych i zarazili i nas. Miałam nawet kasetę ze skeczami, zdartą od ciągłego przewijania. Smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:08 O nie... szkoda. Uwielbialam go jako dziecko i do dzis Teya ogladam z przyjemnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:19 smutna wiadomosc . dawal ludziom tyle radosci, ale zycie go nie oszczedzalo. schorowany byl juz mocno, niech odpocznie teraz (*) Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 11:43 Przykre, był świetnych charakterystycznym kabareciarze ze starej szkoły, dużo w życiu przeszedł Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Bohdan Smoleń (*) 15.12.16, 12:01 Bardzo smutna wiadomość. Mam nadzieję, że Fundacja jaką założył sobie poradzi bez niego. Teraz można się tylko pocieszać, że on już nie cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś