Dodaj do ulubionych

Szanowne Adminki...

17.12.16, 13:14
naprawdę NIE DA SIĘ zbanować tego całego gogogoloo czy jak mu tam? To jest nie do zniesienia, teraz w każdym wątku - nawet tych o choinkach, makowcach czy butach dla dziecka- wpierdziela polityczne wstawki uncertain Z całą pewnością jest to niezgodne z netykietą, a choć forum ma tematykę szeroką, to jednak wstawki o emeryturach esbeckich generałów w wątkach o makowcach są zdecydownaie nie na temat. Bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • starczy_tego Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:15
      popieram! chyba jeden z bardziej irytujących i chamskich trolli.
      • nathasha Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:16
        ja tez!
      • isa_bella1 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:18
        Zabraniacie ludziom sie wypowiadać...nieźle.
        • starczy_tego Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:23
          o zobacz, to jak twoja partia posłom opozycji big_grin
          ludziom nie zabraniam, zabraniam trollom
          • isa_bella1 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:25
            Na jakiej podstawie oceniasz kto troll...ja napiszę ze ty i ty ze ja i co dalej?
            • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:32
              Słuchaj, napisz uczciwie: NAPRAWDĘ UWAŻASZ, ŻE GOGOLOGO ALBO ELKA TO ZWYCZAJNI FORUMOWICZE? A nie obcojęzyczne trolle za kasę reklamujące to co każe im pracodawca? Masz w ogóle jakiekolwiek wątpliwości? Przez chwilę w ogóle przemknęło ci przez głowę, że jakiś zwyczajny wyborca pisu będzie regularnie przyłaził na forum i wklejał "szczęść boże panie prezydencie, chwała mądrym i odważnym decyzjom...". To sa w ogóle polskie standardy odpowiadające polskiej rzeczywistości? Bo ja do tej pory to słyszałam o takowych jedynie w Korei Północnej albo putinowksiej Rosji.
              • isa_bella1 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:34
                Coż wg.waszych standardów ja tez jedtem trollem takze ten...
                • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:38
                  Nie- każdy kto zna forum dobrze widzi, że jesteś zwykła forumowiczką uwielbiającą pis. Ale różnicę między twoimi wpisami a wpisami gogologo w ogóle widzisz?
                  • isa_bella1 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:55
                    Oczywiscie pięknie dodalas słowo ...uwielbiająca...to juz tylko krok do trolla.
                    • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:11
                      >Oczywiscie pięknie dodalas słowo ...uwielbiająca...to juz tylko krok do trolla.

widzę, że bardzo chciałabyś to chyba przeczytać. Jak zaczniesz wrzucać mechaniczne wpisy o treści "szczęśćbozepanieprezydencie..." niezależnie od kontekstu i przebiegu rozmowy, na dodatek z IP z Petersburga to wtedy o ten krok się znajdziesz.
                      • isa_bella1 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:16
                        No ale co ci przeszkadza szczescboze... słowo Bog czy co?moze ty masz z tym problem...wygas go i tyle...
                        • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:28
                          Przeszkadza mi, kiedy spamer za pieniądze podszywa się pod użytkownika, żeby dobrze sprzedać swój produkt. I nie przeszkadza mi marketing ale to, że ktoś próbuje zrobić ze mnie idiotkę. Jak ktoś wykupi reklamę: jestem właścicielem sklepu internetowego i mamy akurat taki szampon w promocji to dla mnie jest ok. Mogę nawet skorzystać. Ale jak ktoś wyciąga watek i wpisuje w nim: jestem mamusią pipciusia polecam wam ten cudowny szampon bo mnie i pipciusiowi zrobił doskonale to klikam na kosz. Jak pis chce być uczciwy to niech wykupuje reklamy:" Brawa dla odważnych decyzji rządu i szczęść boże prezydencie" zamiast sztucznie pompować poparcie dla rządu.
              • asmarabis [...] 17.12.16, 13:36
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • gaga-sie Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:40
                  Tak trochę nie na temat było, ale rozumiem, że teraz będziesz się tym napawać niezależnie od tematu przewodniego.
              • scher Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:14
                livia.kalina napisał(a):

> Przez chwilę w ogóle przemknęło ci przez głowę, że jakiś zwyczajny wyborca pisu będzie
                > regularnie przyłaził na forum i wklejał "szczęść boże panie prezydencie, chwała mądrym
                > i odważnym decyzjom...".

Też mnie to zastanawia. A jeszcze bardziej to, że nasze nadwrażliwe moderatorki zostawiają ten wątek w spokoju - obchodzą go szerokim łukiem. Ja z tego wyciągam jednoznaczne wnioski.
                • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 20:00
                  >A jeszcze bardziej to, że nasze nadwrażliwe moderatorki zostawiają ten wątek w spokoju - obchodzą go szerokim łukiem. Ja z tego wyciągam jednoznaczne wnioski.
                  Pisz wprost. Co to twoim zdaniem znaczy? Myślisz, że to celowe ośmieszanie pisu? taka karykatura?
          • isa_bella1 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:26
            Na razie to wy jestescie b.agresywne
            • mama.nygusa Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:31
              Niestety tez uwazam, ze zwolenniczki kodu sa b.agresywne i chamskie no i one jedyne wiedza najlepiej, kto trollem a kto nie.Takie wszechwiedzace.
              • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:36
                Nigdy nie uwierzę, że ktokolwiek w ogóle na tym forum może pomyśleć, że gogologo jest zwyczajnym forumowiczem, uwielbiającym po prostu pis. Ta jego propaganda "szczęść boże panie prezydencie...itp itd" jest tak grubymi nićmi szyta, że tylko ktos chowany w Korei Północnej moze w to uwierzyć. Jestem przekonana, że obie dobrze wiecie, że zwykły pisowski płatny troll a udajecie nie wiem w imię czego- może żeby mieć poczucie, ze jest was więcej?
              • 1elka26 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:42
                Przecież to jest syndrom resortowego myślenia. Gdzies tam w głowie pobrzmiewaja echa walki o pokój , budowania demokracji socjalistycznej, wskazywania wrogów wraz z wysyłaniem do obozów reedukacyjnych.
                • memphis90 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:23
                  Ale co Ty w ogóle opowiadasz? To jest ematka, forum dla MŁODYCH kobiet, mających w większości małe, kilku-kilkunastoletnie dzieci. Kilka ematek jest trochę starszych, z młodymi-dorosłymi dziećmi. Więc jakie budowanie demokracji socjalistycznej? Jakie esbeckie emerytury? Jakie obozy reedukacyjne? Jakie oderwanie od koryta? Jakie resorty?
                  • saszanasza Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 15:53
                    memphis90 napisała:

> Ale co Ty w ogóle opowiadasz? To jest ematka, forum dla MŁODYCH kobiet, mającyc
                    > h w większości małe, kilku-kilkunastoletnie dzieci. Kilka ematek jest trochę st
                    > arszych, z młodymi-dorosłymi dziećmi. Więc jakie budowanie demokracji socjalist
                    > ycznej? Jakie esbeckie emerytury? Jakie obozy reedukacyjne? Jakie oderwanie od
                    > koryta? Jakie resorty?
                    >

To tylko potwierdza fakt, że takie byty jak elka czy gogologogobuahahahcośtam powinny stąd w trybie natychmiastowym spieprzać.
                    • memphis90 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:32
                      Niestety, jak się okazuje trollom wolno wywlekać watki z archiwum, wklejać w każdy jeden identyczny polityczny mem nie na temat- a my? My możemy sobie kliknąć "zgłoś", a adminki łaskawie zastanowią się, czy usunąć uncertain Czyli- pełne przyzwolenie na dowolny pie...ik na forum uncertain
                      • joa66 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:33
                        chyba, że gogocostam ma dostęp do wielu adresów IP
                • iskierka3 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:47
                  Obawiam sie eluniu, ze jedynym reliktem resortowego myslenia na tym forum jest scher.
                  A poza forum - Twoje guru.
              • iskierka3 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:42
                Zawsze mozna postarac sie nieco podciagnac zamiast zazdroscicwink
        • memphis90 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:19
          Wypowiadajcie się- w wątkach poświęconych polityce. Proste? Proste.
    • saszanasza Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:19
      Popieram. Uważam, że powinniśmy wziąć przykład z "demokratycznie postępującego" PISu. Kworum już już mamysmile
      • la_mujer75 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:23
        smile
    • vaikiria Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:29
      Ale jak nie na temat? To smutne, że teraz biedny esbecki generał będzie musiał jeść makwoca z Biedry a nie z cukierni smile
      • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:37
        chwała jednak za to, że pzperowski prokurator Piotrowicz do końca życia będzie się obżerał na nasz koszt ośmiorniczkami, co?
        • vaikiria Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:45
          Na temat Piotrowicza to mam do powiedzenia jedno: A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści. Mam nadzieję, że to komusze bydlę w końcu się doigra.
          • livia.kalina Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:56
            To czemu popierasz władzę, która postawiła Piotrowicza na tak wysokim stanowisku? Która bezczelnie łże na jego temat? Wybiela go i robi na siłę z niego bohatera, choć to zwykła kanalia jest? Zupełnie serio pytam, czy wierzysz władzy, która robi takie rzeczy? Ja już to pytanie zadawałam scherowi bo nawet jestem skłonna uwierzyć w jego dobre intencje. Czemu się na coś takiego godzicie? W imię czego? Bo rozumiem, że skoro wam nie odpowiada to co pis robi z Piotrowiczem to godzicie sie na to w imię jakichś innych wartości. Ale jakich? Czego dobrego się spodziewacie po władzy, która stoi murem za kimś takim, wynagradza go i hołubi, wybiela i kłamie na jego temat i to kosztem zwykłych ludzi, np Pikula. Zauważ, że pis nawet tych kłamstw z Pikulem nie uzgadniał. Założyli, że Pikul potulnie stuli usta i będzie tez kłamał na ich zamówienie. Szacunek dla niego za to, ze nie poszedł na te łgarstwa.
            • vaikiria Re: Szanowne Adminki... 18.12.16, 00:26
              A od kiedy ja popieram władzę? Ani nie głosowałam na PiS, ani ich nie popieram.
    • lodomeria Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:31
      Przyłączam się do prośby, a także przypominam o możliwości wygaszenia trolli we własnych ustawieniach. Naprawdę, nie czas teraz na czcze, wysysające z energii dyskusje z trollami, którzy nie przyszli tutaj dyskutować, a właśnie trollować, mącić, obrażać zupełnie na zimno.
    • zona_mi Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:43
      Naprawdę NIE DA się zgaszać wpisów łamiących za pomocą kosza lub napisać na priv do opiekuna forum/administracji?
      Potrzebny personalny wątek antygogologo?
      Na emamie można mówić o polityce, chyba że wrócimy do systemu przenoszenia takich wątków na Salon. I znów będzie krzyk.
      Nie znalazłam na poczcie ani jednego zgłoszenia "spamu gogologa".
      • zona_mi Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:46
        Ale widzę, że wpisy zgłaszane koszem, jeśli łamią zasady, są usuwane, więc pretensje są nieuzasadnione.
        • solejrolia Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:00
          Ależ zgłaszam, I te odpowiedzi są nadal...
          chyba jednak łatwiej po prostu dac im bana i niech już tu nie piszą niż co chwilę zgłaszać i zgłaszać dziesiątki postów. ..
          • zona_mi Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:43
            To poproszę link(i) na priv, bo z dzisiaj widoczny mam tylko jeden wątek=wpis startowy gogologa, a reszta usunięta.
            Z wczoraj część pousuwana, zakładam, że w związku z łamaniem zasad, nie analizuję teraz, tylko sprawdzam, czy rzeczywiście "wszystko wisi".
            • memphis90 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:33
              Chcesz 10 liknów do 10 wątków, do których wkleił jakieś memy?
              Proszzzzzzzz:
              forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=gogologog+&forumId=567&query=gogologog+&title=
              • ra-sowa Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:35
                o kilku zapomniałaś big_grin
            • joa66 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:38
              ale nie chodzi o usuwanie postów, tylko zablokowanie użytkownika (nicka/adresu IP, itd.)
      • jan.kran Re: Szanowne Adminki... 18.12.16, 02:50
        zona_mi napisała:

> Naprawdę NIE DA się zgaszać wpisów łamiących za pomocą kosza lub napisać na pri
        > v do opiekuna forum/administracji?
        > Potrzebny personalny wątek antygogologo?
        > Na emamie można mówić o polityce, chyba że wrócimy do systemu przenoszenia taki
        > ch wątków na Salon. I znów będzie krzyk.
        > Nie znalazłam na poczcie ani jednego zgłoszenia "spamu

------------> Ja regularnie zgłaszam do kosza wpisy kilku naszych forumowych gwiazd, poza tym nie wdaje sie znimi w dyskusję.
    • edelstein Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 13:49
      Nie mozecie go po prostu wygasic,albo omijac,on jest bardzo (jak chcialam napisac" bardzo" to mi slownik zmienil na "bydlakiem"Kodowski slownik jak nicbig_grin )pozyteczny jest,ruchy wroga trzeba znac i jezyk tezwink
    • spanish_fly Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 14:07
      Jestem za. Nie rozumiem dlaczego takie osoby nie dostają dłuższych banów. Przecież to trole z definicji.
    • shell.erka Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 15:48
      Dajcie spokój.
      Chcecie być jak Niezależna?!
      Walczymy o wolność mediów i wolność słowa, a chcecie zabraniac wypowiedzi niezgodnych z naszą linia?
      Leci hipokryzja.
      • memphis90 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:36
        Nie, chcemy, żeby te wypowiedzi (a raczej- wklejane seryjnie memy) nie lądowały w wątkach o makowcu, prezencie dla dziecka, kłopotach w pracy czy kochankach. Zauważ, że nie czepiam się Schera na przykład, który w wątku o anemii mówi wyłącznie o anemii, a w wątkach politycznych - o swoich poglądach.
      • iskierka3 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:44
        Nie leci. Trolle powinny byc banowane. Nie chodzi o bana za poglady.
    • kaz_nodzieja Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 15:55
      Nie. Robiąc tak będziemy się posługiwać "ich" metodą. To nie wyjście. I tak tego nieboraka nikt tu nie traktuje poważnie. Niech mówi. O to walczymy, aby każdy, nawet debil mógł się wypowiedzieć.
    • araceli Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:35
      Spamer wrzuca w 20 wątkach zupełnie od czapy ten sam propagandowy mem i NIC Z TYM NIE MOŻNA ZROBIĆ?????
      • memphis90 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:37
        O, to przecież straszliwe ograniczanie wolności wypowiedzi. Któż by się kulturą osobistą czy zasadami forum przejmował.
        • ra-sowa Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:39
          i pewnie nikt na priv tego nie wysłał...
          • araceli Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:41
            Klikam w kosz - moderacja kasuje więc widzi. Pytam w kwestii technicznej - czy nie lepiej zbanować spamera, żeby nie narażać się na takie akcje?
    • issa-a Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:43
      ja go zbanowalam bo juz rady nie dawałam.
      Jaki błogi spokoj....nie ma ! nie istnieje !
    • iskierka3 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:45
      Doskwiera. Jestem wierzaca i doskwiera mi jak byle gnoj sobie gebe wyciera za 50 groszy.
    • iskierka3 Re: Szanowne Adminki... 17.12.16, 19:56
      Juz wyjasnilam powyzej. Dla mnie to świetokradztwo co robisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka