Dodaj do ulubionych

Pytanie o wózek Jedo Fyn

06.01.17, 18:27
Witam wszystkie emamy (e tatusiów też smile )
Pytanie do osób, które posiadają wózki Jedo Fyn- Jakie dostrzegacie plusy i minusy tych wózków?
Pytam się, ponieważ z żoną przymierzamy się do zakupu takiego wózka dla maluszka (raczej używany bo cena nowego 1200+).

Proszę o wszystkie spostrzeżenia.
Pozdrawiam
Krystian
Obserwuj wątek
    • agrypina6 Re: Pytanie o wózek Jedo Fyn 06.01.17, 18:53
      Plusy- cena.
      Minusy- ciężki, nieporęczny, nie na trudny teren.
      Idż na forum wózkowe, tam Ci napiszą więcej i może doradzą coś lepszego.
      • tol8 Re: Pytanie o wózek Jedo Fyn 07.01.17, 10:21
        Na wózkowym polecają Jedo smile
    • iliri Re: Pytanie o wózek Jedo Fyn 06.01.17, 19:45
      Ja mam jedo bartatine, jak kupowałam to fyn się dopiero pojawił i bałam się, ze mogą być problemy z blokowaniem skrętnych kół. Poza tym to ten sam wózek. Plusy duża gondola, duże, pompowane koła- super amortyzacja, łatwo się podbija, w razie czego łatwo wciągnąć po schodach, dobry jako wózek terenowy- jest jak czołg, jeździłam po lesie, po zaspach, piachu itp. I spacerówka rozkłada się na płasko. Minusy: w spacerówce małe dziecko zjeżdża- ja podkładałem kocyk, przy starszym dziecku juz tego nie było. Jest dość ciężki i zajmuje sporo miejsca w bagażniku, ale to jak wszystkie wózki 3w1 na pompowanych kołach i mnie to nie przeszkadzało. Był zreszta, gdy go kupowałam, jednym z lżejszych w tej kategorii. Przy pierwszym dziecku sprawdził mi się w 100 procentach. Teraz przy dwójce będziemy więcej podróżować, wiec zamierzam dokupić coś bardziej kompaktowego na wyjazdy, a ten mieć na codzień.
      • samawsnach Re: Pytanie o wózek Jedo Fyn 06.01.17, 22:05
        Plusy - szeroka gondola, stabilny, ładny i mimo, że taki raczej "czołg", to zgrabny.
        Minusy - pewnie rozmiar i waga, ale coś za coś.
    • kalina_lin Re: Pytanie o wózek Jedo Fyn 06.01.17, 23:28
      Solidny wózek, niedrogi, duża gondola, dobrze się prowadzi po nierównym terenie.
      I łatwo go odsprzedać.
      Główny minus to waga, ale większość tych kombajnów 2w1 jest wielkich i ciężkich.
    • agrafa83 Re: Pytanie o wózek Jedo Fyn 07.01.17, 09:06
      Nasz kupiony w 2010 , 2 córki przejezdzily i poszedł dalej w świat. Moim zdaniem nie do zajechania a duuuuuzo spacerowalismy, dzieciaki spały w jedo po 3-4 h na spacerze.Teraz przy trzeciej też kupię jedo.Świetna amortyzacja, duża gondola, w miarę duża spacerowka,rozkładana na płasko- moje spały na brzuchu.Duża buda zasłania od słońca wiatru itd, spacerowka zabudowana po bokach, zima śpiwór i można było przy dużych mrozach spacerowac a dziecku ciepło i zacisznie było, skretny, nam podbijal się łatwo,ciężki ale nie musiałam go nosić więc to nie był problem,świetny serwis. Wielki kosz na zakupy,mieliśmy też spacerówki inne ale jedo prowadzilo się z przyjemnością.Polecam, używane trafiają się nawet w świetnej cenie i jezdzone np 6 m-cy więc warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka