Dodaj do ulubionych

długo nie postał

21.12.16, 23:56
wyborcza.pl/10,82983,21154978,barierki-przed-sejmem-zamienily-sie-w-plot-hanby-pis.html
wyborcza.pl/7,75398,21156473,plot-hanby-zniknal-spod-sejmu-wysmiane-przez-protestujacych.html
www.dziennikzachodni.pl/artykul/482016,uwolnic-lecha-zamknac-wojciecha-humor-stanu-wojennego,id,t.html
Polacy to naród twardy, hardy i niepokorny. Wystarczy mu czegoś zakazać, zrobi wszystko na odwrót, a najlepiej w konspiracji. Kpił z władzy w żywe oczy czyniąc z tej kpiny oręże swojej walki. Mawialiśmy wtedy, że, owszem, żyjemy w obozie socjalistycznym, ale za to w najweselszym baraku.

Czytaj więcej: www.dziennikzachodni.pl/artykul/482016,uwolnic-lecha-zamknac-wojciecha-humor-stanu-wojennego,id,t.html
Obserwuj wątek
    • mai-ra3 Re: długo nie postał 22.12.16, 00:09
      Postawią z powrotem 9-10 stycznia mniej więcej. Już można szykowac hasła i transparenty, spray do napisów i pomysły na hasłasmile
    • paszczakowna1 Re: długo nie postał 22.12.16, 01:19
      Szkoda, był fajny.
    • issa-a Re: długo nie postał 22.12.16, 02:49
      >Polacy to naród twardy, hardy i niepokorny. Wystarczy mu czegoś zakazać, zrobi wszystko na >odwrót, a najlepiej w konspiracji. Kpił z władzy w żywe oczy czyniąc z tej kpiny oręże swojej walki. >Mawialiśmy wtedy, że, owszem, żyjemy w obozie socjalistycznym, ale za to w najweselszym baraku.

ja wiem, ja sama tak mam. Nie daj boze ktos mi czegoś zabroni a od razu szlag mnie trafia i robie na odwrót.
      Jestem typową Polką.
    • mid.week Re: długo nie postał 22.12.16, 06:47
      big_grin
      za wcześnie, tyle miejsca jeszcze na nim było!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka