Dodaj do ulubionych

wody-testery

10.01.17, 09:01
Hej,
czy macie kogos, kto sprzedaje oryginalne testery? boję się kupić na Allegro czy olx - Możecie kogos polecić. a jeszcze lepiej z odbiorem osobistym w W_wie
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Pytasz na publicznym forum o złodzieja/pasera 10.01.17, 15:32
      i prosisz, żeby ematki ci jakiegoś poleciły? big_grin big_grin big_grin
      • ola_dom Re: Pytasz na publicznym forum o złodzieja/pasera 10.01.17, 21:40
        iwoniaw napisała:

> i prosisz, żeby ematki ci jakiegoś poleciły? big_grin big_grin big_grin

Mówisz, że takie iperfumy, tagomago czy e-glamour to złodzieje i paserzy...?
        • iwoniaw Re: Pytasz na publicznym forum o złodzieja/pasera 10.01.17, 21:49
          Wiesz, co to jest tester? I z jakiego powodu ma wyraźny napis w kilku językach, że NIE jest przeznaczony do sprzedaży?
          • ola_dom Re: Pytasz na publicznym forum o złodzieja/pasera 10.01.17, 22:06
            iwoniaw napisała:

> Wiesz, co to jest tester? I z jakiego powodu ma wyraźny napis w kilku językach,
            > że NIE jest przeznaczony do sprzedaży?

Kupiłam kilka testerów, miały naklejki/napisy "tester". Ale nie miały napisów, że nie są na sprzedaż. Niektóre z nich to te same opakowania i perfumy, tyle że z dodatkową nalepką "tester" (np. Montale).
            Nie znam się na polityce sprzedażowej, ale mogę przypuszczać, że jedne firmy mają testery nie na sprzedaż, a inne niekoniecznie. W dodatku nieraz można kupić testery perfum, których produkcję właśnie zakończono - czy wtedy testerów też nie wolno sprzedawać?
            Możesz nazywać wymienione przeze mnie firmy złodziejskimi/paserskimi. Jednak współpracują z nimi światowe, niejednokrotnie kultowe, niszowe i prestiżowe marki, również takie, które nie współpracują ze stacjonarnymi, sieciowymi perfumeriami.
    • aguska10 Re: wody-testery 10.01.17, 21:34
      Nie o złodzieja czy pasera. słyszałam, iż w firmach kosmetycznych (sklepach typu sephora, douglas) pracownicy dostają bonusy (w postaci kosmetyków) a także na szkoleniach. I potem sprzedają. Kiedyś znajoma pracowała w takiej firmie.
      • taki-sobie-nick Re: wody-testery 10.01.17, 21:52
        aguska10 napisała:

> Nie o złodzieja czy pasera. słyszałam, iż w firmach kosmetycznych (sklepach typ
        > u sephora, douglas) pracownicy dostają bonusy (w postaci kosmetyków) a także na
        > szkoleniach. I potem sprzedają.

Obawiam się, że właśnie w necie. Chyba nie sądzisz, że odprzedaż bonusów pracowniczych odbywa się na jakiejś oficjalnej stronie?

Po co ci tester? A, BO TANIEJ.
        • taki-sobie-nick Re: wody-testery 10.01.17, 21:53
          odsprzedaż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka