Dodaj do ulubionych

Forum a "kutator" Rapapo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:40
Cytat: "Przed tym jak posypie się w moją stronę grad oskarżeń o przynależność do
kilku partii i stronniczość wobec kilku (skrajnych wobec siebie) kandydatów,
informuję, że wątki o tematyce wyborczej zostały przeniesione na stworzone do
tego celu przez Forum, do którego link widzicie." Koniec cytatu...
Drodzy forumowicze jak to Was określa "opiekun" Rapapo zaczynam temat który
każdego z nas interesi. W przytoczonym cytacie wypowiedzi Rapapo (temat=!"!!
!!! !!! !!! WYBORY!!! !!! !!! !!!") sugeruje on nam swoja niezależność,
bezpartyjność, niestronniczość oraz robi z siebie demokratę na podobieństwo
Clintona byłego prezydenta Stanów Zjednoczonych.
Przemyśl nie jest Nowym Jorkiem i taka osoba jak Rapapo wcześniej czy póżniej
będzie znana ogółu forum tym bardziej że jego dni jako modera tego forum
kończą się z dniem wybrów do samorządów tj. 12 listopada teg roku
najprawdopodobniej. Wiem że ten temat zostanie wykasowany ale już za wczasu
zrobię "zrzut" i zapodam link do niego.
Panowie czy chcielibyście poznać kim jest Rapapo i zobaczyc jego fotkę?
Po dowiedzeniu sie kim on jest nikt nie będzie wątpioł w jego stronniczość jak
i też 'sympatyzację" polityczną. Proszę o rozwijanie tematu.
Obserwuj wątek
    • bywalec11 Re: Forum a "kutator" Rapapo 24.09.06, 23:46
      Ciekawe kim jest ten nasz "naczelny ceznor"? W chłopakach nie gustuję toteż
      wisi mi to jak wygląda, ale kim jest i kogo reprezentuje chciałbym wiedzieć.
      Zresztą chyba nie tylko ja.

Obawiam się tylko jednego, że ten jakże "niewygodny" wątek tez poleci do kosza.
      Oby nie! Cenzurze STOP.
      • Gość: Demon1903 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:57
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: arslogica Re: Forum a "kutator" Rapapo IP: *.centertel.pl 25.09.06, 08:06
          Od pewnego czasu przyglądam się tej żałosnej dyskusji. Dla jasności powiem że
          wisi mi RAPAPO i cała reszta tutejszej nieudacznej ekipy.

Zastanawiam się teraz ile osób będzie twierdziło że moderator to właśnie syn
          prezyenta. Czy będzie to tyle samo że Zamirski to szwagier Chomy, co akuratnie
          wiem dobrze że nie jest prawdą? Was problem polega na tym że jesteście bandą
          sfrustrowanych i niedouczonych głupków którzy nawet krytykować nie potrafią.
          Poziom jaki reprezentujecie swoimi tekstami jest zerowy.

"Jak kłamię niech mi to udowodni!", trzeba być skończonym kretynem żeby pisać
          takie brednie. Albo masz na coś niezbite dowody albo spadaj na
          drzewo. "Przyjemnością będzie iść ulica i splunąć mu w twarz" to już w ogóle
          jest matolstwo, wy chcecie coś krytykować tylko robicie to w taki idiotyczny
          sposób że może to przynieść odwrotny skutek.

Tak się składa że o wiele dłużej niż tutaj jestem na pewnym tematycznym forum i
          znam regulamin który mówi m.in. o danych osobowych, nie wzywaniu do nienawiści
          ale wam pewnie i "tak tego nie udowodnię". Być może RAPAPO zrobił sobie tutaj
          folwark ale wy nie robicie inaczej! Ja na jego miejscu poblokowałbym takim
          głupolkom IP i może troche by się uspokoiło.

Jak to się zwykło w Przemyślu żegnać NARCIARZ
    • Gość: arslogica Re: Forum a "kutator" Rapapo IP: *.centertel.pl 25.09.06, 10:26
      P.S. Najpierw bohaterski człowieku powiedź kim ty jesteś! Przedstaw się z
      imienia i nazwiska, zawodu i konotacji rodzinnych.
    • Gość: arslogica Re: Forum a "kutator" Rapapo IP: *.centertel.pl 25.09.06, 10:35
      P.S. II że już o imiennym przedstawieniu pewnego źródła z urzędu nie wspomnę.
      Jedziesz bohaterze jedziesz!
      • Gość: demonolog Re: Forum a "kutator" Rapapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:19
        I tu Demon1903 zakończył swój wywód :D
        Ładuje ściemę a potem znika. Pojawi się za 3 tygodnie i jakby nic się nie stało
        zacznie ściemniać na nowo.
        Wie że publiczne pokazanie fotki kogoś kto sobie tego nie życzy wiąże się z
        konsekwencjami prawnymi - a ponieważ oczernia wszystkich i wszędzie znajdą się
        zapewne chętni by mu pokazać jego miejsce w szeregu.

I wtedy na sali sądowej nasz Demon1903 przerodzi się z w starego sfrustrowanego
        starego pierdołę, który rozminął się z czasami w których przyszło mu żyć. Ma żal
        do wszystkich że nikt nie daje mu się wykazać jego prospołecznym charakterem.
        W dawnym systemie pełniłby zapewne funkcję komendanta ORMO czując się wtedy
        naprawdę dowartościowanym mogąc wzywać na pogadanki dyscyplinujące lokalnych
        pijaczków i obiboków unikających pracy.
        • demon1903 Re: Forum a "kutator" Rapapo 25.09.06, 13:57
          Piszę jako "Demon1903" a nie "gość" i nie widzę nic co by mogło nie odpowiadać
          teoretycznej prawdzie o rozpoczetym temacie. Dziwi mnie tylko jedno a zarazem
          rozśmiesza, że tacy ludzie ukrywający się pod wkomponowanymi nickami w temat
          jak: "demonolog" lub "arslogica" przeżywają poruszone tematy. Widac trafiły one
          w ich "czuły" punkt lub więcej! Siedzą w tym temacie co jest najbardziej
          prawdopodobne.
          • n0rek Re: Forum a "kutator" Rapapo 25.09.06, 14:03
            demon nie mozna wszedzie znajdowac spisku, moze oni po prostu maja powiazanie z rapapo albo inne zdanie na ten temat:]
            faktycznie upublicznianie zdjec kogos kto sobie tego nie zyczy nie jest zgodne z prawem, chyba ze umiescisz to na swoim serwisie i dodasz do tego link, oczywiscie nie mozesz go podpisac imieniem i nazwiskiem tejze osoby:P
            • demon1903 Re: Forum a "kutator" Rapapo 25.09.06, 14:08
              Właśnie chciałem dać do zrozumienia o jako takich powiązaniach! A czy one są z
              Rapapo czy tez PiS-em na jedno wychodzi. Ważne że są i Ci ludzie w swoich
              wypowiedziach sami uświadamiaja to nam. Po za tym niech piszą, każdy ma prawo do
              wolności słowa.
              • Gość: demonolog Re: Forum a "kutator" Rapapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:23
                No proszę jaki demokrata. Kto by pomyslał.

Mówiłem że po zarejestrowaniu Demon1903 się uczłowieczy?
                Jak dobrze mieć rację.
                • n0rek Re: Forum a "kutator" Rapapo 25.09.06, 14:39
                  kazdy pisze co chce ale tak by nie ublizalo innym:]
                  • bywalec11 Re: Forum a "kutator" Rapapo 25.09.06, 21:25
                    Rapapo kiedy w końcu podasz się do dymisji? Mam nadzieje, że nastapi to
                    szybciej niż PiS odejdzie od władzy!

Rapapo odejdz!
                    • demon1903 Re: Forum a "kutator" Rapapo 25.09.06, 21:28
                      Dymisja tutaj nie potrzebna, ale obiektywizm oraz przestrzeganie norm
                      społecznych a nie "spazma" za PiS-em.
                      • Gość: abba jozef Re: Forum a "kutator" Rapapo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:35
                        "Abstrakcyjnej prawdy nie ma. Prawda jest zawsze konkretna"

J. Tiszner: "Jak wiecie istnieją trzy prawdy... święta prawa, tyż prawda i
                        gó.. prawda".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka