krejzimama 18.12.16, 22:10 Co zrobić emamo? Mam nagaranie dwóch wykroczeń popełnionych przez kierowcę w Krakowie. 1. Używanie telefonu podczas jazdy. 2. Brak pasów bezpieczeństwa. Zgłosić wykroczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejzimama Re: Mam nagranie wykroczenia! 18.12.16, 22:16 Nie znam człowieka. Tak stary siwy. Wygląda jakby całę życie chlał albo butapren wąchał. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Mam nagranie wykroczenia! 18.12.16, 22:20 Zgłoś. Koniecznie z potwierdzeniem. I napisz nam jak zostałaś "przeczołgana " przez milicję...sorry policję. Ciekawa jestem jak szybko nie znajda podstaw do ukarania Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Mam nagranie wykroczenia! 18.12.16, 22:16 Popraw bilans wpływów do budżetu i zgłoś. Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: Mam nagranie wykroczenia! 18.12.16, 22:26 Zgłoś koniecznie. Chłopaki mają chyba ostatnio jakieś normy do wyrobienia i widzę ich niemal non stop jak mandatują pieszych. Przymandatują takiemu, to może zostawią w spokoju kilku pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: Mam nagranie wykroczenia! 18.12.16, 22:31 A tak w ogóle to pokażcie nagranie. Cała klasa chce się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 09:53 krejzimama napisał: > Mam nagaranie dwóch wykroczeń popełnionych przez kierowcę w Krakowie. > 1. Używanie telefonu podczas jazdy. > 2. Brak pasów bezpieczeństwa. > Zgłosić wykroczenia? Wahasz się, co będzie lepszym uzasadnieniem historyczno-filozoficznym: 1. Postawa Pawki Morozowa, czy 2. Pragermańska zasada "Ordnung muss sein"? Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 10:00 IMO najlepszym uzasadnieniem będzie to, że pan Ryszard Terlecki powiedział ostatnio: "Policja w niedzielę pod Wawelem była zbyt delikatna." Więc wspólnie z panem Terleckim chcemy podjąć walkę o zaostrzenie działań policji. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 10:24 antypomidorowa napisała: > IMO najlepszym uzasadnieniem będzie to, że pan Ryszard Terlecki W czym jesteś lepsza od gogologa? Do każdego wątku musisz wpierdzielić bieżącą walkę polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 10:26 W tym, że autorka wątku miała na myśli polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 10:29 scher napisał: > W czym jesteś lepsza od gogologa? Do każdego wątku musisz wpierdzielić bieżącą > walkę polityczną? Gdzie Ty tu widzisz walkę polityczną? One chce tylko przestrzegania prawa i sprawiedliwości. W kulturze zachodu wszyscy wobec prawa są równi, w kulturze wschodu wszystkie świnie są równe, ale niektóre są równiejsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 10:31 tak jak i ty scher, do każdego wątku wtryniasz kułackie aluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Mam nagranie wykroczenia! 20.12.16, 11:07 Przez prawie pół roku jeździłam z kierowcą busa, który notorycznie gadał w trakcie jazdy przez telefon. Jeździł bardzo nieostrożnie po krętych wąskich podkrakowskich drogach i wszyscy pasażerowie się bali. Zgłosiłam to na policję w Krakowie, myślicie, że jakieś zainteresowanie było? Policjant dyżurny ziewnął i powiedział, że jeśli chcę (!) to mogę ewentualnie w trakcie popełniania wykroczenia zadzwonić ale raczej nikt nie przyjedzie i karał go nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś