Dodaj do ulubionych

Cholera jasna

17.12.16, 09:34
Przyszedl zamowiony dla dziecka prezent otwieram w srodku co innego. Nawet jak mi dosla co trzeba to i tak juz pewnie nie zdaza przed swietami sad i co ja mam robic? Innego prezentu nie mam sad((
Obserwuj wątek
    • butch_cassidy Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:37
      Jak szybko podziałasz to może zdążą. Dowiedz się co i jak. Niektóre firmy przewozowe pracują teraz nawet w niedzielę. Sklepy internetowe jeszcze się reklamują, że zdążą przed świętami. Może się uda.
      Ewentualnie kupisz stacjonarnie prezent awaryjny, a ten dasz kiedy dotrze (bo Mikołaj tak zapracowany, że w tym roku się nie wyrobił wink ). Wiem, że to by było przykre, ale czasem się nie przeskoczy. I przede wszystkim jeśli zepniesz się i sprzedawca jest ok, to powinien jednak zdążyć przed świętami.
    • solejrolia Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:38
      Odesłać , poprosić o zwrot pieniędzy, a prezent kupić stacjonarne.

(Podobno w Tesco były dobre promocje na zabawki, nie wiem na pewno, bo akurat z zabawek w tym roku kupiłam tylko szt.1 i to dla niemowlaka więc specjalnie do Tesco jechać nie opłacało mi się)
    • dziennik-niecodziennik Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:40
      o ile nie jest to robione na zamówienie to zdążą. najwyzej sie szarpniesz na kuriera. dzwon od razu zalatwiac.
      • aurinko Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:49
        Ale dlaczego ona ma się szarpać na kuriera? Sklep zawinił bo wysłał co innego niż w zamówieniu to teraz niech sklep staje na głowie żeby w poniedziałek najpóźniej wtorek wysłać kurierem wlasciwe zamówienie (jednocześnie kurier może odebrac to pomylone). Tylko trzeba zadzwonić do sklepu i przedstawić sprawę.
        • ichi51e Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:57
          Na tym stanelo - w ogole moja opinia o sklepie urosla bo od razu mi niemal odpisali. Ma byc we wtorek i kurier zabierze (etykiete mi przesla w poniedzialek) Kamien z serca.
          W ogole w lesie jestem z prezentami i tu jeszcze to. Myslalam ze chociaz dziecko bede juz miec odklepane uncertain
          • melancho_lia Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:09
            I super. Mi kiedyś tez tuz przed świętami przeslano niekompletną zabawkę (firmowo zapakowana, jak otworzyłam okazało się że brakuje paru elementów). Sklep przysłał kuriera z nową zabawką następnego dnia.
          • aurinko Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:11
            No widzisz, nie ma co się martwić na zapas smile
          • gogologog [...] 17.12.16, 10:16
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • aurinko Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:19
              Sp...rzaj dziadu.
              • memphis90 Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:44
                Wygaś go, wygaś...
    • black.sally Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:51
      eeee tam.
      ja też kupiłam prezent młodszemu, okazało sie że w sklepie ostatnia sztuka, w innych 100% droższy, no to wzięłam.W domu okazało sie,że nie działa. Idę dzisiaj spróbować oddać.Problem tylko jest taki,że ta ostatnia sztuka była wcześniej rozpakowana i po raz drugi zapakowana(w sklepie)
      i teraz nie wiem czy mi to uznają
      • aurinko Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:55
        Dlaczego mają nie uznać? Nie działa i to jest najważniejsze.
        • ichi51e Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:50
          dokladnie - kto to sie bedzie zastanawial czy tego w sklepie ktos otwieral czy nie?
    • julita165 Re: Cholera jasna 17.12.16, 09:53
      I właśnie dlatego nie lubię zakupów przez net.
    • bei Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:29
      Zdaza, ja zawsze jeszcze w tygodniu przedswiatecznym dokupuje, nawet w stanach i zawsze zdazy dojsc.
      Reklamuj, w soboty pracuja, dzisiaj wysla a kurierowi, ktory przywiezie nowa zabawke oddasz ta, ktora teraz przyszla.
    • thank_you Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:42
      Ale jaki to problem? Kurierów jest wystarczająco dużo, poczta tez potrójna siły, zdążą wysłać ci nowy i we wtorek będziesz miała. Ja jeszcze dziś wieczorem zamierzam zamówić kilka rzeczy i wiem, że dotrą.
      • thank_you Re: Cholera jasna 17.12.16, 11:00
        Sorry, autokorekta.
    • ichi51e Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:45
      serio mamy caly czas siedziec i zalamywac rece. pomysl lepiej o Aleppo
    • memphis90 Re: Cholera jasna 17.12.16, 10:45
      Chciałbyś, co...? Nagły strach koło d..py, że się jednak ludzie preziem interesują zamiast choinkę kontemplować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka