maesstra 11.01.17, 11:47 Macie? Stosujecie? Sprawdza się? Możecie coś polecić albo na co zwrócić uwagę przy ewentualnym zakupie. Jak sobie radzicie z porządkiem w samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laruara Re: odkurzacz samochodowy 11.01.17, 12:27 Też się chętnie czegoś dowiem w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: odkurzacz samochodowy 11.01.17, 13:34 miałam, nie stosuję bo słabo ciągnie, bardziej na okruszki ze stołu a nie do samochodu. I szybko rozładowuje. Lepiej raz na jakiś czas ściągnąć odkurzacz sieciowy do garażu jeśli blisko jest gniazdko. Albo pojechac na myjnię samoobsługową gdzie są takze odkurzacze i za 2 zł odkurzyć porządnie, lub za 4 zł jeszcze porządniej. Ja tak robię, raz -dwa razy w roku, przy okazji mycia samochodu, który myję częściej, za 10 zł na tejże (popularnej) myjni. Oczywiscie, sa myjnie wypas, gdzie zostawiasz samochód jadąc rano do pracy i odbierasz, całkowicie wysprzątany i wymyty, po zakończeniu pracy. Taką usługę ma mąż na swoim parkingu w pracy, koszt ok. 100 zł, i korzysta (raz w roku) bo nie chce mu się samemu myc samochodu. Ja wole, za tę kwotę, umyc sama za to częściej niz raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 10:35 Mam ręczny hoover, ale jest do de. Albo do okruszków ze stołu. Co jakiś czas na stacji przejadę samochód tamtejszym odkurzaczem. Wydatek rzędu czasem 2 zł, czasem 4 zł i cześć pieśni. A w samochodzie nie jemy tego, co się łatwo kruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 15:40 O sorry, to jakis stary watek Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 18:00 Mialam i wyrzucilam. Szkoda kasy. Jezdze albo na myjnie gdzie sa odkurzacze na monety, albo poprostu odkurzam pod domem. Mam taki maly odkurzacz, ktory kupilam wlasnie dlatego, ze ma bardzo dobre ssanie i sprawdza sie doskonale do odkurzania samochodu , bo nie jest ani duzy ani ciezki. To eureka mighty mite, ale jak sprawdzilam na polskiej stronie to chyba komus tramwaj odjechal, ze chca za niego 500 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 22:37 Mam typowy Black&Decker samochodowy i mam tej samej firmy taki mały ręczny domowy. O dziwo ten domowy ma większą moc i raczej jego używam do odkurzania samochodu. Jak będziesz kupować to przede wszystkim zwróć uwagę na końcówkę do odkurzania - jaką ma długość i czy jest wąska (czy są jakieś dodatkowe w tym stylu)- żebyś mogła dostać w zakamarki. Odpowiedz Link Zgłoś